Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Αίολος-Δωτιέας Αγιάς 4-1

Πήρε μπρος ο Αίολος, που συνέτριψε με το επιβλητικό 4-1 τον Δωτιέα Αγιάς και πανηγύρισε την 1η του φετινή νίκη στο πρωτάθλημα. Οι Ευρυτάνες έκαναν υπερπροσπάθεια και ήταν συγκινητικοί, απέναντι σε μια πιο ισχυρή ομάδα. Χατ-τρικ πέτυχε ο Άλεξ Μπακαλίδης, που έκανε μια από τις παλιές καλές του εμφανίσεις.
Η εξ αναβολής αναμέτρηση διεξήχθη την Τετάρτη 30/1 στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου και ήταν στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου. Ξεκίνησε στις 3 το μεσημέρι και έγινε παρουσία περίπου 100 φιλάθλων, κάτω από ηλιοφάνεια και πολύ καλές καιρικές συνθήκες για Ιανουάριο.
Το συγκρότημα του Σπύρου Κολόκα παρά τις απουσίες και τα προβλήματα τραυματισμών έπαιξε ψυχωμένα και πήρε μια ιστορική και μεγάλης έκτασης νίκη. Ήταν το πρώτο «τρίποντο» της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα μετά από πολλά παιχνίδια με ανεπιτυχή αποτελέσματα. Ο Αίολος έπαιξε υποδειγματική άμυνα και χτύπησε σε πολλές περιπτώσεις στην κόντρα-επίθεση. Είχε πολύ καλή λειτουργία σε όλες τις γραμμές και όλοι οι ποδοσφαιριστές απέδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους. Τον δρόμο προς την νίκη άνοιξε ο 15χρονος Κώστας Χρυσαφόπουλος που πέτυχε το 1ο του τέρμα στην κατηγορία και στην συνέχεια ανέλαβε δράση ο έμπειρος Άλεξ Μπακαλίδης, που προσέφερε θέαμα πετυχαίνοντας χατ-τρικ. Ο Αίολος έπαιξε με 10 παίκτες στο τελευταίο 20λεπτο εξ αιτίας της αποβολής του Χρήστου Κατσίκα στο πέναλτι, που κέρδισαν οι Λαρισαίοι.
Ο Δωτιέας Αγιάς του Δημήτρη Κωστή γνώρισε την πιο βαριά του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα και όπως φαίνεται υποτίμησε και την ομάδα του Καρπενησίου. Είχε την εδαφική υπεροχή, όμως δεν είχε καλά τελειώματα των φάσεων. Αμυντικά αντιμετώπισε πολλά προβλήματα και δεν θύμισε σε τίποτα την ομάδα με την καλύτερη άμυνα του ομίλου. Μείωσε σε 3-1 όταν ήταν αργά με τον νεαρό Σούλη Σιμούλη και είχε χάσει προηγουμένως πέναλτι με τον Βαγγέλη Τζιόλα, που σούταρε άουτ.
Ο Αίολος μετά την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα έφτασε τους 4 βαθμούς και παραμένει στην 11η τελευταία θέση. Η Αγιά έχασε μόλις για 3η φορά και παρέμεινε στην 3η θέση μαζί με την Ελασσόνα, έχοντας 19 βαθμούς. Ο Αίολος μείωσε την απόσταση από την γραμμή στους 11 βαθμούς και έχει 3 συνεχόμενα ματς εντός έδρας. Η Αγιά παραμένει στην τροχιά παραμονής-ανόδου, έχοντας διαφορά 4 βαθμών από την γραμμή.
Την Κυριακή 3/2 ο Αίολος αγωνίζεται ξανά εντός έδρας με τον Αμπελωνιακό στο Καρπενήσι για την 14η αγωνιστική του 4ου ομίλου και ο Δωτιέας Αγιάς υποδέχεται την Ελασσόνα στο Λαρισινό ντέρμπι.

