Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Δικαιώθηκε ο Κουκουλάς-Κινδυνεύει ο Ηλυσιακός














Στην Ευρυτανία βρίσκεται αυτήν την περίοδο ο 21χρονος σέντερ Μανώλης Κουκουλάς, περνώντας τις ημέρες των διακοπών του, όπως το συνηθίζει λόγω της καταγωγής του από την Βίνιανη.
Ο ταλαντούχος μπασκετμπολίστας δεν αγωνίστηκε σε καμία ομάδα την περυσινή σαιζόν, βρισκόμενος σε δικαστική διαμάχη με τον Ηλυσιακό, καταθέτοντας προσφυγή. Στις αρχές Αυγούστου έμεινε ελεύθερος, ενώ πριν λίγες ημέρες μετά από απόφαση της ΕΕΟΔΑΚ ο Ηλυσιακός υποχρεούται να του καταβάλλει περίπου 55.000 ευρώ, κάτι που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς του Ηλυσιακού. Ο πρόεδρος Μιχάλης Γαμπιεράκης αδυνατεί να καλύψει την εγγυητική επιταγή, καθώς πρέπει να καταβάλλει άλλα 100.000 ευρώ για την συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα!. Η διοίκηση βρίσκεται σε συνεχόμενες επαφές με τον Κουκουλά, ώστε να υπάρξει συμβιβασμός.
Οι ιθύνοντες της Αθηναϊκής ομάδας δηλώνουν χαρακτηριστικά: «Αν η μοίρα του Ηλυσιακού είναι να διαλυθεί για να πάρει χρήματα ένας Ζωγραφιώτης παίκτης, ο οποίος αφού έκανε προπονήσεις κι έπαιξε φιλικά με τον Παναθηναϊκό και προπονήθηκε με 2-3 άλλες ομάδες πέρυσι, στο τέλος βρεθήκαμε να του χρωστάμε και λεφτά, ας διαλυθεί»