Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Ολική συγχώνευση σε επίπεδο Δ΄ Εθνικής πρότεινε ο Αίολος


Μετά τον ΑΠΟΚ ανακοίνωση εξέδωσε και η ομάδα του Αίολου, σχετικά με τα όσα διαδραματίστηκαν τις τελευταίες ημέρες και τις συζητήσεις, που έγιναν για συγχώνευση των δυο ομάδων.
Ο Αίολος εξηγεί αναλυτικά την πρόταση που έκανε για την συγχώνευση και για την λειτουργία της νέας ομάδας, που θα προέκυπτε. Η συγχώνευση θα γίνονταν σε επίπεδο Δ΄ Ρθνικής.
Αντίθετα σύμφωνα με τα λεγόμενα του Αίολου, ο ΑΠΟΚ πρότεινε την συχώνευση των σωματείων σε τοπικό επίπεδο, κάτι που δεν βρήκε σύμφωνη την ομάδα του Προφήτη Ηλία.
Τέλος η ανακοίνωση του Αίολου αφήνει ανοιχτό παράθυρο για συζητήσεις για συνεργασία στο μέλλον και τονίζει την σύσφιξη των σχέσεων των δυο σωματείων, χαρακτηρίζοντας θετικό αυτό το γεγονός

Η ανακοίνωση του Δ.Σ. του Αιόλου :
«Ο Α.Σ. Αίολος στην προσπάθεια του να ενημερώσει τον φίλαθλο κόσμο και όχι μόνο της πόλης του Καρπενησίου για τις τρέχουσες εξελίξεις που αφορούν τα σωματεία ανακοινώνει τα εξής: Συγκεκριμένα όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη 25 Ιουλίου με απόφαση της ΕΠΟ καλείται ο Α.Σ. Αίολος να εκπροσωπήσει ως πρωταθλητής της ΕΠΣ Ευρυτανίας το Περιφερειακό Πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής Κατηγορίας. Μπροστά στην πρόκληση αυτή το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας ξεκίνησε να κάνει τις απαραίτητες επαφές τόσο στο εσωτερικό του σωματείου (ενημέρωση σε παίκτες καθώς και σε φίλους που είναι χρόνια κοντά στην ομάδα) καθώς και στα υπόλοιπα σωματεία με πρόθεση την βοήθεια τους σε έμψυχο υλικό. Κατά την διάρκεια της περιόδου αυτής και των επαφών που είχαμε, τυγχάνει ο πιο ιστορικός αθλητικός σύλλογος του Ν. Ευρυτανίας ΑΠΟΚ «Το Βελούχι», να συγκροτήσει καινούργιο Διοικητικό Συμβούλιο, του οποίου ευχόμαστε κάθε επιτυχία, μετά τα γνωστά πολλά προβλήματα που υπήρχαν και τα γνωρίζουμε όλοι τέθηκε από πλευράς Α.Σ. Αίολος με απόφαση που πάρθηκε κατά πλειοψηφία και νομίζουμε ότι σπάει ο πάγος μετά από ιστορία χρόνων και των δυο σωματείων για το καλό της πόλης και του Ευρυτανικού ποδοσφαίρου να γίνει ολική συγχώνευση των δυο ομάδων. Ολική συγχώνευση εννοούμε:
Α) Ένα κοινό όνομα(π.χ. Αθλητική Ένωση Καρπενησίου).
Β) Ένα εννιαμελές καινούργιο υγιές Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο θα προκύψει από προτάσεις του καθενός σωματείου για τον πρώτο χρόνο (μετά θα ακολουθηθεί η διαδικασία των εκλογών για την ανάδειξη).
Γ) Να υπάρχει ένα περισσότερο μέλος καθώς και ο πρόεδρος της καινούργιας ομάδας από την πλευρά του ΑΠΟΚ.
Δ) Υγιής οικονομική κατάσταση και των δυο σωματείων όταν κάνουμε την αρχή. Έχοντας την ευκαιρία το ότι η ομάδα του Αιόλου έχει το εισιτήριο για την Δ΄ Εθνική κατηγορία και από την άλλη μεριά με τους προβληματισμούς μας κάθε χρονιάς που όλο και περισσότερο δυσκολεύουν οι προσπάθειες των ομάδων που επιθυμούν να ανέβουν σε αυτήν την κατηγορία και σαν απάντηση στο Δ.Σ. του ΑΠΟΚ το να μην γίνει συγχώνευση των δυο ομάδων σε επίπεδο Δ΄ Εθνικής αλλά τοπικού πρωταθλήματος.
Το αποτέλεσμα της πρότασης μας αυτής είναι γνωστό αλλά και απολύτως σεβαστό. Εμείς σαν Α.Σ. Αίολος θα συνεχίσουμε την προσπάθεια ώστε η ομάδα να πρωταγωνιστεί σε οποιαδήποτε κατηγορία και αν βρίσκεται την καινούργια χρονιά που έρχεται. Πιστεύουμε ότι ρίξαμε τις μάσκες και κάναμε μια προσπάθεια πρωτοφανής για τα ποδοσφαιρικά δρώμενα της πόλης του Καρπενησίου αλλά και γενικότερα της ΕΠΣ Ευρυτανίας που έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία όσον αφορά την ανταλλαγή στο έμψυχο δυναμικό των ομάδων καθώς επίσης ιδιαίτερα το Διοικητικό Συμβούλιο του «ΑΠΟΚ το Βελούχι», που μετά την πρόσκληση μας αποδέχτηκε και καθίσαμε στο ίδιο τραπέζι και συζητήσαμε τα ποδοσφαιρικά αθλητικά δρώμενα της πόλης. Εμείς θα είμαστε πάντα ανοικτοί σε οποιαδήποτε προσπάθεια ώστε να αναβαθμίσουμε και να προβάλλουμε εκτός νομού Ευρυτανίας το ποδόσφαιρο.»

Για το Δ.Σ. του Αιόλου
Λερογιάννης Ιωάννης
Αντιπρόεδρος Αιόλου