Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Status-Ανεμολόγιο 7-3

Έχοντας την ανωτερότητα σχεδόν σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού το Status κέρδισε εύκολα το Ανεμολόγιο Καφέ με 7-3.
Ο αγώνας διεξήχθη την Παρασκευή 13/7, άρχισε στις 8 και ήταν για την 1η αγωνιστική του 3ου ομίλου του Kasmir Cup. Αρκετοί θεατές βρέθηκαν στο γήπεδο 5Χ5.
Το Status του Κώστα Αλαφροπάτη έφτασε στην νίκη, συνδυάζοντας την με πολύ καλό ποδόσφαιρο. Σημείωσε αρκετά όμορφα γκολ και έβγαλε πολύ καλούς συνδυασμούς από την μέση και μπροστά. Είναι το φαβορί για την πρώτη θέση του ομίλου και για την πρόκριση στα προημιτελικά.
Το Ανεμολόγιο Καφέ του Κώστα Μπούρα είχε περιορισμένες λύσεις στην διάθεση του, καθώς το ρόστερ του απαρτίζεται από μόλις 6 ποδοσφαιριστές. Έτσι οι ποδοσφαιριστές του δεν μπορούσαν να πάρουν πολλές ανάσες. Θα διεκδικήσει την πρόκριση στους «8» μαζί με το Είθισται και την Barchelioma.

Ο Αρκουμάνης είχε κέφια


Σε δεινός σκόρερ εξελίχτηκε ο Κώστας Αρκουμάνης. Ο ποδοσφαιριστής του Status ήταν ο πρώτος σκόρερ του αγώνα με 3 γκολ, ένα περισσότερο από τον συμπαίχτη του Κώστα Σταμούλη.

Τρεις από ένα


Από πλευράς ηττημένων ένα γκολ πέτυχαν οι: Κώστας Μαντζιούτας, Δημήτρης Ελευθερίου και Σπύρος Μπούρας.

Βασίλης Δόσης εκτός εστίας


Έχουμε συνηθίσει να τον βλέπουμε κάτω από τα δοκάρια, ωστόσο ο Βασίλης Δόσης δεν αγωνίστηκε με το Status ως γκολκίπερ, αλλά έξω από την εστία.

Άνετο 3-0
Οι «μπλε» καλύτεροι από τον αντίπαλο τους, που δεν είχε την κατάλληλη συνοχή προηγήθηκαν στο πρώτο 20λεπτο με σκορ 3-0.

«Γκολάρες»
 












Ο Κώστας Γενιτσαρόπουλος και ο Κώστας Σταμούλης σημείωσαν δυο εξαιρετικά τέρματα στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο αντίστοιχα από την πλευρά των νικητών.

Στο ίδιο έργο θεατές
Το μόνο που άλλαξε στην επανάληψη ήταν η βελτίωση της επιθετικής παρουσίας από το Ανεμολόγιο, το οποίο σκόραρε τρεις φορές. Οι νικητές πέτυχαν άλλα τέσσερα τέρματα και με ένα επιμέρους 4-3 οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στο 7-3.

Κίτρινη ο Ελευθερίου


Ο Δημήτρης Ελευθερίου στο δεύτερο μέρος επιχείρησε τάκλιν και τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή Γαλάνη. Η κίτρινη ισοδυναμεί με δυο λεπτά εκτός αγωνιστικού χώρου. Έτσι το Ανεμολόγιο έπαιξε προσωρινά με 4.

Σκορ Ημιχρόνου: 3-0
Τελικό Σκορ: 7-3

Συνθέσεις Ομάδων

Status (Κώστας Αλαφροπάτης): Δόσης Α., Αρκουμάνης 3, Γενιτσαρόπουλος Κ. 1, Ζήκας 1, Σταμούλης 2(Γενιτσαρόπουλος Χ., Αλαφροπάτης, Δόσης Β.)

Ανεμολόγιο (Κώστας Μπούρας): Ελευθερίου Π., Ελευθερίου Δ. 1, Μπούρας Κ., Μπούρας Σ. 1, Μαντζιούτας 1(Γιαννόπουλος)

Διαιτητής: Ηλίας Γαλάνης









Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες : Δημήτρης Κολλημένος