Μέλος του ΑΠΟΚ από την περίοδο 1991-1992 είναι ο αρχηγός Γιώργος Κρασιάς. Μεταγράφηκε το 1991 από τον Αίολο, στον οποίο έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα το 1988, βγάζοντας το πρώτο του δελτίο στην ομάδα του Προφήτη Ηλία. Είναι η 12ητου χρονιά στην Δ΄ Εθνική με το Βελούχι, έχοντας υπάρξει στέλεχος της ομάδας σε όλες τις ιστορικές της στιγμές, με κυριότερες τις 4 παραμονές της στην κατηγορία. Η φετινή είναι η 21η του συνεχόμενη σαιζόν στην ομάδα.
Συνολικά ο 40χρονος αμυντικός έχει κατακτήσει με το Βελούχι 9 πρωταθλήματα και 15 κύπελλα Ευρυτανίας!!. Είναι ένα ρεκόρ πραγματικά ασύλληπτο!.
Πρώτος σε συμμετοχές με τον ΑΠΟΚ από την περίοδο 2002-2003 και ύστερα είναι ο Γιώργος Κρασιάς, έχοντας 158. Φέτος δεν έχει ντεμπουτάρει ακόμη. Την τριάδα συμπληρώνουν οι: Άλεξ Μπακαλίδης και Βασίλης Συγκελόπουλος, καθώς αγωνίζονται ακόμη στο Βελούχι. Ο Συγκελόπουλος(Δεύτερος παλαιότερος ποδοσφαιριστής) αγωνίζεται για 10η σαιζόν στον ΑΠΟΚ και ο Μπακαλίδης για 6η, χωρίς να είναι όμως αδιάλειπτες.
Αναλυτικά οι πρώτοι:
Γιώργος Κρασιάς | 158 |
Άλεξ Μπακαλίδης | 148 |
Βασίλης Συγκελόπουλος | 130 |
Γιάννης Ηλιάδης | 86 |
Χρήστος Χόντος | 81 |
Πάνος Βλάχος | 76 |
Λάκης Αναστασόπουλος | 75 |
Τάκης Κατσαούνης | 75 |
Δημήτρης Κουρλός | 66 |
Κώστας Μακρής | 65 |
Τάσος Γεωργακόπουλος | 63 |
Νίκος Κατσάνος | 63 |
Προπορεύεται, όπως είναι φυσικό ο Άλεξ Μπακαλίδης με 45 γκολ και τον ακολουθεί ο Λάκης Αναστασόπουλος, ο οποίος διανύει την 6η σαιζόν του στον ΑΠΟΚ, φτάνοντας τα 26 από το 2006 και ύστερα.
Αναλυτικά οι πρώτοι:
Άλεξ Μπακαλίδης | 45 |
Λάκης Αναστασόπουλος | 26 |
Άκης Χαρβαλιάς | 10 |
Βασίλης Βόγλης | 8 |
Τάσος Γεωργακόπουλος | 7 |
Κωστής Ζαχαράκης | 7 |
Γιάννης Ηλιάδης | 7 |
Τάσος Φλέγκας | 6 |
Δημήτρης Κουρλός | 5 |
Μιχάλης Νάσης | 5 |



