Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Γιώργος Γεωργίου: «Έχω προτάσεις από ομάδες»


Συνέντευξη στην ιστοσελίδα www.omlitis.gr παραχώρησε ο Ευρυτάνας στόπερ του ΟΦΗ Γιώργος Γεωργίου, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την Κρητική ομάδα σε λίγες ημέρες.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιώργου Γεωργίου στο omilitis.gr:

Γιώργο πώς βλέπεις τις εξελίξεις στην ομάδα και τι μαθαίνεις;                                      
"Δεν υπάρχει ενημέρωση από κανένα, αλλά από ότι μαθαίνω δεν έχει γίνει κάτι ουσιαστικό. Νομίζω ότι μας προβληματίζει όλους αυτή η κατάσταση. Όλα τα παιδιά δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό. Δεν έχει ξανασυμβεί αυτό που ζήσαμε φέτος και πέρυσι με τον ΟΦΗ, αλλά όλα αυτά που συμβαίνουν είναι ένας παράγοντας να φύγουν από την ομάδα τα περισσότερα παιδιά."

Ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης στην Γενική Συνέλευση μίλησε για υποσχέσεις που δεν τηρήθηκαν. Εσύ τι λες;
"Όλη την χρονιά ακούγαμε υποσχέσεις. Για ισχυρές διοικήσεις, για τριετή πλάνα και άλλα πολλά. Υποσχέσεις που δεν τηρήθηκαν, αλλά έμειναν υποσχέσεις. Μας έλεγαν ότι θα μας πληρώσουν από τα χρήματα που παίρνει η ομάδα από τους βαθμούς που κερδίζαμε, από τα εισιτήρια…! Όλα ψέματα! Δεν έχω πάρει χρήματα όλη την χρονιά.
Να σταματήσουν όμως επιτέλους να κοροϊδεύουν και τον κόσμο. Πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος τι γίνεται. Μας έχουν κοροϊδέψει, δεν υπάρχει διασφάλιση για τίποτα. Τρώγαμε από τα έτοιμα για να είμαστε κοντά στην ομάδα. Πάντα υπήρχαν προβλήματα που κάποια οι φίλαθλοι δεν τα γνώριζαν."
Μας κράτησε στην ομάδα η αγάπη του κόσμου. Αν δεν υπήρχε αυτό το δέσιμο οι περισσότεροι παίκτες θα είχαν φύγει προ πολλού από τον ΟΦΗ!"

Ο Γιώργος Γεωργίου απαντά με ένταση σε όσους εκφράζουν την άποψη να πέσει η ομάδα στην Δ΄ Εθνική:
"Είναι δυνατόν να ακούγονται αυτά τα πράγματα; Εμείς ματώσαμε κυριολεκτικά να ανεβάσουμε την ομάδα στην Superleague και να κάνουμε μια πολύ καλή πορεία φέτος κάτω από αντίξοες συνθήκες. Δεν γίνεται να ακούγονται αυτά. Με τέτοιο κόσμο, τέτοιο γήπεδο και εγκαταστάσεις που έχει η ομάδα πώς τα λένε αυτά...;"

Γιώργο θα καταθέσεις προσφυγή για τα χρήματα που σου οφείλονται;
"Δεν έχω άλλη επιλογή  για να διασφαλίσω τα χρήματα μου. Είμαι επαγγελματίας και έχω οικογένεια. Όλον αυτόν τον καιρό δεν με έχει πάρει κανείς τηλέφωνο να ενδιαφερθεί, να συζητήσουμε, να κάνουμε ένα διακανονισμό. Το 2012, που είναι και το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου, δεν έχω πάρει καθόλου χρήματα. Για να βοηθήσω την ομάδα με την αδειοδότηση υπέγραψα για τις προηγούμενες οφειλές και τα χρήματα έχουν δεσμευθεί από τα συμβόλαια με Nova και ΟΠΑΠ. Ωστόσο και σε αυτό δεν υπάρχει πλήρης διασφάλιση…"

Κάνοντας ένα αγωνιστικό απολογισμό για την χρονιά που πέρασε τι έχεις να πεις;
"Αγωνιστικά θεωρώ ότι η χρονιά ήταν πολύ επιτυχημένη. Είχε δυνατότητες η ομάδα, αλλά με τόσα προβλήματα που υπήρχαν πάλι καλά…! Υπερβάλαμε εαυτό, μαζέψαμε πολλούς βαθμούς και σώσαμε νωρίς τον ΟΦΗ που αυτός ήταν και ο στόχος. Άλλοι δεν πραγματοποίησαν αυτά που είχαν υποσχεθεί…"

Το μέλλον του Γιώργου Γεωργίου;
"Έχω προτάσεις από κάποιες ομάδες και θα κοιτάξω για το καλό της οικογένειας μου να πάω σε μια ομάδα που θα μου προσφέρει διασφάλιση στο οικονομικό.
Μακάρι να ήταν διαφορετικά τα πράγματα για να μπορούσα να μείνω στον ΟΦΗ! Έχω φίλους στο Ηράκλειο και ήμασταν ευχαριστημένοι στην οικογένεια μου από την ζωή στην πόλη.
Η αγάπη του κόσμου του ΟΦΗ και το δέσιμο που υπήρχε στην ομάδα ήταν κάτι το ανεπανάληπτο. Όλα τα παιδιά με κρύα καρδιά θα φύγουν. Αγαπήσαμε την ομάδα και τον κόσμο. Οι δυσκολίες που περάσαμε πέρυσι και φέτος μας ένωσαν."

Φωτογραφία: www.pulse.gr