Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Ελεύθερη πτώση για την Γραβιά

Προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις του Ανδρούτσου. Η «νεοφώτιστη» ομάδα της Φωκίδας μπορεί να έκανε πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, εντυπωσιάζοντας τους πάντες ωστόσο στον δεύτερο γύρο αποτελεί την δυσάρεστη έκπληξη. Η Γραβιά έχει 4 συνεχόμενες ήττες και η τελευταία της νίκη ήταν την αγωνιστική απέναντι στον Α.Ο. Καρδίτσας. Το συγκρότημα του Κώστα Λίβα έχει υποχωρήσει στην θέση, παραμένοντας στους 15 βαθμούς μέσα στο 2013. Απέχει 4 πόντους από τις θέσεις σωτηρίας.
Στον εκτός έδρας αγώνα με τον τελευταίο Αίολο στοχεύει αποκλειστικά στην νίκη, ώστε να διατηρήσει τις ελπίδες της για σωτηρία στην κατηγορία. Στο ρόστερ της ομάδας βρίσκεται ο Δημήτρης Κουρλός και μάλιστα είναι βασικό στέλεχος, από τότε που εντάχτηκε. Δυο επιστροφές και δυο απουσίες περιλαμβάνει το «καρτολόγιο» των περυσινών πρωταθλητών Φωκίδας. Τα πράγματα δυσκόλεψαν ύστερα και από το νέο εντός έδρας «στραπάτσο» με 0-2 από τον Ρήγα Φεραίο.
Ο Κώστας Λίβας παρέταξε την εξής σύνθεση στον αγώνα με τον Ρήγα: Ποδαράς, Σκόρδας, Ντζαβίδας, Σταμούλης, Ταμάμης Η., Λέσσης(85΄ Παπαευθυμίου), Χριστοδούλου(90΄ Νάσιος Δ.Γ)), Κουρλός, Μπουγιώτας, Νάσιος Δ.(Ι) (85΄ Ταμάμης Λ.), Καρδαράς

Τιμωρημένος ο Μπουγιώτας


Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου σκόραρε, αλλά από τον αγώνα του Καρπενησίου θα είναι απών. Ο λόγος για τον Φθιωτό επιθετικό Μίλτο Μπουγιώτα, που αποβλήθηκε την περασμένη αγωνιστική.

Τελευταία αγωνιστική για Κοκονδύνη


Την και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του θα εκτίσει ο τερματοφύλακας της Γραβιάς Σπύρος Κοκονδύνης. Το όνομα του αναγράφηκε στο φύλλο αγώνος στο παιχνίδι με το Λεοντάρι εντός έδρας. Μέχρι τότε ήταν αναντικατάστατος. Την θέση του κάτω από τα γκολπόστ έχει πάρει ο Ποδαράς.

Επιστρέφουν Κάππος & Αναγνώστου

 












Δυο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αποβλήθηκαν στον Δομοκό θα αγωνιστούν κανονικά απέναντι στον Αίολο. Πρόκειται για τον Άγγελο Κάππο και τον δεύτερο σκόρερ της ομάδας Βασίλη Αναγνώστου. Δεν έπαιξαν κόντρα στον Ρήγα Φεραίο.

«Πονοκέφαλος» με Νάσιο


Από τραυματισμό εξακολουθεί να ταλαιπωρείται ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Δημήτρης Νάσιος του Ιωάννη, που είναι δύσκολο να παίξει τις εναπομείναντες αγωνιστικές.

Χωρίς «διπλό»
Καμία εκτός έδρας νίκη δεν έχει πετύχει ο Ανδρούτσος, που μετρά μόνο τρία νικηφόρα αποτελέσματα στο γήπεδο του.

Τα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα


Ανδρούτσος Γραβιάς-Ελασσόνα 2-1 (Παπαευθυμίου, Νάσιος)
Πυργετός-Ανδρούτσος Γραβιάς 1-1 (Νάσιος)
Ανδρούτσος Γραβιάς-Αχιλλέας Δομοκού 1-1 (Αναγνώστου)
Ρήγας Φεραίος-Ανδρούτσος Γραβιάς 1-0
Ανδρούτσος Γραβιάς-Αίολος 4-0 (Αναγνώστου, Νάσιος, Παπαευθυμίου, Μπουγιώτας)
Λαμία-Ανδρούτσος Γραβιάς 3-3 (Μπουγιώτας, Νάσιος, Ντζαβίδας)
Δωτιέας Αγιάς-Ανδρούτσος Γραβιάς 0-0
Ανδρούτσος Γραβιάς-Α.Ο. Καρδίτσας 3-1 (Αναγνώστου, Ταμάμης Η., Μπουγιώτας)
Αμπελωνιακός-Ανδρούτσος Γραβιάς 0-0
Ανδρούτσος Γραβιάς-Λεοντάρι 0-0
Ελασσόνα-Ανδρούτσος Γραβιάς 1-0
Ανδρούτσος Γραβιάς-Πυργετός 0-2
Αχιλλέας Δομοκού-Ανδρούτσος Γραβιάς 3-2 (Αναγνώστου, Νάσιος)
Ανδρούτσος Γραβιάς-Ρήγας Φεραίος 0-2

