Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Με βελτίωση της απόδοσης του θα επιδιώξει να κάνει βαθμολογικό «σεφτέ» με τον δυνατό ΑΟΚ

Να αφήσει πίσω την ανεπιτυχή πρεμιέρα κόντρα στον Δωτιέα Αγιάς επιθυμεί η ομάδα του Προφήτη Ηλία. Ο Αίολος υποδέχεται στο Καρπενήσι τον δυνατό Α.Ο. Καρδίτσας και θα επιδιώξει να ξεκινήσει με θετικό αποτέλεσμα τις εντός έδρας αγωνιστικές του υποχρεώσεις.
Ο Αίολος του Νίκου Τριανταφυλλόπουλου «ποντάρει» στην δύναμη της έδρας, για να έρθουν οι πρώτοι βαθμοί στο φετινό πρωτάθλημα.
Οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν όλη την εβδομάδα στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου. Τα προβλήματα δεν λείπουν, καθώς μετά την απουσία του τιμωρημένου Βασίλη Κολόκα έχει προστεθεί και το πρόβλημα τραυματισμού του έμπειρου μεσοαμυντικού Γιάννη Ηλιάδη. Στα ευχάριστα η επιστροφή του Ζάχου Πολυτσέρη από τιμωρία, καθώς και οι δυο φοιτητές Μιχάλης Νούλας και Χρήστος Κατσαρής, που θα βρίσκονται στο Καρπενήσι για την Κυριακάτικη αναμέτρηση.
Η πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση του Αίολου θα διεξαχθεί την Κυριακή 28/10 στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου. Θα αρχίσει στις 3 το μεσημέρι και αναμένεται να προσελκύσει αρκετούς φιλάθλους. Διαιτητής της αναμέτρησης της 2ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου είναι ο Γιώργος Κονίδας από την Φωκίδα, με βοηθούς τον Νίκο Καρανικόλα και τον Παναγιώτη Ανδρεόπουλο.

Πως προπονήθηκαν
Στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου προπονήθηκαν την περασμένη εβδομάδα οι ποδοσφαιριστές του Αίολου. Την Δευτέρα 22/10 πραγματοποίησαν αποθεραπεία και χαλάρωμα μετά το ματς με την Αγία, ενώ την Τρίτη είχαν ρεπό. Οι προπονήσεις συνεχίστηκαν το απόγευμα της Τετάρτης και της Πέμπτης και ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή 26/10.

«Παράγοντας» και ο κόσμος
Την συμπαράσταση του φίλαθλου κόσμου επιθυμεί να έχει στο πλευρό της η ομάδα του Καρπενησίου. Την ίδια ώρα στο Καρπενήσι δεν υπάρχει άλλη αναμέτρηση για το τοπικό και οι πρωταθλητές Ευρυτανίας ευελπιστούν ότι θα έχουν μαζί τους την συμπαράσταση του φίλαθλου κόσμου της πόλης.

Έτοιμος ο Πολυτσέρης


Ο 20χρονος Ζάχος Πολυτσέρης εξέτισε την ποινή του κόντρα στον Δωτιέα Αγιάς και θα τεθεί κανονικά στην διάθεση του Νίκου Τριανταφυλλόπουλου. Αναμένεται να πάρει θέση στο κέντρο της άμυνας. Θα πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο του με την νέα του ομάδα, αφού αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τον ΑΠΟΚ. Ο Πολυτσέρης «λογίζεται» ως μικρός.

Εκτός ο Κολόκας


Ο 20χρονος στόπερ Βασίλης Κολόκας θα εκτίσει την Κυριακή την ποινή της τιμωρίας του μετά την αποβολή στο ματς με την Αγιά. Ο νεαρός παίκτης έπαιξε μόλις 20 λεπτά, αφού αντίκρισε νωρίς την κόκκινη από τον ρέφερι Μανασή.

Κανονικά οι φοιτητές

 














Οι νεαροί μεσοεπιθετικοί Μιχάλης Νούλας και Χρήστος Κατσαρής, που σπουδάζουν εκτός Καρπενησίου θα τεθούν στην διάθεση του Νίκου Τριανταφυλλόπουλου για την Κυριακάτικη αναμέτρηση.  Ο Κατσαρής μάλιστα ξεκίνησε στην πρεμιέρα με την Αγιά.

«Σφίγγει δόντια»


Ο έμπειρος αμυντικός Γιάννης Ηλιάδης αντιμετώπισε ξανά ενοχλήσεις στον παλιό του τραυματισμό και αναμένεται την Κυριακή να αγωνιστεί, κάνοντας ένεση. Ο ποδοσφαιριστής δεν προπονήθηκε την Παρασκευή. Ο Ηλιάδης μαζί με τον Κολόκα είναι τα δυο προβλήματα, που «πονοκεφαλιάζουν» την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Με γνώριμο αντίπαλο

 














Ο 22χρονος αριστερός μπακ Χρήστος Τσαρτσαράς θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην του ομάδα. Ο Καρδιτσιώτης «άσος» αγωνίστηκε για αρκετά συνεχόμενος χρόνια με τον ΑΟΚ στην κατηγορία. Κόντρα στον ΑΟΚ θα αγωνιστεί και ο 26χρονος Χρήστος Κατσίκας, ο οποίος αγωνίστηκε στο παρελθόν με την ομάδα της Καρδίτσας (Αποχώρησε το 2009).

2η αγωνιστική Περιφερειακού Πρωταθλήματος (4ος Όμιλος)

Αίολος-Α.Ο. Καρδίτσας 28-10-2012 Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου 15:00
Διαιτητής: Γεώργιος Κονίδας(ΣΔΠ Φωκίδας)
1ος Βοηθός: Νικόλαος Καρανικόλας(ΣΔΠ Φωκίδας)
2ος Βοηθός: Παναγιώτης Ανδρεόπουλος(ΣΔΠ Φωκίδας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Αθανάσιος Κλειτσάκης(ΣΔΠ Φθιώτιδας)

* Το ''Evrytania Sport'' θα σας ενημερώνει και αυτή την Κυριακή 28/10 στην αρχική σελίδα για την εξέλιξη της αναμέτρησης του Αίολου με τον Α.Ο. Καρδίτσας, καθώς και για τα υπόλοιπα ματς του ομίλου.













Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες : Παναγιώτης Κολλημένος