Τα σχήμα του Αίολου
Με ορθολογικό τρόπο και χωρίς πειράματα κατέβασε αυτή την φορά τον Αίολο ο Σπύρος Κολόκας μετά τις αλχημείες στην Καρδίτσα. Γκολκίπερ ήταν ο Κατελούζος. Στο δεξί άκρο της άμυνας έπαιξε ο Τριανταφυλλόπουλος και στο αριστερό ο Νικολάου. Στο κέντρο της άμυνας αγωνίστηκε ο Κατσίκας, με τον Πολυτσέρη. Στα αμυντικά χαφ έπαιξε ο Ζαραβέλης με τον Κορέντζελο. Δεξιός μέσος ξεκίνησε ο Χρυσαφόπουλος και αριστερός ο Ράικος. Σε ελεύθερο ρόλο σαν επιτελικός μέσος έπαιξε ο Μπακαλίδης και στην κορυφή της επίθεσης επέστρεψε ο Ηλιάδης.

Ιστορική νίκη
Η τελευταία νίκη του Αίολου στην Δ΄ Εθνική ήταν τον Μάρτιο του 97 απέναντι στην Λευκίμμη Κέρκυρας με 3-0. Ο Αίολος κέρδισε ξανά ματς της Δ΄ εθνικής μετά από 16 ολόκληρα χρόνια.

Αρκετός κόσμος
Περίπου 100 άτομα παρακολούθησαν την ιστορική νίκη του Αίολου. Αρκετός κόσμος βρέθηκε στο Δημοτικό στάδιο, αφού οι καιρικές συνθήκες ήταν καλές και δεν υπήρχε άλλη αθλητική δραστηριότητα την ίδια ώρα.


«Κοούτσαρε» ο Κωστής


Ο βοηθός του Κώστα Μάγγου Δημήτρης Κωστής κατέβασε τον Δωτιέα στην αναμέτρηση. Ο κ. Μάγγος απουσίαζε εξ αιτίας ενός σεμιναρίου προπονητικής, που παρακολουθεί στην Λάρισα.

Από την 6αρα στην 4αρα
Μετά την πιο βαριά ήττα της ιστορίας του την Κυριακή με 6-0 από τον Α.Ο. Καρδίτσας, ο Αίολος πέτυχε την πιο ευρεία νίκη του στην κατηγορία με 4-1 κόντρα στον Δωτιέα.

Αλλαγή βοηθού


Ο αρχικά ορισθέντας πρώτος βοηθός Στέλιος Καραγιάννης αντικαταστάθηκε εξ αιτίας κωλύματος από τον Παναγιώτη Ανδρεόπουλο. Αμφότεροι είναι από την Άμφισσα και τον σύνδεσμο Φωκίδας.

Επανεμφάνιση Κορέντζελου-Πολυτσέρη

 












Στο βασικό σχήμα του Αίολου επέστρεψαν δυο ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τον μεοσαμυντικό Νίκο Κορέντζελο και τον στόπερ Ζάχο Πολυτσέρη. Πήραν τις θέσεις των : Χρήστο Κατσαρή (Απουσίαζε) και Χρήστο Τσαρτσαρά (Μεταγράφηκε στην Δόξα Κρανούλας).

Με 15αδα
Δεν συμπλήρωσε ξανά 18αδα η ομάδα του Αίολου και είχε στην αποστολή της 15 ποδοσφαιριστές. Εκτός από τις δυο αλλαγές των Γιώργου Γραβιά και Ηρακλή Καρατσίκη, στον πάγκο έμεινε ο γκολκίπερ Κώστας Λάππας και ο Γιάννης Δαράβαλης.

Τα έδωσαν όλα
Κανείς δεν υστέρησε από τους Ευρυτάνες, που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και ξεχώρισαν. Όλοι οι ποδοσφαιριστές, που αγωνίστηκαν ξεχώρισαν με την μαχητικότητα τους και το πάθος τους και απέδειξαν ότι άδικα βρίσκονται στην τελευταία θέση του ομίλου.

100 ο Ζαραβέλης


Αξέχαστη θα μείνει η 100η συμμετοχή του μέσου Χάρη Ζαραβέλη στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα. Ο αμυντικός χαφ έκανε πολύ καλή εμφάνιση και βοήθησε και αυτός στην ιστορική νίκη της ομάδας του.

