Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Κόντρα Ραπτοπούλου-Απεραντιακού για την 6η αγωνιστική


Το 1/3 του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας Ευρυτανίας ολοκληρώνεται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 29/30 Οκτωβρίου. Θα πραγματοποιηθεί η 6η αγωνιστική.
Η αναμέτρηση, που «κλέβει» την παράσταση είναι αυτή ανάμεσα σε Ραπτόπουλο και Απεραντιακό. Ενώ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο αγώνας Ποταμιά-Μυρίκη.

Αναλυτικά τα μενού των αγώνων :

Ποταμιά-Μυρίκη


Τον χαρακτήρα του ντέρμπι έχει αγώνας Ποταμιά-Μυρίκη. Οι δυο ομάδες μοιράζονται την ίδια έδρα και σε φιλική αναμέτρηση προ καιρού είχαν έρθει ισόπαλες 1-1.
Το συγκρότημα του Σπύρου Κολόκα ηττήθηκε στην Κρέντη, μένοντας με διαιτητικά παράπονα. Δεν έχει πιάσει ως τώρα πολύ υψηλή απόδοση. Στα συν η εξαιρετική περίοδο φόρμας, που διανύει ο Κώστας Γιαννακόπουλος.
Η Μυρίκη είναι σε πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Το συγκρότημα του Βασίλη Φούκα μετρά τρεις συνεχόμενες νίκες και μάλιστα με πολύ καλές εμφανίσεις. Ατενίζει με αισιοδοξία την κορυφή, από την οποία απέχει μόλις 2 βαθμούς.
Οι δυο απώλειες, που προέκυψαν στις δυο ομάδες είναι οι Κώστας Μπούρας (Τιμωρημένος) και Κώστας Τσιλίκας (Τραυματίας).
Τα τελευταία χρόνια η Ποταμιά έχει θετική παράδοση, στο γήπεδο όμως του Μεγάλου Χωριού.

Η προϊστορία των τελευταίων ετών
2004-2005
0-4
2006-2007
2-2
2008-2009
2-0
2009-2010
0-0
2010-2011
1-0

Αίολος-Κεράσοβο


Στο Δημοτικό Στάδιο το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση μεταξύ Αιόλου και Κερασόβου. Φαβορί της αναμέτρησης ο Αίολος.
Το συγκρότημα του Νίκου Τριανταφυλλόπουλου είναι το μοναδικό αήττητο στις πρώτες 5 αγωνιστικές. Ωστόσο παρουσιάζει επιθετικό πρόβλημα και δυστοκία στο γκολ, που πρέπει να διορθώσει άμεσα. Ο Αίολος είναι 4ος, με 9 βαθμούς
Το Κεράσοβο του Πάνου Βλάχου προέρχεται από άσχημη εμφάνιση και συντριβή απέναντι στα ανώτερα Άγραφα. Οφείλει να παρουσιάσει διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο, εάν θέλει να διεκδικήσει την σωτηρία. Παραμένει τελευταίο με 1 πόντο, μένοντας χωρίς γκολ για 460 λεπτά (4 αγώνες).
Οι δυο ομάδες έχουν διαφορετικούς στόχους. Το απόλυτο νικών έχει ο Αίολος τα τελευταία χρόνια απέναντι στον αντίπαλο του. Από το 2003, που ανέβηκε το Κεράσοβο η ομάδα του Προφήτη Ηλία μετρά 8 συνεχόμενες νίκες (Τέρματα 36-5).

Η προϊστορία των τελευταίων ετών
2003-2004
4-0
2004-2005
5-1
2005-2006
5-1
2006-2007
6-3
2007-2008
4-0
2008-2009
3-0
2009-2010
6-0
2010-2011
3-1

Άγραφα-Φραγκίστα
Όπως και στον αγώνα Αίολος-Κεράσοβο, έτσι και στο Άγραφα-Φραγκίστα θα κοντραριστούν δυο ομάδες με τελείως διαφορετικούς στόχους.
Ο Κατσαντώνης «άστραψε και βρόντηξε» στην αναμέτρηση κόντρα στο Κεράσοβο, όπου σκόραρε 9 φορές!, πετυχαίνοντας το σκορ του πρωταθλήματος. Σε δαιμονιώδη φόρμα βρίσκεται ο Τάσος Κωστούλας, που έχει πάρει από το χεράκι την ομάδα του Δημήτρη Αντωνίου στην υπόθεση-σκοράρισμα.
Η Φραγκίστα απέχει από τις νίκες τις τελευταίες δυο αγωνίες. Η ομάδα του Βασίλη Παπαδήμου αδικείται από το σκορ (όχι από την ήττα) κόντρα στον Απεραντιακό, καθώς μέχρι το 75΄ κρατιόνταν μέσα στον αγώνα.
*Οι δυο ομάδες δεν έχουν προϊστορία, καθώς τα Άγραφα ιδρύθηκαν το 2009 και η Φραγκίστα ανέβηκε φέτος στην Α΄ Κατηγορία.

