Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Με νέο πρόσωπο τον Φραγκουλάκη ο Αστέρας


Στην προετοιμασία του Καρπενησίου ενσωματώνεται το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα Μιχάλης Φραγκουλάκης. Ο 29χρονος Φραγκουλάκης είναι μέσος, ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΟΦΗ και το διάστημα 2004-2006 έπαιξε στην Γ΄ Εθνική με τον Ατσαλένιο (47 συμμ./13 γκολ).
Τα τελευταία έξι χρόνια αγωνίστηκε στον Εργοτέλη, πετυχαίνοντας στην Super League 11 γκολ σε 127 παιχνίδια. Πέρυσι είχε 25 συμμετοχές, 3 γκολ και 3 ασίστ. Θα φορέσει στον Αστέρα την φανέλα με τον Νο31.
Στις πρώτες του δηλώσεις ο Φραγκουλάκης τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μία υγιή ομάδα, που όλα αυτά τα χρόνια έχει δείξει με τη δουλειά της και την προσπάθεια της διοίκησης, ότι μπορεί να προσφέρει τα πάντα σε έναν ποδοσφαιριστή.»

Ανεβάζουν Περόνε-Χουανίτο
Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Αστέρα. Το προπονητικό πρόγραμμα χωρίστηκε σε δυο μέρα. Στο πρώτο δόθηκε έμφαση στις ασκήσεις φυσικής κατάστασης με αερόβια προπόνηση, ενώ το δεύτερο μέρος περιελάμβανε μπάλα στον αγωνιστικό χώρο. Περόνε και Χουανίτο μπαίνουν σιγά-σιγά και αυτοί στο πρόγραμμα προπόνησης.
Νέο φιλικό ματς με την μικτή Ευρυτανίας θα γίνει την Τετάρτη 4/6 στις 18:30 στο προπονητικό κέντρο.