Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Αναγκαίοι οι τρεις βαθμοί για τον Δομοκό

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για τον Αχιλλέα Δομοκού πέραν από της νίκης στον αγώνα της Τετάρτης 30/5 απέναντι στον Αίολο. Οι Φθιωτοί έχασαν από τον Ευβοϊκό με 1-2 και υποχώρησαν στην 2η θέση του ομίλου με 6 βαθμούς, δυο περισσότερους από τον Παρνασσό Αράχωβας. Σε περίπτωση νίκης την Κυριακή ο αγώνας κόντρα στο συγκρότημα του Προφήτη Ηλία θα ήταν σαν μια φιέστα ανόδου. Οι τρεις βαθμοί είναι επιβεβλημένοι, ώστε ο Δομοκός να καταφέρει να πετύχει τον στόχο του. 
Ο Αχιλλέας τελειώνει τις εντός έδρας υποχρεώσεις του και ακολουθούν για αυτόν δυο εκτός έδρας «τελικοί», οι οποίοι θα κρίνουν την έκβαση των «εισιτηρίων» στην Δ΄ Εθνική.
Στα ευχάριστα για τον Σπύρο Λέντα η επάνοδος του επιθετικού και πρώτου σκόρερ στο Φθιωτικό πρωτάθλημα Νίκου Λέντα.

Τα αποτελέσματα του στα play off


Αίολος-Αχιλλέας Δομοκού 1-4(2 Αδάμ, Αλεξίου, Καυκιάς)
Αχιλλέας Δομοκού-Παρνασσός Αράχωβας 3-0(Καλύβας, Αλεξίου, Αδάμ)
Αχιλλέας Δομοκού-Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου 1-2(Καλύβας)

Οι συμμετοχές

 
Κοκονδύνης
3
Καρκάνης
3
Μπουσάι
3
Λιασίδης
3
Σαϊνης
3
Αλεξίου
3
Αναστασίου
3
Αδάμ
3
Καλύβας
3
Παπαϊωάννου Ι.
3
Καυκιάς
3
Χανής
3
Παπαϊωάννου Χ.
3
Λέντας
1
Τσιώλης
1
Βιτζέκας
1

Οι σκόρερ


Αδάμ
3
Αλεξίου
2
Καλύβας
2
Καυκιάς
1

Ο αγώνας του Α΄ Γύρου


Ανταγωνιστική για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν η ομάδα της Ευρυτανίας, που προηγήθηκε στο σκορ. Ωστόσο η ανωτερότητα του ποιοτικότερου Δομοκού έφερε την ανατροπή και το δίκαιο υπέρ του 4-1.

Αίολος-Αχιλλέας Δομοκού 1-4 Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου 20/5/2012 1η αγωνιστική play off ανόδου (7ος Όμιλος)
Γκολ: 50΄ Νούλας Μ.-57΄ Αλεξίου, 74΄ Καυκιάς, 84΄, 91΄ Αδάμ
Δοκάρια: 34΄ Καρκάνης
Διαιτητής : Μανώλης Σκουλάς (ΣΔΠ Θεσσαλίας)

Συνθέσεις Ομάδων

Αίολος (Νίκος Τριανταφυλλόπουλος) : Κόκκοτος, Κορέντζελος, Νικολάου, Ράικος Ν., Τσουκαλάς, Τριανταφυλλόπουλος, Μπούκας, Γραβιάς(69΄ Νούλας Ο.), Νούλας Μ., Κατσαρής(64΄ Σιαλμάς), Τσιλίκας(59΄ Καρατσίκης)

Αχιλλέας Δομοκού (Σπύρος Λέντας) : Κοκονδύνης, Καρκάνης(55΄ Μπουσάϊ), Λιασίδης, Σαϊνης, Αλεξίου, Αναστασίου(55΄ Αδάμ), Καλύβας(88΄ Τσιώλης), Παπαϊωάννου Ι., Καυκιάς, Χανής, Παπαϊωάννου Χ. 


Λίγα λόγια για την περιοχή από την Βικιπέδεια


Δομοκός είναι κωμόπολη του νομού Φθιώτιδας. Σύμφωνα με την απογραφή του 2001 ο πληθυσμός του είναι 1.556 κάτοικοι. Είναι πρωτεύουσα της ομώνυμης επαρχίας και έδρα του επίσης ομώνυμου δήμου ο οποίος περιλαμβάνει 16 δημοτικά διαμερίσματα. Ο Δομοκός είναι το κέντρο της εμπορικής ζωής της επαρχίας. Υπάρχουν πολλές δημόσιες υπηρεσίες (ειρηνοδικείο, αστυνομία, ταχυδρομείο, εφορία κ.α.), καθώς επίσης τράπεζες και καταστήματα πάσης φύσεως που καλύπτουν τις ανάγκες των κατοίκων και των διερχομένων. Απέχει από τη Λαμία περίπου 30 χλμ και 25 χλμ από τα Φάρσαλα.