Μαγεία ο «Μπάκα»


Θέαμα προσέφερε ο 31χρονος μεσοεπιθετικός Άλεξ Μπακαλίδης , που πέτυχε χατ-τρικ και έφτασε τα 4 συνολικά τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Μπακαλίδης πέτυχε δυο πανέμορφα γκολ στο 17΄ και 92΄, ενώ προηγουμένως είχε σκοράρει και στο 52ο λεπτό. Ο πρώην παίκτης του ΑΠΟΚ έκανε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση και θύμισε αρκετά τον παλιό καλό του εαυτό. Μάλιστα ο ποδοσφαιριστής ήταν αμφίβολο εάν θα ξεκινήσει λόγω τραυματισμού. Δοκίμασε στο «ζέσταμα» και εάν δεν μπορούσε τελικά να αγωνιστεί την θέση του θα έπαιρνε ο Ηρακλής Καρατσίκης.

Στην κερκίδα ο «Ντουφ»


Κοντά στις προσπάθειες της ομάδας του ήταν ο τραυματίας αμυντικός Βασίλης Ντουφεκιάς. που έχει υποστεί ρήξη συνδέσμου. Παρακολούθησε την αναμέτρηση από την κερκίδα.

Άτυχος ξανά ο Τζιόλας


Ο σπεσιαλίστας στις εκτελέσεις Βαγγέλης Τζιόλας δεν κατάφερε ξανά να νικήσει από την άσπρη βούλα τον Δημήτρη Κατελούζο. Αστόχησε ξανά σε εκτέλεση πέναλτι στο 71ο λεπτό. Είχε χάσει πέναλτι και στην πρεμιέρα στην Αγιά στην νίκη της ομάδας του με 2-0.

Χωρίς δυο τιμωρημένους
Οι Αγιώτες κατέβηκαν στο Καρπενήσι χωρίς τον Αλέξανδρο Ριζούλη και τον Κώστα Συκιώτη, οι οποίοι ήταν τιμωρημένοι μετά την αποβολή τους κόντρα στην Λαμία.

Σκόραρε μετά από καιρό
Ο Αίολος είχε σκοράρει το μοναδικό του τέρμα με πέναλτι με τον Άλεξ Μπακαλίδη κόντρα στον Ρήγα Φεραίο την 9η αγωνιστική μέσα στον Δεκέμβριο. Ο Αίολος σκόραρε μετά από 3 ματς χωρίς γκολ, που συνδυάστηκαν και με βαριές ήττες.

Δεν κράτησε το μηδέν
Για 5 λεπτά δεν κατάφερε ο Αίολος να κρατήσει για πρώτη φορά το μηδέν.

Χειρότερη επίθεση-καλύτερη άμυνα: Σημειώσατε 1
Μέχρι πριν την σέντρα του παιχνιδιού η ομάδα του Προφήτη Ηλία είχε πετύχει μόλις ένα τέρμα(Χειρότερη επίθεση του ομίλου)!.Η Αγιά από την πλευρά της είχε δεχτεί μόλις 5 τέρματα και διατηρούσε την καλύτερη άμυνα του ομίλου. Όλα αυτά μέχρι τις 3 το μεσημέρι.

Α΄ Μέρος

Υποδειγματικές αντεπιθέσεις
Ο Αίολος παίζοντας με υποδειγματικές αντεπιθέσεις σκόραρε δυο φορές και δημιούργησε και άλλες ευκαιρίες. Έπαιξε εξαιρετικά την κόντρα-επίθεση, αφού αμύνονταν και έβγαινε ταχύτατα στην αντεπίθεση.

Ανούσια υπεροχή
Οι Λαρισαίοι είχαν από την αρχή την εδαφική υπεροχή, χωρίς να βρουν χώρους και να μπορέσουν να ανοίξουν την καλοστημένη άμυνα του Αίολου.

Χτύπησε με το καλημέρα ο «Χρύ»


Μόλις στο 5ο λεπτό ο ταλαντούχος 15χρονος μέσος Κώστας Χρυσαφόπουλος με ωραίο καλοζυγισμένο σουτ έπειτα από σέντρα του Νίκου Νικολάου από αριστερά.




