Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Ξεκουράστηκε και συνεχίζει με 4ο συνεχόμενο ματς στο Καρπενήσι

Το ρεπό του πραγματοποίησε την περασμένη αγωνιστική η πρωταθλήτρια ομάδα Ευρυτανίας του Αίολου. Η ομάδα του Προφήτη Ηλία θα δώσει το 4ο συνεχόμενο εντός έδρας ματς και θα αγωνιστεί σε άλλο ένα παιχνίδι χωρίς άγχος. Ο Αίολος θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και να δείξει καλά στοιχεία. Απέναντι της θα βρει μια πιο δυνατή ομάδα, η οποία «καίγεται» για τους βαθμούς.
Ο Αίολος του Σπύρου Κολόκα παραμένει ουραγός στην 11η θέση με μόλις 4 βαθμούς. Η Γραβιά βρίσκεται στην 9η θέση με 15 βαθμούς και 4 πόντους κάτω από την γραμμή του υποβιβασμού.
Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Κυριακή 24/2 στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου και θα αρχίσει στις 3 το μεσημέρι. Είναι στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου. Ρέφερι του παιχνιδιού έχει οριστεί από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ο Βασίλης Καραταΐδης του συνδέσμου Βοιωτίας με βοηθούς τους Παναγιώτη Ψυχούλα και Στέφανο Ξηρογιάννη.

Πως προπονήθηκαν
Προπονήσεις στο Δημοτικό στάδιο έκαναν την περασμένη εβδομάδα οι ποδοσφαιριστές του Αίολου. Προπονήθηκαν την Τρίτη 19/2 την Τετάρτη, την Πέμπτη και ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους σήμερα Παρασκευή 22/2. Οι ποδοσφαιριστές έκαναν προπονήσεις μαζί με παίκτες της Ποταμιάς (Έχει κοινό προπονητή) και είχαν πάρει ρεπό το περασμένο Σαββατοκύριακο. Παράλληλα δόθηκαν δυο φιλικά προπονητικού χαρακτήρα την Πέμπτη και την Παρασκευή με τον ΑΠΟΚ.

Επιστέφει ο Κορέντζελος-Κανονικά ο «Ντουφ»

 












Ο μεσοαμυντικός Νίκος Κορέντζελος εξέτισε την ποινή του κόντρα στο Λεοντάρι και έχει τεθεί ξανά στην διάθεση του Σπύρου Κολόκα. Στα ευχάριστα συγκαταλέγεται και η επιστροφή του σκληροτράχηλου αμυντικού Βασίλη Ντουφεκιά, ο οποίος προπονήθηκε τις περασμένες ημέρες. Ο ποδοσφαιριστής είχε υποστεί ρήξη συνδέσμου και παρά τις προβλέψεις ότι θα έχανε όλη την χρονιά κατάφερε να επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Καραταΐδης ξανά


Ο Βοιωτός ρέφερι Βασίλης Καραταΐδης θα επισκεφτεί το Καρπενήσι για 2η φορά στο φετινό πρωτάθλημα του 4ου ομίλου. Ο διαιτητής είχε σφυρίξει το ματς της 10ης αγωνιστικής του Αίολου με την Ελασσόνα.

17η αγωνιστική Περιφερειακού Πρωταθλήματος (4ος Όμιλος)

Αίολος-Ανδρούτσος Γραβιάς 24-2-2013 Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου 15:00
Διαιτητής: Βασίλειος Καραταΐδης(ΣΔΠ Βοιωτίας)
1ος Βοηθός: Παναγιώτης Ψυχούλας(ΣΔΠ Βοιωτίας)
2ος Βοηθός: Στέφανος Ξηρογιάννης(ΣΔΠ Βοιωτίας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Κωνσταντίνος Σιούτας(ΣΔΠ Φθιώτιδας)

* Το “Evrytania Sport” θα σας ενημερώνει και αυτή την Κυριακή στην αρχική του σελίδα για την εξέλιξη του παιχνιδιού Αίολος-Γραβιά, καθώς και για τις υπόλοιπες αναμετρήσεις του 4ου ομίλου.









Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος