Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Ήττες για τις ομάδες του ΓΕΛ Καρπενησίου στην Αθήνα

Στην Αθήνα ταξίδεψαν την Πέμπτη 7 Μαρτίου οι πρωταθλήτριες ομάδες του Γενικού Λυκείου Καρπενησίου(Μπάσκετ αγοριών και βόλεϊ κοριτσιών), αντιμετωπίζοντας αντίστοιχες της Αθήνας, οι οποίες είναι αρκετά πανίσχυρες. Γνώρισαν δυο ήττες και αποκλείστηκαν, αλλά και μόνο η συμμετοχή και η προσπάθεια, που κατέβαλλαν είναι υπεραρκετή.
Η ομάδα της καλαθοσφαίρισης αγοριών ηττήθηκε με 61-34 από τα Εκπαιδευτήρια Δούκα Περιστερίου στο γυμναστήριο του Δήμου Ηρακλείου στις 12. Η ομάδα του ΓΕΛ Καρπενησίου αγωνίστηκε με την εξής 5αδα: Αργύρης Τσάκνης, Λεωνίδας Κόγιας, Ηρακλής Καρατσίκης, Πάνος Ράπτης και Θανάσης Καρκάνης. Αλλαγές χρησιμοποιήθηκαν οι: Φώτης Σουλιώτης, Κλεάνθης Κουτσοκώστας, Γιάννης Χόντος, Δημήτρης Νιούτσικος, Δημήτρης Κοτρώνης, ενώ δεν αγωνίστηκε ο τραυματίας Βαγγέλης Συψής. Συνοδοί της ομάδας ήταν ο φιλόλογος-προπονητής Αλέξανδρος Χαβδούλας και η γυμνάστρια Βίκυ Γιαννοπούλου. Σκόρερ χρίστηκαν οι: Αργύρης Τσάκνης(15), Γιάννης Χόντος(7), Λεωνίδας Κόγιας(6) και Πάνος Ράπτης(6). Τα Εκπαιδευτήρια Δούκα είχαν κατακτήσει πέρυσι μάλιστα την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Λυκείων Ελλάδας-Κύπρου, νικώντας στον τελικό με 86-61 το 3ο Λύκειο Ηρακλείου.  Κέρδισαν στην προηγούμενη φάση μέσα στην Φθιώτιδα με 59-39 το 4ο Λύκειο Λαμίας.
Η ομάδα της πετοσφαίρισης κοριτσιών ηττήθηκε εύκολα με 2-0 σετ (25-5, 25-4) από την Σχολή Μωραΐτη στον ίδιο χώρο αμέσως μετά τον αγώνα με την αγοριών (Περίπου στις 1 η ώρα έναρξης). Αγωνίστηκαν οι: Βασιλική Οικονόμου, Πέννυ Κόπανου, Βασιλική Τσούμα, Ιουλία Κοσμά, Μαργαρίτα Κεφαλά και Μιχαέλα Πεταρούδη (Βασική 6αδα). Αλλαγές έπαιξαν οι: Βαλεντίνα Χινοπώρου, Ιωάννα Σιακαπέτη και Κωνσταντίνα Στασινού. Η σχολή Μωραΐτη, που έχει εξαιρετική παράδοση στην πετοσφαίριση είχε νικήσει στην προηγούμενη φάση με 1-2 εκτός έδρας το Λύκειο Λιβανατών. Προκρίθηκε για 8η συνεχόμενη φορά στα τελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.
Την ομάδα αποτελούν οι: Σοφία Γκρέκα, Βιργινία Δικαιούλια, Εβίνα Ζουγανέλη, Αγγελική Καλαφατάκη, Μαρία-Αννα Κουρσιούνη, Ναταλία-Δήμητρα Κουτσοποδιώτη, Λαμπρινή Μπανίκα, Εμμανουέλα-Ηλέκτρα Οικονομοπούλου, Φαίη Πανταζοπούλου, Μαρία Παπασταύρου, Κατερίνα Πετρουλάκη, Κατερίνα Πετρουλάκη, Έλλη-Μαρία Στεργιοπούλου, Ειρήνη-Άννα Τσούτσου, Ελένη Χριστοπούλου, Δανάη Σταμένη, Ελένη Μενελάου.
Έτσι τον αποκλεισμό γνώρισαν όλες (4 συνολικά) οι ομάδες της Ευρυτανίας, που συμμετείχαν στους σχολικούς αγώνες.

Φωτογραφία: http://www.xifies-sport.gr/