Κοντά στην ισοφάριση με Κουβελά


Η Αγιά έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 11ο λεπτό, αλλά ο έμπειρος μεσοεπιθετικός Αλέκος Κουβελάς σούταρε  άουτ από κοντά στην άδεια έστια.


2-0 με Άλεξ
Ο μεσοεπιθετικός του Αίολου Άλεξ Μπακαλίδης στο 17ο λεπτό με καλοζυγισμένο φαλτσαριστο σουτ από πλάγια αριστερά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, πετυχαίνοντας ένα όμορφο γκολ.



Ανεπανάληπτο τε τα τετ
Ο Μπακαλίδης έβαλε το δύσκολο και έχασε το εύκολο τετ α τετ στο 22ο λεπτό, καθώς βρέθηκε απέναντι στον  Αστέριο Μπαχτισβάνο και πλάσαρε άουτ.


Την έκανε πιο επιθετική
Αλλαγή τακτικής έκανε στο 36ο λεπτό ο Δωτιέας Αγιάς στην θέση του αριστερού μπακ Μιχάλη Κουρούμαλου μπήκε ο επιθετικογενής Σούλης Σιμούλης. Ο Κουρούμαλος ξεκίνησε για δεύτερη φορά βασικός.



Χαμένη ευκαιρία και διαμαρτυρίες για πέναλτι


Στο 42ο λεπτό ο Γιώργο Τσατσαλίδης (Φωτογραφία) πλάσαρε εξ επαφής τον Δημήτρη Κατελούζο και η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Η Αγιά διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι στην επαφή που είχε ο φορ με τον γκολκίπερ.



Οι καλύτερες φάσεις
2΄: Ο Ζαραβέλης εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, ο Ηλιάδης έκανε την κοντινή προβολή στο πρώτο δοκάρι, η μπάλα βρήκε σε αμυντικούς και στην συνέχεια παραχωρήθηκε κόρνερ προ του Ράικου.
5΄: Ο Νικολάου, αφού απόφυγε τον Τσακάλι σέντραρε όμορφα από αριστερά και η μπάλα έφτασε στον Χρυσαφόπουλο που κατέβασε στο ύψος του πέναλτι και δεξιά και με ωραίο καλοζυγισμένο διαγώνιο σουτ στην δεξιά γωνία του Μπατσιβάνου πέτυχε το 1-0.
11΄: Ο Τσένος σέντραρε από δεξιά, ο Τζιόλας έκανε την κεφαλιά και ο Κουβελάς από κοντά σε κενή εστία σούταρε ψηλά πάνω από το τέρμα του Αίολου.
13΄: Σουτ του Κουβελά από πλάγια αριστερά από τα όρια της περιοχής απέκρουσε στην αριστερή του γωνία ο Κατελούζος.
17΄: Ο Μπακαλίδης με όμορφη σέντρα-σουτ από πλάγια αριστερά έστειλε την μπάλα στο αριστερό «παραθυράκι» των φιλοξενούμενων και διαμόρφωσε το 2-0.
21΄: Ο Τζιόλας εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και η κεφαλιά του Τσατσαλίδη από κοντά στο δεύτερο δοκάρι πέρασε άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.
22΄: Ο Μπακαλίδης βγήκε ταχύτατα τετ α τετ με τον πορτιέρο της Αγιάς και έχασε μοναδική ευκαιρία, καθώς χωρίς πίεση πλάσαρε άουτ από το αριστερό δοκάρι.
25΄: Ο Μπακαλίδης πάσαρε στον Ηλιάδη, που σούταρε από καλή θέση και δεξιά μέσα στην περιοχή με την μπάλα να βρίσκει σε αμυντικό και να περνά κόρνερ από την εστία του Δωτιέα.
29΄: Σουτ του Κουβελά εκτός περιοχής απέκρουσε στην αριστερή του γωνία σε κόρνερ ο γκολκίπερ του Αίολου.
35΄: Ο Ζαραβέλης εκτέλεσε φάουλ από πλάγια δεξιά και η κεφαλιά του Ηλιάδη από κοντά πέρασε άουτ από το τέρμα του Μπαχτσιβάνου.
42΄: Ο Πολύζος έβγαλε μακρινή μπαλιά για τον Τσατσαλίδη που πλάσαρε απέναντι στον Κατελούζο, ελάχιστα άουτ από το τέρμα του Αιόλου. Στην φάση αυτή οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε ανατροπή του Τσατσαλίδη από τον πορτιέρο των γηπεδούχων.
45΄+1΄: Χτύπημα φάουλ του Πολύζου έφυγε πάνω από το τέρμα των Ευρυτάνων.

