Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Στο Καρπενήσι ο Γιάννης Ζαλαώρας

Την προετοιμασία της Κέρκυρας στο Καρπενήσι είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων του Αιγάλεω Γιάννης Ζαλαώρας. Κύριος στόχος του είναι να δει από κοντά την δουλειά του Γιάννη Πλαβούκου, τον οποίο ο Ζαλαώρας έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση, χαρακτηρίζοντας τον ως δάσκαλο στην προπόνηση των πορτιέρο. Ο Πλαβούκος βοηθά τον Ζαλαώρα μέσα από τις γνώσεις του και με την σωστή προπονητική και μεθοδολογία τον στηρίζει και τον βοηθά.
Ο Ζαλαώρας είναι γνωστός στο Ευρυτανικό κοινό, καθώς εχει υπερασπιστεί τις εστίες πολλών ομάδων της γειτονικής Φθιώτιδας (2001-2009) και έχει αντιμετωπίσει τις Ευρυτανικές ομάδες, τελευταία με τον Άρη Αγίου Κωνσταντίνου (2007-2008). Είχε βρεθεί επίσης κοντά σε συμφωνία με την Μυρίκη το 2003, έχοντας μια συμμετοχή σε φιλικό ματς προετοιμασίας απέναντι στην Παλαιοκατούνα (8-0 τελικό σκορ).
Είναι γεννημένος στον Πειραιά στις 9-10-1973. Οι ομάδες, που αγωνίστηκε κατά σειρά ήταν οι: Α.Ε. Καμινίων, Α.Ο. Πειραιάς, Ίκαρος Καλλιθέας, Α.Ο.Κ. Φαλήρου (Ομάδες του Πειραιά), Ολυμπιακός Ανθήλης, Άρης Αγίου Κωνσταντίνου, Στυλίδα (Ομάδες της Φθιώτιδας). Το 2009, αφού «κρέμασε τα γάντια του» ξεκίνησε την εγκύμναση των πορτιέρο και έχει δουλέψει στις ακόλουθες ομάδες: Ίκαρος Καλλιθέας (Α΄ ΕΠΣ Πειραιά), Ακαδημίες Καλλιθέας, Αετός Κορυδαλλού (Α΄ ΕΠΣ Πειραιά) και Προοδευτική (Football League 2).
Ο Γιάννης Ζαλαώρας έχει αναλάβει εκτός από προπονητής τερματοφυλάκων στο Αιγάλεω και την παρακολούθηση νεαρών γκολκίπερ από τις ακαδημίες του «Σίτυ», που τερμάτισε φέτος 3ο στον 8ο όμιλο του Περιφερειακού Πρωταθλήματος.


Πληροφορίες: http://athlometro.blogspot.gr