Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Πάτησε το «πόδι» του στο ΓΣΠ ο Τσιλίγκος














Στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής της Κύπρου αγωνίζεται για δεύτερη συνεχόμενη σαιζόν ο Γιώργος Τσιλίγκος. Ο 22χρονος πορτιέρο (Γεννημένος στις 12/1/1990) αγωνίστηκε κατά το παρελθόν στον Πύρασο Νέας Αγχιάλου (2008-2011) και αντιμετώπισε μάλιστα το Βελούχι στα πλαίσια του 4ου Ομίλου της Δ΄ Εθνικής. Κατέγραψε συνολικά στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα 31 συμμετοχές.
Ο Θεσσαλός τερματοφύλακας ανήκει από το 2011 στον Χαλκάνορα Ιδαλίου, ο οποίος αντιμετώπισε πρόσφατα τον ΑΠΟΕΛ για την φάση των «16» του Εθνικού κυπέλλου της Κύπρου στο γήπεδο του ΓΣΠ. Ο έμπειρος ΑΠΟΕΛ επικράτησε εύκολα με 8-1, με τον άλλοτε άσο του Παναθηναϊκού Κώστα Χαραλαμπίδη να σημειώνει χατ-τρικ. Ο Τσιλίγκος ξεκίνησε βασικός και αντικαταστάθηκε στο 33΄ από τον συνονόματο του Καπλανίδη, όταν και το σκορ ήταν 6-0. Την τριάδα των πορτιέρο συμπληρώνει ο βασικός Γαβρίλης Κωνσταντίνου (23 ετών).

Στην Κύπρο και ο Γρηγορίου

 












Αξίζει να αναφερθεί πως την Κύπρο έχουν βρει «καταφύγιο» αρκετοί Έλληνες, αλλά και ποδοσφαιριστές, που έπαιξαν στον 4ο όμιλο. Συγκεκριμένα ο περυσινός ποδοσφαιριστής του Πυργετού Κώστας Γρηγορίου παίζει στην ομάδα Νίκος & Σωκράτης Ερήμης, ενώ πέρυσι ο γκολκίπερ (Συμπαίχτης του Τσιλίγκου στον Πύρασο) Βλάσης Στούκας αγωνίστηκε στον σύλλογο ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς και το καλοκαίρι επέστρεψε στην ομάδα της Νέας Αγχιάλου.