Ένταση στην ανάπαυλα
Ένταση επικράτησε κατά την διάρκεια του ημιχρόνου, αφού οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν στον διαιτητή για τα 4 λεπτά καθυστέρηση που κράτησε. Παράπονα προς τον διαιτητή για τα σφυρίγματα του έκαναν και οι παίκτες της Αγιάς με αποκορύφωμα την φάση του πέναλτι στο 42΄.



Και Ball boys
Δυο ποδοσφαιριστές της Αγιάς κατά την διάρκεια του πρώτου μέρους μπήκαν στο γήπεδο και κάθισαν πίσω από τις εστίες για να πετούν την μπάλα μέσα στο γήπεδο, ώστε να μην υπάρχουν σκόπιμες καθυστερήσεις. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για το περιστατικό και χαρακτηριστικά ανέφεραν τι θα γίνονταν εάν αυτό συνέβαινε μέσα στην Αγιά.



Β΄ Μέρος

Δυνατό ξεκίνημα


Πιο καλά μπήκε στην επανάληψη ο Αίολος που ήταν απειλητικός από τα πρώτα λεπτά, απώλεσε δυο καλές στιγμές με Χάρη Ζαραβέλη και Γιάννη Ηλιάδη (Φωτογραφία) προτού έρθει το 3ο τέρμα.


3ο με Μπακαλίδη
Στο 52ο λεπτό ο Γιάννης Ηλιάδης τροφοδότησε τον Άλεξ Μπακαλίδη, που μπήκε στην περιοχή από αριστερά και με σουτ διαμόρφωσε το 3-0 παρά την προσπάθεια και την ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα.




Αποβολή Κατσίκα

 












Μετά από πολιορκία των φιλοξενούμενων ο Χρήστος Κατσίκας απέκρουσε την μπάλα στην γραμμή με το χέρι σύμφωνα με τον διαιτητή στο σουτ του Κώστα Γεωργαντζιά και αποβλήθηκε από τον ρέφερι Κουφογιάννη. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, ενώ στην αρχή της φάσης ο Αίολος είχε διαμαρτυρηθεί για επιθετικό φάουλ πάνω στον τερματοφύλακα.





Εσωτερικές αλλαγές
Ο Αίολος στο τελευταίο 20λεπτο αναγκάστηκε να παίξει με 10 παίκτες και έγιναν ορισμένες εσωτερικές αλλαγές. Στην θέση του λίμπερο Κατσίκα γύρισε ο μέχρι πρότινος επιθετικός Γιάννης Ηλιάδης.

Αστόχησε ξανά ο Τζιόλας
Στο 71ο λεπτό ο Βαγγέλης Τζιόλας αστόχησε όπως και στην πρεμιέρα απέναντι στον Δημήτρη Κατελούζο. Πλάσαρε άουτ από το αριστερό δοκάρι του Αίολου, χάνοντας μοναδική ευκαιρία να μειώσει στο σκορ.



Διαμαρτυρίες για νέο πέναλτι
Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για πέναλτι στο 74ο λεπτό σε δυνατό μαρκάρισμα του Μπάμπη Τριανταφυλλόπουλου πάνω στον Γιώργο Τσατσαλίδη. Ο ρέφερι Κουφογιάννης δεν είδε παράβαση και διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Ζήτησαν και κόκκινη


Ο Μπάμπης Τριανταφυλλόπουλος (Φωτογραφία) έκανε ένα δυνατό φάουλ πάνω στον Αλέκο Κουβελά και οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν την 2η κίτρινη και την αποβολή του αρχηγού του Αίολου. Ο ρέφερι Κουφογιάννης καταλόγισε το φάουλ και δεν κιτρίνισε το παίκτη του Αίολου.




