Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Μετά από 3,5 χρόνια ολοκληρώθηκε η συνεργασία Αντωνίου-Αγράφων


Λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία του Δημήτρη Αντωνίου με την ομάδα των Αγράφων, μια είδηση που έκανε εντύπωση σε πολλούς της δεδομένη χρονική στιγμή. Ο κ. Αντωνίου κάθισε 3,5 ολόκληρα χρόνια στον πάγκο του Κατσαντώνη. Κατάφερε να τον σταθεροποιήσει στις πρώτες θέσεις, αλλά η ομάδα έμεινε χωρίς τίτλο.
Κατέκτησε δυο φορές την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου της Α΄ ΕΠΣΕ (2010, 2012), ενώ ισάριθμες έχασε τον τίτλο στις καθυστερήσεις του τελευταίου τελικού από ΑΠΟΚ και Αίολο αντίστοιχα (2011, 2012). Ενώ την τελευταία σαιζόν έφτασε στον τελικό κυπέλλου, όπου αναδείχτηκε φιναλίστ. Ο 50χρονος τεχνικός ξεκίνησε για 4η περίοδο ως τεχνικός της ομάδας, έχοντας την μετά από 13 αγωνιστικές στην κορυφή με 28 πόντους. Η διοίκηση εξέδωσε ανακοίνωσε το πρωί της Πέμπτης 31 Ιανουαρίου, με την οποία ευχαριστεί τον κ. Αντωνίου για την καταξίωση της ομάδας και του εύχεται ότι το καλύτερο για το μέλλον, ενώ η συνεργασία ολοκληρώθηκε μέσα σε φιλικό κλίμα.

Η ανακοίνωση της διοίκησης του Κατσαντώνη
«Ο Α.Ο. Αγράφων ‘‘ο Κατσαντώνης’’ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Δημήτρη Αντωνίου. Ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Δημήτρη Αντωνίου για την τετραετή παρουσία του στο σωματείο μας, καθώς έχει προσφέρει τα μέγιστα και έχει αποτελέσει έναν από τους θεμέλιους λίθους για την καταξίωση και τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας. Μέσα από τη συνεργασία μας, εκτός από τα ποδοσφαιρικά οφέλη, αποκτήσαμε και κάτι σπουδαιότερο, έναν πολύ καλό φίλο.
Η διοίκηση εύχεται στον κύριο Δημήτρη Αντωνίου, υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και επαγγελματικές επιτυχίες.»

Υπηρεσιακός ο Αθανασόπουλος-Αναζητά νέο τεχνικό 


Στο ντέρμπι της Κυριακής 3 Φεβρουαρίου με την Κρέντη την ομάδα θα κατεβάσει ο Δημήτρης Αθανασόπουλος, που ήταν ο μέχρι πρότινος βοηθός προπονητή του Δημήτρη Αντωνίου και ο ποδοσφαιριστής Ηλίας Τσιγαρίδας, που είναι καθηγητής φυσικής αγωγής θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του. Το απόγευμα θα ανακοινωθούν οι μεταγραφικές κινήσεις του συλλόγου, ενώ ο Κατσαντώνης βρίσκεται σε ανεύρεση νέου τεχνικού.