Οι συμμετοχές 


Σκόρδας
14
Ντζαβίδας
14
Αναγνώστου
13
Παπαευθυμίου
13
Σταμούλης
13
Σαγάνης
12
Ταμάμης Λ.
12
Ταμάμης Η.
12
Καρδαράς
12
Μπουγιώτας
12
Κάππος
11
Κοκονδύνης
10
Νάσιος Δ.(Ι)
9
Λέσσης
9
Νάσιος Δ.(Γ)
5
Γιαγκής
4
Κουρλός
4
Χριστοδούλου
4
Ποδαράς
4
Καραγεώργος
2
Κορομπίλης
1
Μπρουγιαννάκης
1
Κονταξής
1

Οι σκόρερ
Νάσιος Δ.(Ι)
5
Αναγνώστου
4
Μπουγιώτας
3
Παπαευθυμίου
2
Ταμάμης Η.
1
Ντζαβίδας
1

 Ο αγώνας του Α΄ Γύρου


Ανδρούτσος Γραβιάς-Αίολος 4-0 6η αγωνιστική Περιφερειακού Πρωταθλήματος(4ος Όμιλος) Δημοτικό Στάδιο Γραβιάς Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Σκόρερ: 13΄ Αναγνώστου, 53΄ Νάσιος, 69΄ Παπαευθυμίου, 88΄ Μπουγιώτας
Δοκάρι: 53΄ Νάσιος
Διαιτητής: Καλύβας(ΣΔΠ Αχαΐας)


Συνθέσεις Ομάδων

Ανδρούτσος Γραβιάς (Κώστας Λίβας) : Κοκονδύνης, Σκόρδας, Ντζαβίδας, Ταμάμης Λ., Ταμάμης Η.(64΄ Σταμούλης), Αναγνώστου(79΄ Γιαγκής), Παπαευθυμίου, Κάππος, Μπουγιώτας, Νάσιος Δ.(Ι)(73΄ Σαγάνης), Καρδαράς

Αίολος (Παύλος Σερμπέσης) : Κατελούζος, Τριανταφυλλόπουλος(64΄ Χρυσαφόπουλος), Νικολάου, Κατσίκας, Πολυτσέρης, Ζαραβέλης, Ντουφεκιάς, Κολόκας(50΄ λ.τρ. Δαράβαλης), Γούλας, Κορέντζελος, Κατσαρής(46΄ Ράικος)


Ο Ανδρούτσος στο Καρπενήσι 
2004-2005: ΑΠΟΚ Βελούχι-Ανδρούτσος Γραβιάς 2-2
2005-2006: Μυρίκη-Ανδρούτσος Γραβιάς 0-5
2007-2008: ΑΠΟΚ Βελούχι-Ανδρούτσος Γραβιάς 0-2
2007-2008: Μυρίκη-Ανδρούτσος Γραβιάς 0-1

Απολογισμός: 3 νίκες, 1 ισοπαλία



Ο Ευρυτάνας Δημήτρης Κουρλός


Την φανέλα της Γραβιάς φορά εδώ και σχεδόν έναν μήνα ο επιθετικός  Δημήτρης Κουρλός. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Βελουχίου έχει αγωνιστεί ξανά με ομάδα της Φωκίδας στην Δ΄ Εθνική και συγκεκριμένα στον Αστέρα Ιτέας (2008-2009). Θα παίξει κόντρα στον Αίολο, με τον οποίο είχε βρεθεί κοντά σε συμφωνία.
Έχει ξεκινήσει και στα 4 παιχνίδια ως βασικός, χωρίς όμως να έχει χριστεί σκόρερ στο πρωτάθλημα. Στο κύπελλο ωστόσο άνοιξε «λογαριασμό», σκοράροντας δυο τέρματα.


Πήρε και Χριστοδούλου


Το έτερο χειμερινό απόκτημα της ομάδας ακούει στο όνομα Χρήστος Χριστοδούλου. Ο 25χρονος επιθετικός έκανε πολύ καλή σαιζόν πέρυσι στην Α1΄ ΕΠΣΦ με την Λαμία, αλλά δεν ήταν φέτος στα πλάνα του Λάκη Παπανικολάου.

Ημιτελικός Κυπέλλου: Νέοι Φωκικού-Ανδρούτσος Γραβιάς 0-5


Την περασμένη Τετάρτη (20-2) ο Ανδρούτσος αντιμετώπισε εκτός έδρας την ομάδα νέων του Φωκικού στο ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Φωκίδας. Επικράτησε με 0-5 και πέρασε στον τελικό. Σκόρερ χρίστηκαν:  Κουρλός(2), Ταμάμης Η., Καρδαράς και Νάσιος. Αγωνίστηκαν οι: Κοκονδύνης, Σκόρδας, Ντζαβίδας, Ταμάμης Λ., Ταμάμης Η.(50΄ Σταμούλης), Αναγνώστου, Παπαευθυμίου, Κουρλός, Μπουγιώτας(58΄ Νάσιος), Καρδαράς(65΄ Καραγεώργος), Χριστοδούλου.


Απόλυτη ισοτερμία
Η Γραβιά έχει πετύχει 16 γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ έχει δεχτεί επίσης 16!. Έχει μια από τις καλύτερες επιθέσεις του 4ου Ομίλου.