Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Στα Άγραφα το «κανόνι» του 5ου ομίλου Γιώργος Βούρτσας

 












Την σπουδαιότερη μεταγραφική κίνηση του φετινού καλοκαιρινού «παζαριού» πραγματοποίησε η ομάδα των Αγράφων. Παίχτης της ομάδας είναι ο 28χρονος επιθετικός Γιώργος Βούρτσας, που αποκτήθηκε από τον Αμφίλοχο και ενισχύει κατά πολύ τους φιναλίστ πρωταθλήματος και κυπέλλου.
Ο Βούρτσας κατάγεται από την Ευρυτανία και έχει συγγενική σχέση με τους συνεπώνυμους ποδοσφαιριστές της Κρέντης. Παρακολούθησε μάλιστα την πρώτη προπόνηση της ομάδας. Πέρυσι αγωνίστηκε στον Αμφίλοχο, στον 5o όμιλο του Περιφερειακού Πρωταθλήματος και πέτυχε 4 γκολ, αγωνιζόμενος σε 19 παιχνίδια. Η ομάδα του ωστόσο δεν κατάφερε να κερδίσει την παραμονή της. Την σαιζόν 2010-2011 αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ στην Α1΄ ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας με την φανέλα του Ολυμπιακού Παναιτωλίου. Έχει πολυετή στην Δ΄ Εθνική και στο Ελαιόφυτο. Την τελευταία του σαιζόν μάλιστα με την συγκεκριμένη ομάδα (2009-2010) και σε αυτήν την κατηγορία σημείωσε 11 γκολ. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή πασίγνωστο στον 5o όμιλο και στο ποδόσφαιρο του γειτονικού νομού. Το 2006 μάλιστα αντιμετώπισε σε φιλικό προετοιμασίας τον ΑΠΟΚ, που έγινε στο Καρπενήσι και έληξε υπέρ της τότε ομάδας του με 0-1.
Σημαντικό ρόλο στην μεταγραφή έπαιξε ο καλός του φίλος και συμπαίχτης του πλέον Φάνης Μπισμπίκης.

Πρώην συμπαίχτης του Τύμπα!


Ο Γιώργος Βούρτσας υπήρξε συμπαίχτης στο Ελαιόφυτο με τον Δημήτρη Τύμπα της Κρέντης, με τον οποίο θα τεθούν αντιμέτωποι στο νέο πρωτάθλημα της Α΄ Ευρυτανίας.


Φωτογραφίες: www.olatagoal.gr , George C. Gyrnas