Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Τα πρωτοκλασάτα ονόματα του Cinema B.C.


Δυο μπασκετμπολίστες, που αγωνίζονται στα Αθηναϊκά πρωταθλήματα βρίσκονται στο ρόστερ του εξαιρετικού Cinema B.C. Πρόκειται για τον Γιάννη Πλουτέτσκι και τον Χρήστο Βαρούχα, οι οποίοι δεν έχουν κάνει ως τώρα κάποια εμφάνιση. Σε αυτούς μην ξεχνάμε και τον Γαβριήλ Καραγρηγορίου (Διαμένει λόγω επαγγέλματος στην Ευρυτανία), αλλά και την καλοδουλεμένη ομάδα από τους υπόλοιπους ικανότατους Καρπενησιώτες μπασκετμπολίστες.

Αναλυτικά:
Γιάννης Πλουτέτσκι


Πρόκειται για έναν 32χρονο γκαρντ, ο οποίος αγωνίζεται στον Α.Ο. Γαλατσίου. Έχει ύψος 1,90. Είναι ένας έμπειρος μπασκετμπολίστας με έφεση στο σκοράρισμα. Έχει παίξει μεταξύ άλλων τα τελευταία χρόνια στον Πανερυθραϊκό, ΑΓΕ Χαλκίδας, Ένωση Κομοτηνής, Παγκράτι κ.α.
Ήταν ο πρώτος σκόρερ του Γαλατσίου την φετινή περίοδο στην Α΄ ΕΣΚΑ, αλλά αποχώρησε λόγω οικονομικής διαφωνίας. Μετά την φυγή του ο μέσος όρος σκοραρίσματος στην Αθηναϊκή ομάδα μειώθηκε κατακόρυφα!. Είχε μ.ο. πόντων 14 ανά αγώνα.

Χρήστος Βαρούχας


Είναι 32 ετών και αγωνίζεται μια κατηγορία παρακάτω από τον Πλουτέτσκι, στην Β΄ ΕΣΚΑ με την φανέλα του Προμηθέα Χαλανδρίου. Ο Προμηθέας κέρδισε φέτος την άνοδο του στην Α΄ ΕΣΚΑ.

Γαβριήλ Καραγρηγορίου


Ο πληρέστερος μπασκετμπολίστας και του φετινού τουρνουά είναι ο 31χρονος Γαβριήλ Καραγρηγορίου. Πέρυσι με την ομάδα των Γυμναστών έφτασε μέχρι τον τελικό και ήταν ο κορυφαίος της. Φέτος αγωνίζεται στο Cinema B.C.
Τα τελευταία χρόνια έχει αγωνιστεί στα πρωταθλήματα της Α΄ και της Β΄ ΕΣΚΑ με την φανέλα του ΔΑΣΑΛ (2008-2010), ενώ την περίοδο 2007-2008 έπαιζε στην Α΄ ΕΣΚΑ, στο Ψυχικό. Οι πληροφορίες τον θέλουν να είχε 25 πόντους μ.ο. όρο ανά αγώνα και 5 καρφώματα!. Είναι μάλιστα ο μοναδικός του τουρνουά, που έχει προσφέρει θέμα, καρφώνοντας την μπάλα στο αντίπαλο καλάθι.
Είναι μαθηματικός στο επάγγελμα, διορισμένος στην Ευρυτανία.