Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Ανεβάζει ρυθμούς η Παλαιοκατούνα 2010 εν όψει της έναρξης της Β΄ κατηγορίας

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία της Αναγέννησης Παλαιοκατούνας 2010. Η ομάδα από την Παλαιοκατούνα είναι το νούμερο ένα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας, που συνεπάγεται με άνοδο στην Α΄ ΕΠΣΕ.
Το συγκρότημα του Κώστα Λαθύρη ξεκίνησε ξανά προπονήσεις  το Σάββατο 3/3 και θα εντείνει τις προπονήσεις εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος, που αναμένεται να γίνει στις αρχές Απριλίου.
Ο φακός του "Evrytania Sport" βρέθηκε το Σάββατο στο γήπεδο του γυμνασίου, όπου πραγματοποιείται η προετοιμασία της ομάδας της Αναγέννησης. Η ομάδα είχε ξεκινήσει προετοιμασία από τον Σεπτέμβριο, όπου και έδωσε φιλικές αναμετρήσεις με ομάδες της Α΄ κατηγορίας, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις.
Καθοδηγητής είναι ο Κώστας Λαθύρης, ο οποίος στηρίζει πολλά στα νέα παιδιά που έχει εντάξει στην ομάδα, αλλά και στους έμπειρους ποδοσφαιριστές.
Η Αναγέννηση θα εντείνει τις προπονήσεις μέσα στις επόμενες ημέρες και θα προπονείται στο γυμνάσιο δυο φορές την εβδομάδα. Στις προπονήσεις μετέχει ένας ικανοποιητικός αριθμός ποδοσφαιριστών και συγκεκριμένα γύρω στους 15. Στόχος είναι να γίνουν περίπου 10 προπονήσεις και κάποιο φιλικό, εάν βρεθεί αντίπαλος. Στα αρνητικά ότι αρκετοί παίκτες διαμένουν στην Παλαιοκατούνα και δεν μπορούν να ακολουθήσουν το πρόγραμμα των προπονήσεων.
Η Παλαιοκατούνα ενέταξε στο δυναμικό της τον Ιανουάριο τον αμυντικό Αποστόλη Λαθύρη, τον μέσο Μάκη Αναγνωστόπουλο και τον επιθετικό Γιάννη Διώτη.

Δηλώσεις
Κώστας Λαθύρης (Προπονητής Αναγέννησης Παλαιοκατούνας) : «Είμαστε έτοιμοι από καιρό για το πρωτάθλημα, απλώς τώρα κάνουμε πιο εντατική προπόνηση.»


Αναλυτικά

Για το πρόγραμμα των προπονήσεων : «Ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας, για να είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος. Περιμένουμε τους αντιπάλους μας, να δούμε ποιοι θα δηλώσουν συμμετοχή στην Β΄ κατηγορία. Η ομάδα μου είναι έτοιμη από καιρό για το πρωτάθλημα, απλώς τώρα κάνουμε πιο εντατική προπόνηση. Πιθανόν, εάν μπορέσουμε να βρούμε κάποια ημερομηνία και δεν παίζουν οι ομάδες της Α΄ κατηγορίας, να κάνουμε κάποιο φιλικό είτε στο Καρπενήσι είτε στο γήπεδο μας.»
Για τους στόχους της ομάδας : «Στόχος μας είναι η άνοδος στην Α΄ κατηγορία. Η ομάδα ενισχύθηκε και τον Ιανουάριο, έχουμε πάρει 3 ποδοσφαιριστές. Έχουμε ένα κράμα νεαρών ποδοσφαιριστών, αλλά και πιο έμπειρων, που βοηθάνε σε αυτό το μείγμα για να είναι σε πιο καλύτερη κατάσταση η ομάδα. Προωθούμε τους νεαρούς, αλλά θέλουμε και κάποιους παίκτες με εμπειρία. Είμαι ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές, συμμετέχουν όλοι στην προετοιμασία, δείχνουν ιδιαίτερο ζήλο και πιστεύω να πετύχουμε αυτό που ξεκινήσαμε από τον Σεπτέμβριο και εντείνουμε τώρα περισσότερο, για να είμαστε ετοιμοπόλεμοι τώρα.»
Για το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας : «Εύχομαι να γίνει ένα καλό πρωτάθλημα στην Β΄ κατηγορία, να συμμετέχουν αρκετές ομάδες και να γίνει μια αναβάθμιση αυτής της κατηγορίας και να ευχαριστηθούμε και το ποδόσφαιρο πάνω από όλα.»





Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες : Παναγιώτης Κολλημένος