Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Φαντασμαγορική αποχαιρετιστήρια εκδήλωση από το Montana

Την Δευτέρα (9-7) το βράδυ το Hotel Spa Montana αποχαιρέτησε τον Αστέρα Τρίπολης και τους αθλητές των Εθνικών ομάδων του πινγκ πονγκ (Έλληνες, Αιγυπτίους, Σέρβους), που αναχωρούν από την Ευρυτανική πρωτεύουσα την Τρίτη 10 Ιουλίου. Ο Αστέρας διέμεινε στο ξενοδοχείο και προπονήθηκε στο Καρπενήσι από τις 28 Ιουνίου και οι επιτραπέζιοι αντισφαιριστές από τις 1 Ιουλίου.
Η πολύ όμορφη και εντυπωσιακή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε έξω από το ξενοδοχείο σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Ξεκίνησε στις 22:15 περίπου και παρευρέθησαν σύσσωμες οι αποστολές.
Τελέστηκε αρχικά αγιασμός από τους ιερείς π. Ευάγγελο Φεγγούλη και π. Γεώργιο Χρυσαφογεώργο. Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο διευθυντής του ξενοδοχείου Ανδρέας Θεολόγου, που ευχαρίστησε τις ομάδες για την προτίμηση τους και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία: Στον Αστέρα για τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις του και στους αθλητές του πινγκ-πόνγκ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.
Ο προπονητής του Αστέρα Σάκης Τσιώλης ευχαρίστησε με την σειρά του και αυτός για την διαμονή και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το Montana και την περιοχή. Την παράσταση έκλεψαν τα βεγγαλικά, που έκαναν την νύχτα-μέρα, οι σαμπάνιες, που ανοίχτηκαν, ενώ δεν έλλειψε ο καθιερωμένος μπουφές. Άπαντες έμειναν ευχαριστημένοι και εντυπωσιάστηκαν από το θέαμα και από την φιλοξενία.
Βασικοί συντονιστές από πλευράς του ξενοδοχείου ήταν οι Ανδρέας Θεολόγου και Γιώργος Λαθύρης, που διοργάνωσαν μια άψογη εκδήλωση.
Παρόντες ήταν επίσης από τον Δήμο Καρπενησίου, ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Σταμάτης, ο πρόεδρος του ΟΠΠΑΔΗΚ Παναγιώτης Γιαννιώτης. Επιπλέον στην εκδήλωσε παρευρέθησαν ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Ευρυτανίας Δημήτρης Χρυσικός και ο πρόεδρος του Αιόλου Ταξιάρχης Χρυσικός.





















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες : Δημήτρης Κολλημένος