Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

«Ξεπαγώνει» από την αγωνιστική απραξία ο Αίολος


Μετά από δυο εβδομάδες ο Αίολος θα επιστρέψει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το Περιφερειακό Πρωτάθλημα. Θα ταξιδέψει στην Μητρόπολη Καρδίτσας, όπου θα αναμετρηθεί με τον τοπικό και φορμαρισμένο ΑΟΚ.
Οι Ευρυτάνες προετοιμάστηκαν μετ εμποδίων για την δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση εξ αιτίας των κακών καιρικών. Μάλιστα η προπόνηση της Παρασκευής αναβλήθηκε λόγω  της χιονόπτωσης. Στα δυσάρεστα για τον Σπύρο Κολόκα είναι οι δυο τραυματισμοί των βασικών παικτών, του Βασίλη Ντουφεκιά και του Βασίλη Κολόκα, οι οποίοι χάνουν όλο το υπόλοιπο πρωτάθλημα. Απών επίσης θα είναι και ο στρατευμένος μέσος Μάκης Χρυσικός
Ο Αίολος βρίσκεται στην τελευταία 11η θέση με μόλις 1 βαθμό και έχοντας ένα ματς λιγότερο με τον Δωτιέα Αγιάς. Απέχει 14 βαθμούς από τις θέσεις σωτηρίας. Ο Α.Ο. Καρδίτσας καταλαμβάνει την 2η θέση, έχοντας 17 βαθμούς και μόλις +3 από την παραμονή.
Η αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου θα διεξαχθεί στο Δημοτικό στάδιο Μητρόπολης την Κυριακή 27/1 και θα αρχίσει στις 3 το μεσημέρι. Διαιτητής της συνάντησης ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ο Δημήτρης Θεοχάρης από τον σύνδεσμο Θεσσαλίας με βοηθούς τον Χρήστο Ζήσιο και τον Χρήστο Γιαννή.

Στις 30/1 με Αγιά
Την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου θα διεξαχθεί η εξ αναβολής αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής μεταξύ του Αίολου και του Δωτιέα Αγιάς. Η αναμέτρηση είχε αναβληθεί εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών.

Με δυσκολίες η προετοιμασία
Με λίγες προπονήσεις και κάτω από αρκετά προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αίολου για την εκτός έδρας συνάντηση με τον Α.Ο.Κ. Η προπόνηση της Παρασκευής 25/1 αναβλήθηκε εξαιτίας της χιονόπτωσης και της επικινδυνότητας για  τραυματισμούς, όπως αναβλήθηκε και το φιλικό της Πέμπτης, που είχε προγραμματιστεί με τον ΑΠΟΚ. Οι παίκτες του Σπύρου Κολόκα προπονήθηκαν μόνο την Δευτέρα και την Τετάρτη.

Πονοκέφαλος με «Ντουφ»-Κολόκα

 












Δυο από τα βασικά στελέχη της ομάδας χάνουν το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Πρόκειται για τον αμυντικό Βασίλη Ντουφεκιά, που έχει υποστεί ρήξη συνδέσμου και θα μείνει εκτός γηπέδων για περίπου 2 μήνες. Τραυματίας είναι και ο ψηλόσωμος στόπερ Βασίλης Κολόκας, που χτύπησε στον ώμο στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Λαμία. Ο Κολόκας τίθεται και αυτός νοκ-άουτ για το υπόλοιπο της χρονιάς. Την στρατιωτική του θητεία υπηρετεί πλέον ο μέσος Μάκης Χρυσικός και χάνει και αυτός το υπόλοιπο της σεζόν.

Χωρίς τιμωρημένους
Κανένας ποδοσφαιριστής του Αίολου δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τιμωρίας. Ο αριστερός μπακ Νίκος Νικολάου εξέτισε την ποινή του με την Λαμία και μετά από 1 μήνα θα αγωνιστεί ξανά. Τελευταία φορά, που αγωνίστηκε ήταν το εντός έδρας με την Ελασσόνα στις 23/12 του 2012.

13η αγωνιστική Περιφερειακού Πρωταθλήματος (4ος Όμιλος)

Α.Ο. Καρδίτσας-Αίολος 27-1-2012 Δημοτικό Στάδιο Μητρόπολης 15:00
Διαιτητής: Δημήτριος Θεοχάρης(ΣΔΠ Θεσσαλίας)
1ος Βοηθός: Χρήστος Ζήσιος(ΣΔΠ Θεσσαλίας)
2ος Βοηθός: Χρήστος Γιαννής(ΣΔΠ Θεσσαλίας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Χαρίλαος Ντζάθας(ΣΔΠ Φθιώτιδας)

* Το “Evrytania Sport” θα σας ενημερώνει και αυτή την Κυριακή στην αρχική του σελίδα για την εξέλιξη της αναμέτρησης του Αίολου με τον Α.Ο. Καρδίτσας, καθώς και για τα υπόλοιπα παιχνίδια του 4ου ομίλου.

Φωτογραφία Αρχείου