Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

2 η& 3η θέση για την Κολόκα, 9η & 10η για τον Ελευθερίου στην Βασιλίτσα

 












Με δυο αθλητές έλαβε μέρος ο ΕΟΣ Καρπενησίου στις 12 και 13 Ιανουαρίου στο 22ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορειβατικού σκι-Αγώνας ταχύτητας, το 19ο Κύπελλο Ορειβατικού Σκι «Αθ. Λευκαδίτη» και τον Open Ατομικό Αγώνα, που έγιναν στην Βασιλίτσα Γρεβενών.
Το Σάββατο 12 Ιανουαρίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ορειβατικού σκι (Αγώνας Ταχύτητας) στην κατηγορία των ανδρών ο 27χρονος Δημήτρης Ελευθερίου κατετάγη 10ος με χρόνο 0.06.34 με σύνολο 17 αθλητών. Την ίδια ημέρα στον αντίστοιχο αγώνα των γυναικών η 16χρονη Φωτεινή Κολόκα κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο, παίρνοντας την 2η θέση με χρόνο 0:07:30 σε σύνολο τριών αθλητριών. Την Κυριακή 13 Ιανουαρίου στο 19ο Κύπελλο Ορειβατικού Σκι «Αθ. Λευκαδίτης», Α΄ Ατομικός Αγώνας ο Δημήτρης Ελευθερίου ήταν 9ος με 2.37.25, ενώ η Φωτεινή Κολόκα ήταν 3η με 1.54.16.
Σημαντική συνεισφορά στην διεξαγωγή των αγώνων είχε η Ορειβατική Αναρριχητική Λέσχη Θεσσαλονίκης, που ήταν η διοργανώτρια Συνολικά έλαβαν μέρος 12 σωματεία και οι αγώνες ήταν στα πλαίσια του αγωνιστικού προγράμματος Ορειβατικού Σκι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας Αναρρίχησης (ΕΟΟΑ).

Το νέο Δ.Σ. του συλλόγου 


Πρόεδρος: Θανάσης Καραγκούνης
Αντιπρόεδρος: Δημήτρης Αντωνίου
Γενικός Γραμματέας: Μπάμπης Λελούδης
Ταμίας: Χρήστος Μπασιαδήμας
Αναπληρώτρια Γραμματέας: Κατερίνα Μπαλωμένου
Έφορος Χιονοδρομίας: Κώστας Λάππας
Έφορος Ορειβασίας & Αναρρίχησης: Γιάννης Σαπούνης
Έφορος Αναβάσεων: Φωτεινή Γιαννακοπούλου
Καθήκοντα Καταφυγίου-Υλικών: Νεκτάριος Κολοκύθας