Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Με κεκτημένη ταχύτητα από την 4αρα υποδέχεται τον Αμπελώνα

Με την ψυχολογία στο ζενίθ μετά την εμφατική νίκη κόντρα στον ισχυρό Δωτιέα Αγιάς, υποδέχεται ο Αίολος στο Καρπενήσι τον Αμπελωνιακό. Η ομάδα της Ευρυτανίας έχει πάρει τα πάνω της μετά την 4αρα και την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα και θα αγωνιστεί χωρίς άγχος και με στόχο να διπλασιάσει τις νίκες της.
Ο Σπύρος Κολόκας προπόνησε την Παρασκευή 1/2 στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου τους ποδοσφαιριστές του. Καινούργιο πρόβλημα για τον 47χρονο τεχνικό είναι η τιμωρία του κεντρικού αμυντικού Χρήστου Κατσίκα και ήδη καταστρώνονται τα πλάνα για την αναπλήρωση του κενού του στο κέντρο της άμυνας. Φυσικά είναι δύσκολο να συμπληρωθεί 18αδα, αφού υπάρχουν 13 με 14 ποδοσφαιριστές ετοιμοπόλεμοι. Στα ευχάριστα η επιστροφή του στρατευμένου δυναμικού αμυντικού Πάνου Αζακά.
Ο Αίολος παρά την 1η νίκη του βρίσκεται στην τελευταία θέση με 4 βαθμούς και -11 βαθμούς από την παραμονή. Ο Αμπελωνιακός βρίσκεται στην 9η θέση με 14 βαθμούς και 1 λιγότερο από το όριο της παραμονής.
Η αναμέτρηση της Κυριακής θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι και θα διεξαχθεί στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου. Είναι στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου και θα την διευθύνει ο Νεκτάριος Βικτωρίας από την Βοιωτία με βοηθούς τον Θανάση Σέμο και τον Λουκά Καρβούνη.

Προπονήθηκαν την Παρασκευή
Την 1η Φεβρουαρίου προπονήθηκαν οι ποδοσφαιριστές του Αίολου στο Δημοτικό στάδιο, αφού πήραν ρεπό μετά την μεγάλη νίκη κόντρα στον Δωτιέα Αγιάς.

Χωρίς μεταγραφή
Δεν ενισχύθηκε στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου ο Αίολος, ο οποίος έχασε και τον αριστερό μπακ-χαφ Χρήστο Τσαρτσαρά που μετακινήθηκε στην Δόξα Κρανούλας, αλλά και τον Μιχάλη Νούλα, ο οποίος συνεχίζει στον ΑΠΟΚ.

Επιπλέον πρόβλημα ο Κατσίκας


Στα πολλά προβλήματα τραυματισμών προστέθηκε και η τιμωρία του Χρήστου Κατσίκα, που αποβλήθηκε για 2η φορά στο φετινό πρωτάθλημα με απευθείας κόκκινη. Ο ποδοσφαιριστής είχε αποβληθεί και στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αχιλλέα Δομοκού. Θα επιστρέψει στην επόμενη εντός έδρας αναμέτρηση της ομάδας την μεθεπόμενη αγωνιστική με το Λεοντάρι.

Ενσωματώθηκε ο Αζακάς


Ο δυναμικός κεντρικός αμυντικός Πάνος Αζακάς προπονήθηκε με την ομάδα και ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας. Ο ποδοσφαιριστής υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία και έχει μόλις μια συμμετοχή στην Δ΄ εθνική στο ισόπαλο ματς του Αίολου με τον Ρήγα Φεραίο.

Στο όριο 2

 












Στο όριο καρτών βρίσκονται 2 ποδοσφαιριστές του Αίολου. Πρόκειται για τον δεξιό μπακ Μπάμπη Τριανταφυλλόπουλο, που έχει 6 κίτρινες και στην επόμενη που θα δεχτεί θα απουσιάσει 2 αγωνιστικές και τον μεσοαμυντικό Νίκο Κορέντζελο που έχει 3.

14η αγωνιστική Περιφερειακού Πρωταθλήματος (4ος Όμιλος)

Αίολος-Αμπελωνιακός 3-2-2013 Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου 15:00
Διαιτητής: Νεκτάριος Βικτωράτος(ΣΔΠ Βοιωτίας)
1ος Βοηθός: Αθανάσιος Σέμος(ΣΔΠ Βοιωτίας)
2ος Βοηθός: Λουκάς Καρβούνης(ΣΔΠ Βοιωτίας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Γεώργιος Παπαμίχος(ΣΔΠ Φθιώτιδας)

* Το “Evrytania Sport” θα σας ενημερώνει και αυτή την Κυριακή στην αρχική του σελίδα για την εξέλιξη της αναμέτρησης του Αίολου με τον Αμπελωνιακό, καθώς και για τις υπόλοιπες αναμετρήσεις του 4ου ομίλου.









Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος