Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Η στέψη του κυπελλούχου Ευρυτανίας 2013 ΑΠΟΚ

Αμέσως μετά την λήξη του τελικού ακολούθησε η απονομή των κυπέλλων στις δυο ομάδες του τελικού. Ο ΑΠΟΚ «σήκωσε» το 18ο κύπελλο της ιστορίας του και η Μυρίκη το 4ο κύπελλο του φιναλίστ.
Πρώτα ο αρχιδιαιτητής Γιώργος Παπαδήμος παρέλαβε μετάλλιο από τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Δημήτρη Πεταρούδη και με την σειρά της διαιτητή 3αδα αποτελούμενη από τους Νεκτάριο Χρυσαφόπουλο, Κωνσταντίνα Μπουμπουρή και Χριστόφορο Χατζηθεοδώρου παρέλαβε τα μετάλλια της από τον αρχιδιαιτητή Γιώργο Παπαδήμο.
Στην συνέχεια ο ταμίας της ΕΠΣΕ Θανάσης Τσατσαράγκος απένειμε τα μετάλλια στους ποδοσφαιριστές της Μυρίκης και ο έφορος της ΕΠΣ Κώστας Κατσαδούρος παρέδωσε το κύπελλο στον αρχηγό της Μυρίκης Κώστα Ζαραβέλη.
Μετά την απονομή της Μυρίκης οι παίκτες του ΑΠΟΚ φόρεσαν τα μετάλλια τους από τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Δημήτρη Πεταρούδη. Ο αρχηγός Γιώργος Κρασιάς σήκωσε ένα ακόμη κύπελλο, με την απονομή να γίνεται από τον Πρόεδρο της ΕΠΣΕ.
Ο Γιώργος Κρασιάς σήκωσε ψηλά την κούπα κάτω από δυνατά όλε-όλε των συμπαικτών του. Ακολούθησαν έξαλλοι πανηγυρισμοί των νικητών, οι οποίοι φωτογραφήθηκαν και με το κύπελλο.

Αποχώρησε ο κόσμος
Η απονομή έγινε με την παρουσία ελάχιστων φιλάθλων, αφού ο περισσότερος  κόσμος έφυγε από το γήπεδο και δεν κάθισε για την απονομή. Παρόμοιο σκηνικό έχει παρατηρηθεί και στο παρελθόν σε άλλες απονομές.


Ακόμη μια κούπα για Κρασιά


Το όνομα του έχει συνδεθεί με όλες τις επιτυχίες του Βελουχίου την τελευταία 20ετια. Πρόκειται για τον 42χρονο αρχηγό του ΑΠΟΚ Γιώργο Κρασιά που σηκώνει ακόμη μια κούπα των «κυανόλευκων». Έφτασε τα 26 τρόπαια (9 πρωταθλήματα, 17 κύπελλα) ως ποδοσφαιριστής της ομάδας!.

Κατήφεια για Μυρίκη
Αντίθετα ο τελικός αυτός αφήνει μια πικρή γεύση για την Μυρίκη, η οποία είχε άλλες βλέψεις για τον αγώνα. Οι ποδοσφαιριστές όπως ήταν φυσιολογικό πικράθηκαν από την έκβαση και το αποτέλεσμα του 23ου τελικού.




















































Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος