Το τοπικό ντέρμπι της Κυριακής στην Παλαιοκατούνα ανάμεσα σε Αναγέννηση και Άγιο Προκόπιο δεν θα είναι το πρώτο, στο οποίο τίθενται αντιμέτωπες δυο ομάδες από το ίδιο χωριό. Πριν από 13 χρονια είχαν αναμετρηθεί για πρώτη φορά στην Α΄ Ευρυτανίας οι δυο ομάδες του Ραπτοπούλου. Συγκεκριμένα Δόξα και ο Φωστήρας (Έχει διαγραφεί) «κοντραρίστηκαν» δυο φορές για το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας 1999-2000.
Η ιστορική Δόξα εκείνη την χρονιά τερμάτισε στην 6η θέση με 29 βαθμούς και ο Φωστήρας στην 10η θέση με 6 βαθμούς, δεχόμενος 113 τέρματα. Στο πρωτάθλημα εκείνης της σεζόν συμμετείχαν 12 ομάδες και υποβιβάστηκαν 4 μεταξύ των οποίων και ο Φωστήρας, στην μοναδική του παρουσία στην Α΄ ΕΠΣΕ
Οι ομάδες του Ραπτοπούλου αγωνίστηκαν ξανά αντίπαλες, όμως για την Β΄ κατηγορία την χρονιά 2004-2005. Η Δόξα κέρδισε άνετα και στους δυο αγώνες, στον 1ο γύρο επικράτησε με 9-2 και στον 2ο γύρο με 7-2. Ο Φωστήρας έπαιξε για τελευταία χρονιά την σεζόν 2004-2005 στην Β΄ κατηγορία και μετά από δυο χρόνια διαγράφηκε, ενώ η Δόξα εκείνη την χρονιά πήρε την άνοδο για την μεγάλη κατηγορία του νομού.
Στο τελευταίο ματς των δυο ομάδων γκολκίπερ της Δόξας ήταν ο νέος αρχιδαιτητής της ΕΠΣΕ Γιώργος Παπαδήμος, ο οποίος πέρυσι εκτέλεσε και χρέη προπονητή της ομάδας. Ενώ χατ-τρικ σημείωσε ο Βασίλης Παπαδήμος, ο οποίος μετέπειτα διατέλεσε προπονητής της ομάδας, όπως και της Φραγκίστας πέρυσι. Διαιτητής ήταν ο αγώνα ήταν ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της Δόξας Δήμος Μπράζιας.
Τα στοιχεία του τελευταίου τοπικού ντέρμπι του Ραπτόπουλου
Δόξα Ραπτοπούλου-Φωστήρας Ραπτοπούλου 7-2
Αγωνιστική: 4η, Γήπεδο: Ραπτοπούλου, Ημερομηνία: 23-5-2004
Σκόρερ: Παπαδήμος Β.(3), Γεωργάκης Δ.(3), Ντζίμας-Τσιτσάνης(2)
Διαιτητής: Μπράζιας
Συνθέσεις Ομάδων
Δόξα: Παπαδήμος Γ., Παπαδήμος Λ., Παπαδήμος Α., Μπαστάνης Θ., Οικονόμου, Γεωργάκης Π., Παπαδήμος Β., Ντζίμας, Γεωργάκης Δ., Πεταρούδας, Μπαστάνης Γ.

