Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Heaven-Ήρθε ο Πίου 7-4

Διατηρώντας το προβάδισμα και τον έλεγχο του παιχνιδιού σε όλη της διάρκεια του το Heaven Club επικράτησε με σκορ 7-4 του Ήρθε ο Πίου.
Το ματς άλλαξε ώρα διεξαγωγής και έγινε στις 7 και όχι στις 9 του Σαββάτου (14-7). Ήταν στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του 1ου τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup.
Το Heaven, παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε με πάρα πολλές ελλείψεις πέτυχε την πρώτη του νίκη και παραμένει αήττητο. Βελτιώθηκε σε σχέση με τον αγώνα της πρεμιέρας, φτάνοντας χωρίς δυσκολίες στην επικράτηση. Η ομάδα του Κώστα Γιαννακόπουλου έφτασε τους 4 βαθμούς και βρίσκεται στην 2η θέση του ομίλου. Με νίκη την τελευταία αγωνιστικά κατακτά την πρωτιά, ενώ προκρίνεται ως δεύτερη σε περίπτωση ισοπαλίας. Είχε 7 ποδοσφαιριστές στην διάθεση του.
Οι Ήρθε ο Πίου είχαν σχετικά καλή παρουσία και σε αυτό το ματς, σκοράροντας ξανά 4 φορές. Στηρίζονται στον ενθουσιασμό και στην ταχύτητα των νεαρών ποδοσφαιριστών τους. Ηττήθηκαν για δεύτερη φορά, μένοντας εκτός θεσμού. Ο τελευταίος αγώνας με τους Red Pistols είναι διαδικαστικού βαθμολογικού χαρακτήρα. Το συγκρότημα του Δημήτρη Κατσαδούρου ήταν πλήρες, καθώς έπαιξε και ο Ταξιάρχης Γούλας.

Με νέες εμφανίσεις
Με ροζ μπλουζάκια αγωνίστηκε το Heaven Club, που του έφεραν γούρι, καθώς κατέκτησε την πρώτη του νίκη.


Χατ-τρικ ο Κουρλός


Σε πολύ καλή ημέρα ήταν ο Δημήτρης Κουρλός. Ο παίχτης του Heaven χρίστηκε σκόρερ τρεις φορές συνολικά. Τον ακολούθησε με 2 ο Τάκης Σαΐτης, ενώ με επιτυχία αγωνίστηκε στην άμυνα ο επιθετικογενής Μπάμπης Καρβέλης.
Από ένα τέρμα σημείωσε ο Κώστας Γιαννακόπουλος και ο Νεκτάριος Καρδαμπίκης.

Δυο γκολ ο Κρίντας


Από πλευράς «Ήρθε ο Πίου» δυο τέρματα πέτυχε ο ταλαντούχος Κώστας Κρίντας. Άγγελος Παχής και Πάνος Ράπτης σκόραραν μια φορά.

Αρκετά γκολ
Πολύ καλό και θεαματικό ήταν το πρώτο ημίχρονο. Σημειώθηκαν αρκετές φάσεις. Το Heaven βρέθηκε μπροστά με σκορ 4-2, βάζοντας τις βάσεις για την νίκη του.

Έχασε πέναλτι ο Παχής


Στην εκπνοή του πρώτου 20λεπτου ο Άγγελος Παχής νικήθηκε στην «άσπρη βούλα» από τον Στάθη Φακίτσα.

«Σφράγισε» το τρίποντο


Στην επανάληψη το Heaven πιστοποίησε την υπεροχή του, κατακτώντας τους τρεις βαθμούς με 7-4. Έφτασε την διαφορά ακόμη και στο +4. Καθοριστικά τέρματα πέτυχαν ο Νεκτάριος Καρδαμπίκης και ο Τάκης Σαΐτης.

«Ατυχίες»
Στα αξιοσημείωτα τα δυο δοκάρια, που είχαν την ίδια φάση οι παίχτες του Ήρθε ο Πίου, με τον Φώτη Ζαχαράκη και τον Άγγελο Παχή, όπως και ένα όμορφο «τακουνάκι» του Τάκη Σαΐτη, που κατέληξε στο κάθετο δοκάρι.

Σκορ Ημιχρόνου: 4-2
Τελικό Σκορ: 7-4

Συνθέσεις Ομάδων

Heaven (Κώστας Γιαννακόπουλος): Φακίτσας, Γιαννακόπουλος 1, Κουρλός 3, Καρβέλης, Σαΐτης 2(Αθανασόπουλος, Καρδαμπίκης 1)

Ήρθε ο Πίου (Δημήτρης Κατσαδούρος): Κοντογεώργος, Μπούρας, Πάχης 1, Ράπτης 1, Γούλας(Ζαχαράκης, Κρίντας 2)

Διαιτητής: Βασίλης Λάμπρου









Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες : Δημήτρης Κολλημένος