Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Πράξη έκτη στον Δ΄ Όμιλο με ιδιαίτερα αμφίρροπα παιχνίδια

Στο δεύτερο μισό του πρώτου γύρου βαδίζουν οι ομάδες του Περιφερειακού Πρωταθλήματος (4ος Όμιλος). Την ερχόμενη Κυριακή 25 Νοεμβρίου είναι προγραμματισμένη η διεξαγωγή της 6ης αγωνιστικής. Φαβορί απέναντι στο Λεοντάρι είναι ο Δωτιέας. Η ομάδα του Κώστα Μάγγου προέρχεται από δυο συνεχόμενες νίκες, ενώ οι Καρδιτσιώτες πάλεψαν κόντρα στην Λαμία, όμως ηττήθηκαν.
Στον Δομοκό ο αήττητος τοπικός Αχιλλέας δίνει δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι. Απέναντι του είναι η Ελασσόνα, η οποία έφυγε ηττημένη στο γήπεδο της από την Καρδίτσα. Ο Α.Ο.Κ. του Βάιου Καραγιάννη με ανεβασμένη ψυχολογία, αλλά χωρίς τον επιθετικό του Ζιώγα θα αγωνιστεί κόντρα στον Αμπελωνιακό, ο οποίος έχει δυο συνεχόμενες ήττες και σκοπεύει να ανακάμψει ξανά. Μια από τις πιο αμφίρροπες αναμετρήσεις θα πραγματοποιηθεί στον Πυργετό, όπου το συγκρότημα του Γιάννη Αλεξούλη θέλει να πετύχει την δεύτερη του νίκη, αγωνιζόμενο κόντρα στον Ρήγα, ο οποίος τα έχει πάει πάρα πολύ καλά μέχρι στιγμής. Το ρεπό της θα κάνει η πρωτοπόρος και αήττητη Λαμία.

Οι τιμωρημένοι της 6ης αγωνιστικής 


Αμπελωνιακός: Θωμάς Μπουρουζίκας
Α.Ο. Καρδίτσας: Δημήτρης Ζιώγας
Δωτιέας Αγιάς: Θωμάς Πολύζος
Ελασσόνα: Δημήτρης Τόλιος

8 αγωνιστικές στον Πολύζο


Με ποινή 8 αγωνιστικών(!) και πρόστιμο 80 ευρώ τιμωρήθηκε ο αμυντικός Δωτιέα Αγιάς Θωμάς Πολύζος, ο οποίος απώθησε αντίπαλο του.


Στις Καμινάδες το Α.Ο.Κ.-Αμπελωνιακός
Ο αγώνας της Καρδίτσας μεταξύ του τοπικού Α.Ο.Κ. και του Αμπελωνιακού θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Καμινάδων και όχι στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας.



Πέτρος Καραναστάσης: «Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση» 


Στο www.larisagoal του Θανάση Γκουρνέλη μίλησε ο πορτιέρο της Αγιάς με παραστάσεις Α΄ Εθνικής Πέτρος Καραναστάσης. Για το ματς με το Λεοντάρι είπε: «Είναι πολύ σημαντικό που μέχρι στιγμής μετράμε το απόλυτο στην έδρα μας και θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και να εκμεταλλευτούμε στο έπακρον τον παράγοντα έδρα. Όπως δείξαμε και στο ντέρμπι με τον Αμπελωνιακό βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση και με τη δέουσα προσοχή και σοβαρότητα εκτιμώ πως θα φτάσουμε σε μια ακόμη νίκη.»

Φιλική νίκη για Ρήγα
Με 4-1 επικράτησε σε φιλικό ματς της ομάδας νέων της Νίκης Βόλου ο Ρήγας Φεραίος. Από δυο φορές σκόραραν ο Πάσχος και ο Γκοντόλος, ενώ στα θετικά είναι ότι αγωνίστηκαν οι Βογιατζή και Μπλέτσας, που προέρχονται από τραυματισμούς.
Η σύνθεση για την ομάδα του Λάκη Μπακάλη ήταν η εξής: Μπουρίτας, Κλώθος, Ρουκάς, Κόκκας, Ρέβης, Βογιατζής, Χατζηαθανασίου, Μπλέτσας, Πάσχος, Γκοντόλος, Γάρος ενώ χρησιμοποιήθηκαν και οι Χατζηγεωργίου, Γκουγιάννος και Κουλόλι. 

