Σας παρουσιάζουμε τι έκαναν στην πρεμιέρα του Περιφερειακού Πρωταθλήματος οι περυσινοί ποδοσφαιριστές του Απεραντιακού, που αγωνίζονται στην Δ΄ Εθνική σε ομάδες εκτός Ευρυτανίας. Ξεχώρισε ο Κώστας Αρουτίδης του Αστέρα Αμαλιάδας, που πέτυχε γκολ.
3ος Όμιλος
Παύλος Κεφαλίδης (Καστοριά): Η ομάδα του επικράτησε με 4-2 εντός έδρας του Ακρίτα Αχλάδας. Αγωνίστηκε μέχρι το 56ο λεπτό και ήταν στις βασικές επιλογές του Αλέκου Παπαδόπουλου.4ος Όμιλος
Γιώργος Τσάμης (Αγρότης Λιανοκλαδίου): Διατήρησε ανέπαφη την εστία του στο εντός έδρας 0-0 με το Μουζάκι. Δεν είχε ιδιαίτερη πίεσηΝτίνος Ζήσιμος (Αγρότης Λιανοκλαδίου): Πολύ κινητικός ο 19χρονος ποδοσφαιριστής, που ήταν μέσα στις φάσεις. Αντικαταστάθηκε στο 69΄.
6ος Όμιλος
Κώστας Αρουτίδης (Αστέρας Αμαλιάδας): Άνοιξε το σκορ στο 33΄, όμως η ομάδα του έμεινε στο 1-1 με τον ΠΦΟ Πανοπούλου. Ο 26χρονος επιθετικός αντικαταστάθηκε από τον προπονητή του Τάσο Φερεκίδη στο 79΄.7ος Όμιλος
Στάθης Πανακούλιας (Ατρόμητος Χιλιομοδίου): Η ομάδα του Πανακούλια επικράτησε εντός έδρας με 3-2 του Α.Ο. Κύμης. Ο 24χρονος έπαιξε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο.8ος Όμιλος
Μπάμπης Θαμνόπουλος (Ρόδος): Σε όλο το 90λεπτο αγωνίστηκε ο έμπειρος αμυντικός χαφ. Η Ρόδος νίκησε με 1-0 τον Φωστήρα το Σάββατο 6/11.Νίκος Λεπτάκης (Αγία Παρασκευή): Με την εκτός έδρας ισοπαλία (0-0) έφυγε η ομάδα του πρώην παίχτη (Δεν αγωνίστηκε) του Απεραντιακού από την Νέα Ιωνία.
9ος Όμιλος
Άρης Νταβαρίνος (Αχαρναϊκός): Αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο στην εκτός έδρας νίκη της ομάδας του με 4-0 επί του Ολυμπιακού Λαυρίου.



