Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Κώστας Μαλισσόβας: «Όλα τα παιδιά είμαστε μια γροθιά, η Λαμία είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί»

Ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του Φθιωτικού ποδοσφαίρου και από τους παίχτες, που έχουν ξεχωρίσει με την παρουσία τους στο πρωτάθλημα είναι ο Κώστας Μαλισσόβας. Ο ποδοσφαιριστής της Λαμίας παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα μας, μιλώντας για την πορεία της ομάδας του και τον επερχόμενο αγώνα με τον Αίολο.
Η παρουσία των Φθιωτών θεωρεί πως είναι αναμενόμενη και αρκετά καλή, απόδειξη της εξαιρετικής δουλειάς, που γίνεται από την αρχή της προετοιμασίας. Ωστόσο όπως λέει χαρακτηριστικά «τίποτα δεν έχει τελειώσει». Αναφέρεται στο εξαιρετικό κλίμα, που επικρατεί μεταξύ των ποδοσφαιριστών, της διοίκησης και του προπονητικού τιμ. Η ιστορία και το όνομα της Λαμίας την υποχρεώνει να πρωταγωνιστεί και να κατακτήσει και την πρώτη θέση του 4ου Ομίλου.
Για τον Ευρυτάνα Δημήτρη Κατσαδούρο η γνώμη του είναι ότι είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και χαρακτήρας και ότι έχει κερδίσει έναν καλό φίλο πέραν από συμπαίχτη. Έχει ξεχωρίσει θετικά τον Αχιλλέα Δομοκού και τον Ανδρούτσο Γραβιάς, ενώ περίμενε καλύτερη πορεία από τον Α.Ο. Καρδίτσας. Κλείνοντας για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Αίολο τονίζει πως ο αντίπαλος είναι μια καλή ομάδα και χρειάζεται προσοχή και σοβαρότητα από μέρους τους.
Ο Κώστας Μαλισσόβας είναι γεννημένος στις 10/6/1993. Αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και σε 9 αναμετρήσεις έχει σημειώσει 3 γκολ (Απέναντι σε: Αμπελωνιακό, Λεοντάρι και Ανδρούτσο Γραβιάς), ενώ αστόχησε και σε ένα πέναλτι. Είναι η πρώτη του σαιζόν στην Δ΄ Εθνική, έχει παίξει σε όλα τα παιχνίδια πρωταθλήματος μέχρις στιγμής και ανήκει στην Λαμία από τον Ιανουάριο του 2012. Ξεκίνησε από τους έφηβους του Α.Σ. Λαμίας και συνέχισε στον Ολυμπιακό Λαμίας. Αποτέλεσε επίσης σημαντικό στέλεχος της μικτής ομάδας νέων της ΕΠΣ Φθιώτιδας, που κατέκτησε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα σε αυτήν την κατηγορία το 2010.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Evrytania Sport: Κώστα να σε καλωσορίσουμε στην σελίδα μας. Σχολίασε μας την εξαιρετική πορεία της Λαμίας και εάν την θεωρείς αναμενόμενη;
Κώστας Μαλισσόβας: «Σας ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση. Μέχρις στιγμής η πορεία της ομάδος, όπως δείχνουν και τα αποτελέσματα είναι πάρα πολύ καλή, αλλά ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα και προχωράμε από την αρχή του πρωταθλήματος βήμα-βήμα μέχρι να τελειώσει. Ναι αυτήν την πορεία την περίμενα, γιατί δουλεύουμε κάθε μέρα από την αρχή της προετοιμασίας σκληρά και μεθοδικά μέσα στο γήπεδο.»

Evrytania Sport: Συμπληρώνεις έναν χρόνο στην Λαμία. Πως είναι το φετινό υλικό, το κλίμα της ομάδας, η συνεργασία με το τεχνικό τιμ, συμπαίχτες και διοίκηση; Στοχεύετε στην πρωτιά;
Κώστας Μαλισσόβας: «Από την πρώτη στιγμή, που ήρθα στην ομάδα οι συμπαίχτες και ο προπονητής μου με αγκαλιάσανε και μπήκα στο κλίμα της ομάδας πολύ γρήγορα. Το υλικό στην ομάδα μας είναι πολύ καλό με πολλούς ταλαντούχους νεαρούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές. Το κλίμα είναι πολύ καλό, όλα τα παιδιά στην ομάδα, μαζί με τους προπονητές μας και την διοίκηση είμαστε όλοι μια γροθιά. Όλα αυτά μαζί με την δουλειά, που κάνουμε όπως ανέφερα και παραπάνω βγαίνουν μέσα στο γήπεδο. Η Λαμία είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί λόγω του ονόματος και της ιστορίας της.»

Evrytania Sport: Ποια είναι η γνώμη σου για τον συμπαίχτη σου Δημήτρη Κατσαδούρο, που κατάγεται από την Ευρυτανία;
Κώστας Μαλισσόβας: «Ο Δημήτρης ήρθε φέτος στην ομάδα μας. Είναι πολύ καλό παιδί και πολύ καλός παίχτης και μέχρις στιγμής έχει βοηθήσει την ομάδα μας. Χαίρομαι που τον γνώρισα και σαν φίλο και σαν συμπαίχτη.»

Evrytania Sport: Πως έχει δει μέχρι τώρα το πρωτάθλημα. Έχεις ξεχωρίσει κάποιες ομάδες;
Κώστας Μαλισσόβας: «Μέχρις στιγμής το πρωτάθλημα είναι δυνατό με πολύ καλές ομάδες. Ο Δομοκός και η Γραβιά μέχρι στιγμής με την πορεία τους έχουν δείξει ότι είναι πάρα πολύ καλές ομάδες. Το αρνητικό είναι πως περίμενα από την Καρδίτσα να είναι πιο ψηλά στην βαθμολογία.»

Evrytania Sport: Την Κυριακή (13-1) υποδέχεστε τον Αίολο. Τι γνωρίζεις για τον αντίπαλο και σε τι πρέπει να επιστήσετε την προσοχή σας; Σε ευχαριστούμε για την συζήτηση.
Κώστας Μαλισσόβας: «Από ότι γνωρίζω ο Αίολος παρά την βαθμολογική του θέση είναι μια πολύ καλή ομάδα. Όπως με κάθε ομάδα θα δείξουμε την ίδια σοβαρότητα και σεβασμό στον αντίπαλο μας. Από την πλευρά μας εμείς θέλουμε να κλείσουμε τον πρώτο γύρο με επιτυχία. Σας ευχαριστώ και εύχομαι ότι καλύτερο στο site σας.»

Συνέντευξη: Δημήτρης Κολλημένος
Φωτογραφίες: Group Α.Σ. Λαμία