Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Μόλις 11 τα ενεργά μέλη της Ευρυτανικής διαιτησίας


Έχουν περάσει 7 αγωνιστικές και σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία του "Evrytania Sport" μόλις 6 είναι οι ενεργοί διαιτητές του ΣΔΠ Ευρυτανίας, που έχουν σφυρίξει αγώνες της Α΄ Κατηγορίας Ευρυτανίας, ενώ άλλοι 5 έχουν εποπτεύσει αγώνες. Σύνολο 11 άτομα.


 Αλλεπάλληλες προσπάθειες για την βελτίωση της κατάστασης κάνει ο αρχιδιαιτητής Νίκος Λαθύρης. Μια από αυτές είναι η έναρξης της σχολής διαιτησίας.
«Όαση» αποτελεί η παρουσία της διεθνούς ρέφερι Κωνσταντίνας Μπουμπουρή στους πίνακες της Football League II. Ενώ η πολύ καλή παρουσία της σε σημαντικούς Ευρωπαικούς αγώνες γυναικών αποτελεί την καλύτερη «διαφήμιση» όχι μόνο για την Ελληνική διαιτησία, αλλά και για την Ευρυτανική.




Διαιτητές



























Αγώνες έχουν σφυρίξει οι: Κωνσταντίνα Μπουμπουρή, Λάμπρος Κολοκώτσιος, Γιώργος Δροσίνης, Βαγγέλης Λαθύρης, Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος και Ηλίας Γαλάνης. Κάθε αγωνιστική λόγω του ποσοτικού προβλήματος «επιστρατεύονται» διαιτητές από τον γειτονικό ΣΔΠ Φθιώτιδας.

Επόπτες














 












Ενώ υπάρχουν και οι εξής επόπτες: Βασίλης Λάμπρου, Γρηγόρης Πολυχρόνης, Παναγιώτης Πλατής, Κώστας Νικολάου και Γιώργος Στοφόρος, που δεν έχουν διευθύνει κάποια αναμέτρηση. Ο 19χρονος Γιώργος Στοφόρος και ο 37χρονος Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος εντάχτηκαν φέτος στον σύνδεσμο.