Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Χωρίς Ραπτόπουλο και με 9 ομάδες η νέα Α΄ ΕΠΣΕ

Ολοκληρώθηκε χτες η προθεσμία δηλώσεων στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΕ και στο κύπελλο Ευρυτανίας, περιόδου 2012-2013. Συμμετοχή στην Α΄ Κατηγορία Ευρυτανίας δήλωσαν οι εξής ομάδες: ΑΠΟΚ, Άγραφα, Μυρίκη, Απεραντιακός, Κρέντη, Φραγκίστα, Άγιος Προκόπιος, Ποταμιά και η «νεοφώτιστη» Παλαιοκατούνα. Δεν δήλωσε συμμετοχή το Ραπτόπουλο και το Κεράσοβο, που έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν στην Β΄ Κατηγορία Ευρυτανίας.
Το Κεράσοβο είχε 9 συνεχόμενα χρόνια στην μεγάλη κατηγορία του νομού και η Δόξα 5, αποτελώντας δυο από τις πιο ιστορικές ομάδες όχι μόνο της Δυτικής Ευρυτανιας, αλλά και του νομού.
Στο κύπελλο Ευρυτανίας δήλωσαν συμμετοχή οι 9 ομάδες της Α΄ ΕΠΣΕ συν τον Αίολο, που αγωνίζεται στην Δ΄ Εθνική. Έτσι η Α΄ Φάση του θεσμού θα έχει δυο αναμετρήσεις.

«Συνωστισμός» στο Δημοτικό Στάδιο
Αρκετές ομάδες έχουν δηλώσει ως πρώτη έδρα τους το Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου και ως δεύτερη το προπονητικό κέντρο της πόλης. Πρόκειται για τον Αίολο (Δ΄ Εθνική), ΑΠΟΚ, Μυρίκη, Άγραφα και Απεραντιακό (Α΄ ΕΠΣΕ), ενώ ως πρώτη έδρα το προπονητικό και δεύτερη το Δημοτικό έχει δηλώσει η Ποταμιά. Το γήπεδο Παλαιοκατούνας έχει δηλώσει ο Άγιος Προκόπιος και η Αναγέννηση Παλαιοκατούνας, το γήπεδο Κερασοχωρίου η Κρέντη και το γήπεδο Φραγκίστας η Φραγκίστα.