Χρήστος Σπαθής: «Έχουμε πολύ καλή αμυντική λειτουργία ως ομάδα» 


Δηλώσεις στην εφημερίδα Θεσσαλία (www.e-thessalia.gr) παραχώρησε ο ποδοσφαιριστής του Ρήγα Χρήστος Σπαθής. Τόνισε μεταξύ άλλων: «Το ότι δεν δεχόμαστε γκολ οφείλεται στην πολύ καλή αμυντική λειτουργία που έχουμε ως ομάδα. Αυτή ξεκινά από τον τερματοφύλακα, αλλά δεν σταματά στους αμυντικούς. Πολλή καλή δουλειά κάνουν τα χαφ, καθώς και οι επιθετικοί που πιέζουν ψηλά, ενώ γενικότερα δουλεύουμε πολύ πάνω στις αλληλοκαλύψεις. Έτσι, ακόμη και αν κάποιος αμυντικός βρεθεί εκτός θέσεις, το κενό του στα μετόπισθεν θα καλυφθεί από παίκτη της μεσαίας γραμμής και ούτω καθ’ εξής.»

Συγχαίρει τους διαιτητές η Ελασσόνα
Με ανακοίνωση της η Ελασσόνα συγχαίρει τους διαιτητές του αγώνα με την Καρδίτσα (Ζούγρας-Παπαδόπουλος-Τζιουβάρας από την Κοζάνη). Αναφέρει χαρακτηριστικά την άριστη διαιτησία των Μακεδόνων, θεωρώντας πως τέτοιες άψογες διαιτησίες κοσμούν το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Διεθνής ο Φ. Γκουντρουμπής


Ο Φώτης Γκουντρουμπής της Ελασσόνας κλήθηκε στις προπονήσεις της Εθνικής ομάδας κάτω των 18, που θα γίνουν στον Άγιο Κοσμά (26-28 Νοεμβρίου). Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει σκοράρει ένα τέρμα στην Δ΄ Εθνική κόντρα στον Δωτιέα Αγιάς.

Στους «4» το Λεοντάρι


Στα ημιτελικά του κυπέλλου Καρδίτσας προκρίθηκε η Α.Ε. Λεονταρίου. Η ομάδα του Κώστα Γκαβογιάννη νίκησε με 3-0 την πρωτοπόρο του τοπικού Μυρίνη. Στους «4» θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τον Διγενή Καρδίτσας. Δυο τέρματα σημείωσε ο Αναγνωστόπουλος και ένα ο Μπαντής (Όλα στο β΄ μέρος).

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες

6η αγωνιστική Περιφερειακού Πρωταθλήματος (4ος Όμιλος) Κυριακή 25-11-2012

Αχιλλέας Δομοκού-Ελασσόνα Δημοτικό Γήπεδο Δομοκού
Διαιτητής: Κωνσταντίνος Μανασής(ΣΔΠ Τρικάλων)
1ος Βοηθός: Στυλιανός Λεωνίδας(ΣΔΠ Τρικάλων)
2ος Βοηθός: Ηλίας Πατάκας(ΣΔΠ Τρικάλων)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Σπυρίδων Γαρέφαλλος(ΣΔΠ Εύβοιας)

Α.Ο. Καρδίτσας-Αμπελωνιακός Δημοτικό Στάδιο Καμινάδων
Διαιτητής: Κωνσταντίνος Μηλιάδης(ΣΔΠ Μακεδονίας)
1ος Βοηθός: Κωνσταντίνος Νικολαΐδης(ΣΔΠ Μακεδονίας)
2ος Βοηθός: Γεώργιος Παπαναστασίου(ΣΔΠ Μακεδονίας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Γεώργιος Παπαμίχος(ΣΔΠ Φθιώτιδας)

Πυργετός-Ρήγας Φεραίος Δημοτικό Στάδιο Πυργετού
Διαιτητής: Νικόλαος Μαρόπουλος(ΣΔΠ Κοζάνης)
1ος Βοηθός: Ιωάννης Μπισούκης(ΣΔΠ Κοζάνης)
2ος Βοηθός: Χρήστος Παπαγιάννης(ΣΔΠ Κοζάνης)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Ιωάννης Τζιμενάκης(ΣΔΠ Μακεδονίας)

Δωτιέας Αγιάς-Λεοντάρι Δημοτικό Στάδιο Αγιάς
Διαιτητής: Στέφανος Χιώτης(ΣΔΠ Τρικάλων)
1ος Βοηθός: Γεώργιος Ράπτης(ΣΔΠ Τρικάλων)
2ος Βοηθός: Κωνσταντίνος Λεωνίδας(ΣΔΠ Τρικάλων)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Γεώργιος Διαμάντης(ΣΔΠ Κοζάνης)

* Ξεχωριστό ρεπορτάζ για τον αγώνα Ανδρούτσος Γραβιάς-Αίολος.