2λεπτη διακοπή


Στο 79ο λεπτό το παιχνίδι διακόπηκε για 2 λεπτά. Ο Μιχάλης Κουρούμαλος της Αγιάς εξύβρισε από τον πάγκο και ο ρέφερι Δημήτρης Κουφογιάννης μετά από συνεννόηση με τον πρώτο βοηθό Ανδρεόπουλο διέκοψε το ματς και πήγε στον πάγκο της Αγιάς και κιτρίνισε τον παίκτη του Δωτιέα. Ο ποδοσφαιριστής ήταν έξαλλος από το σκληρό μαρκάρισμα του Τριανταφυλλόπουλου πάνω στον συμπαίκτη του τον Κουβελά και είπε αρκετά «Γαλλικά».





Μείωσε με Σιμούλη


Ο νεαρός Σούλης Σιμούλης σκόραρε μετά από το ματς της πρεμιέρας στο 85ο λεπτο πέτυχε ένα όμορφο μακρινό γκολ από πλάγια δεξιά και κρέμασε τον Κατελούζο μειώνοντας σε 3-1.


Διαμαρτυρήθηκαν για χέρι
Οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν για 4η φορά πέναλτι σε σουτ του Αλέκου Κουβελά και για χέρι του Τριανταφυλλόπουλου.

«Ζωγράφισε» ο Μπακαλίδης


Στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Άλεξ Μπακαλίδης άδειασε τον  Θωμά Πολύζο και με ψηλοκρεμαστή «λόμπα» λίγο πιο μπροστά από το κέντρο και δεξιά πέτυχε χατ-τρικ βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα στην νίκη του Αίολου και διαμόρφωσε το τελικό 4-1.


Οι καλύτερες φάσεις
47΄: Ο Μπακαλίδης πάσαρε στον Ζαραβέλη, ο οποίος σούταρε εκτός περιοχής άουτ από το αριστερό δοκάρι της Αγιάς.
51΄: Ο Μπακαλίδης έβγαλε μπαλιά για τον Ηλιάδη που μπήκε στην περιοχή απέναντι στον Μπαχισιβάνο, αλλά από καλή θέση χωρίς πίεση έκανε το διαγώνιο σουτ, που έφυγε άουτ από το δεξί δοκάρι.
52΄: Μετά από γρήγορη αντεπίθεση των γηπεδούχων ο Ηλιάδης έβγαλε στον Μπακαλίδη, που μπήκε στην περιοχή από αριστερά σούταρε απέναντι στον γκολκίπερ που απέκρουσε ασθενώς, αλλά η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 3-0.
62΄: Σουτ του Τζιόλα εκτός περιοχής πέρασε άουτ από το αριστερό δοκάρι του Αίολου.
71΄: Διαδοχικά σουτ του Kωστούλα και του Γεωργαντζιά μέσα από την περιοχή και δεξιά απέκρουσε στην γραμμή ο Κατσίκας, ο ρεφερι Κουφογιάννης θεώρησε ότι ο παίκτης του Αίολου απέκρουσε την μπάλα με το χέρι στο σουτ του Γεωργαντζιά και καταλόγισε το πέναλτι και την αποβολή του στόπερ του Αίολου με απευθείας κόκκινη. Ο Τζιόλας ανέλαβε να εκτελέσει την εσχάτη των ποινών και πλάσαρε άουτ χαμηλά από το αριστερό δοκάρι του Κατελούζου.
72΄: Ο Χρυσαφόπουλος έβγαλε στον Μπακαλίδη που σούταρε από πλάγια θέση με τον πορτιέρο της Αγιάς να μαζεύει εύκολα.
83΄: Σουτ του Τζιόλα εκτός περιοχής έφυγε λίγο άουτ από το αριστερό «Γ» του Αίολου.
84΄: Ο Κοταρέλας εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, ο Τσατσαλίδης έκανε την κεφαλιά που απέκρουσε ο Κατελούζος και νέο σουτ του Τσακάλι απέκρουσε ο πορτιέρο του Αίολου.
85΄: Ο Σιμούλης με μακρινό σουτ εκτός περιοχής και πλάγια δεξιά έστειλε την μπάλα στο δεξί «παραθυράκι» του Κατελούζου που ήταν εκτός θέσης και δεν εκτίμησε σωστά την πορεία της μπάλας και μείωσε σε 3-1.
88΄: Ο Τζιόλας έκανε μπαλιά για τον Κωστούλα, που έκανε το πλασέ στην κίνηση από κοντά με τον Κατελούζο να μπλοκάρει.
90΄: Σουτ του Τζιόλα απέκρουσε στην αριστερή του γωνία ο Κατελούζος.
92΄: Ο Μπακαλίδης λίγο πιο μπροστά από το κέντρο και δεξιά άδειασε τον Πολυζο με όμορφη τρίπλα και με ψηλοκρεμαστό μακρινό σουτ από μακρινή απόσταση «κρέμασε» τον Μπατσιβάνο, πετυχαίνοντας με σπάνιας ομορφιάς τέρμα το τελικό 4-1.

