Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Στο Ηρακλής-Εργοτέλης ο Τίκας


Ξανά σε Μακεδονικό έδαφος η Ευρυτανική διαιτησία θα έχει εκπροσώπηση και μάλιστα σε ένα εξέχουσας σημασίας παιχνίδι. Ο Τριαντάφυλλος Τίκας ορίστηκε στον αγώνα της Football League ανάμεσα στον Ηρακλή και στον Εργοτέλη.
Βοηθούς θα έχει τον συμπατριώτη του από την Καρδίτσα Δημήτρη Βαφειάδη και τον Γιώργο Λάζρη από την Καβάλα. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Βαγγέλης Σηπάκης από την Πέλλα.
Το παιχνίδι της 27ης αγωνιστικής θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Μαρτίου και θα αρχίσει στις 7 στο Καυταντζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης.
Ο Τίκας είχε οριστεί την Κυριακή 10/3 ως 4ος διαιτητής στην αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής της FL Νίκη Βόλου-Καλλονή (0-0), που διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Αθηναίος Νίκος Παπαγεωργίου. Με 0-0 είχε λήξει και το ματς Αναγέννηση Επανομής-Πανσερραϊκός, που ήταν το πρώτο του παιχνίδι ως διαιτητής του συνδέσμου Ευρυτανίας.
Ο αδερφός του Δημήτρης (Αξιολογημένος βοηθός Football League II), ο οποίος μεταγράφηκε και αυτός στην Ευρυτανία δεν έχει οριστεί ακόμη σε κάποια αναμέτρηση.