Ραπτόπουλο-Απεραντιακός
Πρόκειται για τον αγώνα, που «κλέβει» την παράσταση όσον αφορά την τρέχουσα αγωνιστική. Οι δυο ομάδες αναμετρήθηκαν στους τελικούς του πρωταθλήματος 2009-2011, με τον Απεραντιακό να αναδεικνύεται τελικά πρωταθλητής.
Η Δόξα έχει αυτοσκοπό την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, καθώς μετά από 3 συνεχόμενες ήττες έχει μείνει πίσω στον βαθμολογικό πίνακα. Εκτός παραμένει ο Λάμπρος Παπαδήμος, που εκτίει την 3η αγωνιστική της τιμωρίας του. Η ομάδα του Γιώργου Παπαδήμου ηττήθηκε στο φινάλε με 3-2 από την Μυρίκη
Ο Απεραντιακός του Κώστα Πασσά είναι ιδιαίτερα ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα, περνώντας στην 5η θέση. Το συγκρότημα του Κώστα Πασσά μετρά δυο συνεχόμενες ήττες, φτάνοντας τους 8 πόντους και με νίκη θα πλασαριστεί πιθανόν ακόμη πιο ψηλά.
Πολλές μετακινήσεις ποδοσφαιριστών υπήρξαν ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων τα τελευταία χρόνια, ενώ το καλοκαίρι ακούστηκε ακόμη και το…ακραίο σενάριο συγχώνευσης τους.

Η προϊστορία των τελευταίων ετών
2004-2005
0-1
2007-2008
1-3
2008-2009
0-2
2009-2010
1-1/1-0

Κρέντη-Άγιος Προκόπιος


Με «αέρα» κορυφής θα υποδεχτεί ο Α.Ο. Κρέντης τον επικίνδυνο Άγιο Προκόπιο.
Το συγκρότημα του Γιώργου Χρυσαφόπουλου με τον πρώτο σκόρερ Κώστα Μάκκα να διανύει περίοδο φορμαρίσματος φιγουράρει στην πρώτη θέση, με συγκάτοικο τα Άγραφα και θέλει να παραμένει. Οι νέες απουσίες ακούν στα ονόματα των Αποστόλη Ντάλλα (Τιμωρημένος), Πολυχρόνη Λιάγκου και Σπύρου Μπύρου, που κλήθηκαν να υπηρετήσουν την στρατιωτική τους θητεία.
Ο Άγιος Προκόπιος του Περικλή Πλακιά έχει κάνει θετικές εμφανίσεις μέχρι τώρα, δυσκολεύονται τον κάθε αντίπαλο. Ωστόσο παραμένει, χωρίς νίκη. Καλείται να αντιμετωπίσει έναν ισχυρό αντίπαλο. Έχει 4 βαθμούς και προέρχεται από καλό αποτέλεσμα με τον Αίολο.
2/2 έχει κάνει η Κρέντη στις εντός έδρας αναμετρήσεις της με τον Αστέρα.

Η προϊστορία όλων των αναμετρήσεων
2009-2010
2-1
2010-2011
3-0

Το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων και οι διαιτησίες

Ραπτόπουλο-Απεραντιακός Κυριακή 30-10-2011 Γηπ. Ραπτοπούλου 15:00
Διαιτητής : «Ξένος»
1ος Βοηθός : Βασίλης Λάμπρου (ΣΔΠ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός : Γρηγόρης Πολυχρόνης (ΣΔΠ Ευρυτανίας)

Άγραφα-Φραγκίστα  Κυριακή 30-10-2001 Προπονητικό Κέντρο Καρπενησίου 15:00
Διαιτητής : Βαγγέλης Λαθύρης (ΣΔΠ Ευρυτανίας) 
1ος Βοηθός : Κωνσταντίνα Μπουμπουρή (ΣΔΠ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός : Γιώργος Στοφόρος (ΣΔΠ Ευρυτανίας)

Ποταμιά-Μυρίκη Σάββατο 29-10-2011 Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου 16:00
Διαιτητής : Κωνσταντίνα Μπουμπουρή (ΣΔΠ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός : Γιώργος Δροσίνης (ΣΔΠ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός : Βασίλης Λάμπρου (ΣΔΠ Ευρυτανίας)

Αίολος-Κεράσοβο 29-10-2011 Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου 16:00
Διαιτητής : Λάμπρος Κολοκώτσιος (ΣΔΠ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός : Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος (ΣΔΠ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός : Γιώργος Στοφόρος (ΣΔΠ Ευρυτανίας)

Κρέντη-Άγιος Προκόπιος 30-10-2011 Γηπ. Κερασοχωρίου 15:00
Διαιτητής : Γιώργος Δροσίνης (ΣΔΠ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός : Λάμπρος Κολοκώτσιος (ΣΔΠ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός : Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος (ΣΔΠ Ευρυτανίας)