Διαμαρτυρήθηκαν για την αποβολή
Διαμαρτυρήθηκαν μετά το τέλος του αγώνα οι γηπεδούχοι για την αποβολή του Χρήστου Κατσίκα, θεωρώντας ότι ο ποδοσφαιριστής δεν είχε αποκρούσει την μπάλα με το χέρι.


Ένταση στο τέλος
Ένταση επικράτησε και μετά την λήξη της αναμέτρησης και με την κερκίδα να στρέφεται εναντίον του Γιώργου Τσατσαλίδη της Αγιάς, με τον οποίον είχε έντονο διάλογο.



Κίτρινες Κάρτες
Τριανταφυλλόπουλος, Ζαραβέλης, Χρυσαφόπουλος, Κουρούμαλος, Σιμούλης, Ντακούλας, Τζιόλας

Διακριθέντες
Αίολος : Μπακαλίδης, Χρυσαφόπουλος, Ράικος, Ζαραβέλης, Ηλιάδης, Κορέντζελος
Δωτιέας Αγιάς : -

Δηλώσεις Προπονητών

Σπύρος Κολόκας (Αίολος): «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά σήμερα. 3 άτομα που παίζαν βασικοί ήταν τραυματίες, πιστεύω ότι ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλο και δίκαια κερδίσαμε. Καλή συνέχεια στην ομάδα της Αγιάς και καλή συνέχεια σε μας, που είναι πολύ δύσκολη. Η ομάδα κατεβαίνει με την προοπτική να συλλέξει εμπειρίες και ότι άλλο αποκομίσουμε από αυτή την κατηγορία.»




Δημήτρης Κωστής (Δωτιέας Αγιάς): «Ο αντίπαλος ήταν καλύτερος και πήρε δίκαια το παιχνίδι. Εμείς δυστυχώς μείναμε στο προηγούμενο παιχνίδι με την Λαμία, ήμασταν πολύ καλοί τότε και μείναμε σε αυτό το ματς. Εδώ στο Καρπενήσι ήρθε το φάντασμα μας. Ο αντίπαλος δίκαια κέρδισε, ήταν πολύ καλύτερος και πήρε τους 3 βαθμούς της νίκης.»





Συνθέσεις Ομάδων

Αίολος (Σπύρος Κολόκας): Κατελούζος, Τριανταφυλλόπουλος, Νικολάου, Κατσίκας, Πολυτσέρης(93΄ Γραβιάς), Ζαραβέλης, Κορέντζελος, Ράικος, Ηλιάδης, Χρυσαφόπουλος(79΄ Καρατσίκης), Μπακαλίδης

Δωτιέας Αγιάς (Δημήτρης Κωστής): Μπαχτσιβάνος, Τσένος(46΄ Κωστούλας), Κουρούμαλος(36΄ Σιμούλης), Τσακάλι, Πολύζος, Γεωργαντζιάς, Τσατσαλίδης, Ντακούλας, Κοταρέλας, Τζιόλας, Κουβελάς

Διαιτητής : Δημήτρης Κουφογιάννης (ΣΔΠ Φωκίδας)
1ος Βοηθός : Παναγιώτης Ανδρεόπουλος (ΣΔΠ Φωκίδας)
2ος Βοηθός : Γιώργος Τσανούσας (ΣΔΠ Φωκίδας)




































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες : Παναγιώτης Κολλημένος