Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Αστέρας-Cinema το ζευγάρι του τελικού













Οι δυο αήττητες και κατά τεκμήριο καλύτερες ομάδες θα διεκδικήσουν τον τίτλο του φετινού τουρνουά μπάσκετ την Τετάρτη 20 Ιουνίου. Πρόκειται για τον Αστέρα και το Cinema. Ο τροπαιούχος επικράτησε με 69-63 της Μακρακώμης, ενώ το Cinema νίκησε σε έναν συγκλονιστικό ημιτελικό με 57-51 το Sporting στην παράταση και προκρίθηκε για πρώτη φορά στον τελικό.
Οι δυο ηττημένοι, Μακρακώμη και Sporting θα κοντραριστούν με φόντο την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο. Η πορεία τους ωστόσο ήταν ήδη πολύ καλή.
Ο τελικός αναμένεται να προσελκύσει πλήθος κόσμου, καθώς αναμένεται να πέσουν κορμιά. Οι δυο ομάδες είχαν αναμετρηθεί πέρυσι στον ημιτελικό, με τον Αστέρα να επικρατεί 54-48.
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται και ο μικρός τελικός, καθώς η πρώτη «μονομαχία» των δυο ομάδων στον πρώτο όμιλο είχε αφήσει πολλές υποσχέσεις (Η Μακρακώμη είχε νικήσει 63-62 στην παράταση).

Τα Happenings
Κατά την διάρκεια της ανάπαυλας των δυο τελικών θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός τριπόντων, στον οποίο θα συμμετάσχει 1 μπασκετμπολίστας από κάθε ομάδα. Ο καθένας θα δοκιμάσει 10 (2 από 5 διαφορετικές θέσεις) και θα κερδίσει ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, προσφορά της ιστοσελίδας μας και του Casa Di Sport. Στο ημίχρονο του μεγάλου τελικού θα υπάρξει κλήρωση μεταξύ των θεατών, με 3 «τυχερούς» να δοκιμάζουν την τύχη τους για την «Βολή των 100 ευρώ» από το κέντρο του γηπέδου. Το Racing Χουσιάδας σε περίπτωση, που δεν βρει στόχο κάποια βολή θα δώσει το ποσό στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρπενησίου.
Στο ημίχρονο του Αστέρας-Cinema οι αρχηγοί των ομάδων θα ψηφίσουν τον MVP της διοργάνωσης.
Μετά την λήξη του μεγάλου τελικού θα πραγματοποιηθούν οι απονομές και το απόλυτα επιτυχημένο χάρης στις άοκνες προσπάθειες των διοργανωτών του «2ο Τουρνουά Μπάσκετ Δήμου Καρπενησίου» θα περάσει στο παρελθόν ύστερα από 40 ημέρες πλούσιας μπασκετικής δράσης.

Το πρόγραμμα των τελικών (20-6)
Μικρός Τελικός: Μακρακώμη B.C.-Sporting B.C. 18:00
Μεγάλος Τελικός: Αστέρας B.C.-Cinema B.C. 20:15