Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Υπέγραψε στον Άγιο Προκόπιο ο Μόκκας


Η κάκιστη πορεία της ομάδας τους φαίνεται ότι προβλημάτισε αρκετά τους ιθύνοντες του Αγίου Προκοπίου, που προχώρησαν σε μια σημαντική μεταγραφή, που αφορά τον επιθετικό τομέα.
Η ομάδα του Δημήτρη Καραγιάννη απέκτησε τον έμπειρο φορ Κώστα Μόκκα, που τον τελευταίο 1,5 χρόνο αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣ Αιτωλοκαρνανίας, φορώντας την φανέλα του Ατρόμητου Σπολαΐτας.
Ο Μόκκας είναι γνωστός στο Ευρυτανικό κοινό από την θητεία του στην Δόξα Ραπτοπούλου, που τον απέκτησε πριν 3 χρόνια από τον Πάλαιρο. Την περίοδο 2009-2010 πέτυχε 11 γκολ και ήταν ο πρώτος σκόρερ στο τότε συγκρότημα του Βασίλη Παπαδήμου, φτάνοντας μέχρι τους τελικούς των play off και χάνοντας τον τίτλο στον τρίτο τελικό από τον Απεραντιακό. Έχει μια πλούσια θητεία στα γήπεδα της γειτονικής Αιτωλοακαρνανίας, από όπου κατάγεται. Είναι μάλιστα συγγενικό πρόσωπο του Δημήτρη Τύμπα, που μεταγράφηκε πρόσφατα στην Κρέντη από το Ραπτόπουλο.
Θα ενισχύσει σημαντικά τον Αστέρα στις εναπομείναντες 4 αγωνιστικές και θα ντεμπουτάρει στο εντός έδρας ματς της 15ης αγωνιστικής με την Κρέντη.

Τα στατιστικά του στα Ευρυτανικά γήπεδα


Κώστας Μόκκας (Επιθετικός, 36 ετών)
Περίοδος
Ομάδα
Κατ.
Συμμ.
Γκολ
2009-2010
Ραπτόπουλο
Α΄ ΕΠΣΕ
22
11