Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Θεολόγου και Κρασιάς στην διοικητική & τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΚ


Όπως άλλωστε αναμενόταν και όπως είχαμε γράψει στο ρεπορτάζ της γενικής συνέλευσης νέος Πρόεδρος του Βελουχίου είναι ο Φθιωτός διευθυντής του Hotel Spa Montana Ανδρέας Θεολόγου, ο οποίος διαδέχεται τον Νίκο Γκορόγια.
Το νέο Δ.Σ. του ΑΠΟΚ συνεδρίασε για πρώτη φορά συστάθηκε σε σώμα την Τετάρτη 25 Ιουλίου, ύστερα από την λήξη της γενικής συνέλευσης.
Την θέση του προπονητή ανέλαβε ένα «παιδί» της ομάδας, ο Γιώργος Κρασιάς, ο οποίος μετά από 21 χρόνια πολύτιμης προσφοράς ως ποδοσφαιριστής «κρεμά τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια» και ξεκινά την ποδοσφαιρική του καριέρα από την αγαπημένη του ομάδα. Ανακοινώνεται επίσης πως θα υπάρξει συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές σήμερα Πέμπτη 26 του μηνός, ενώ σύντομα αναμένονται και οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του ΑΠΟΚ, που υπογράφεται από την υπεύθυνο επικοινωνίας Γιώργο Λαθύρη:
Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 25/7/2012,μέσα σε πολύ καλό κλίμα στο ξενοδοχείο «ΜΟΝΤΑΝΑ», στις 19:30, η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου ΑΠΟΚ «ΤΟ ΒΕΛΟΥΧΙ» με βασικό θέμα τη σύσταση νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας.
Στο νέο σχήμα, θα μετέχουν μετά την έγκριση της Γενικής Συνέλευσης με αλφαβητική σειρά  οι εξής: Γιαννίτσαρης Χρήστος, Θεολόγου Ανδρέας, Καρδαμπίκης Νεκτάριος, Κατσακιώρης Ανδρέας, Κονδύλης Ανδρέας, Λαθύρης Γεώργιος, Πασσάς Κώστας, Σώμαλης Στέλιος.
Ως αναπληρωματικά μέλη ορίστηκαν οι: Κουτρομάνος Ηλίας, Κωστούλας Παναγιώτης και Νικολακόπουλος Γιώργος.  
Στην συνέχεια, πραγματοποιήθηκε ανοικτός διάλογος παρουσία μελών και φίλων της ομάδας, μέσα σε ευχάριστο κλίμα με κυρίαρχο θέμα το μέλλον της ομάδας.
Με το πέρας του ανοικτού διαλόγου πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβούλιου με δυο βασικά θέματα: 
1. Συγκρότηση του Δ.Σ. σε σώμα
2. Έναρξη συνεργασίας με προπονητή και γενικότερος σχεδιασμός.
Πρώτο Θέμα:
Νέος Πρόεδρος του Συλλόγου θα είναι ο γενικός Διευθυντής του ξενοδοχείου «ΜΟΝΤΑΝΑ», Ανδρέας Θεολόγου, ενώ αναλυτικά το νέο Σώμα έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Θεολόγου Ανδρέας.
Α΄ Αντιπρόεδρος: Κονδύλης Ανδρέας.
Β΄ Αντιπρόεδρος: Κατσακιώρης Ανδρέας.
Γενικός Γραμματέας και Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Λαθύρης Γεώργιος.
Ταμίας: Πασσάς Κωνσταντίνος.
Α΄ Γενικός Αρχηγός: Γιαννίτσαρης Χρήστος.
Β΄ Γενικός Αρχηγός: Καρδαμπίκης Νεκτάριος.
Έφορος: Σώμαλης Στέλιος.
Δεύτερο Θέμα:
Νέος προπονητής της ομάδας, αποφασίστηκε να είναι ο επί σειρά ετών ποδοσφαιριστής της ομάδας Γιώργος Κρασιάς. Το νέο Δ.Σ. θέλησε με την κίνηση του αυτή να δώσει την ευκαιρία σε ένα από  τα «παιδιά» του, αφού ως γνωστό, ο νέος προπονητής της ομάδας αποτέλεσε για πολλά χρονιά «σημαία» του Σύλλογου.
Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 26 Ιουλίου θα υπάρξει συνάντηση με όλους τους ποδοσφαιριστές στο ξενοδοχείο «ΜΟΝΤΑΝΑ» στις 20:30.