Την ερχόμενη Κυριακή 23 Οκτωβρίου θα ταξιδέψει στο γειτονικό Λιανοκλάδι τελικά ο ΑΠΟΚ, για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Αγρότη του Μάκη Ζαχαρόπουλου. Η αναμέτρηση ήταν να διεξαχθεί το Σάββατο 15/10, αλλά δεν πραγματοποιήθηκε εξ αιτίας των κακών καιρικών συνθηκών, λόγω της βροχόπτωσης. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 4.
Η προετοιμασία για τους παίχτες του Παύλου Σερμπέση συνεχίστηκε την Τετάρτη 19/10 με γυμναστήριο το πρωί και προπόνηση το απόγευμα στις 16:30 στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου. Ακολουθεί το φωτορεπορτάζ.Στο ματς με το Λιανοκλάδι αναμένεται να επανέλθει ο Λάκης Αναστασόπουλος, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και συμμετέχει σε φουλ ρυθμούς, με την υπόλοιπη ομάδα.
Ο 20χρονος τερματοφύλακας του Βελουχίου Δημήτρης Ρεσίτης βρίσκεται εκτός προπονήσεων, λόγω προβλήματος τραυματισμού στον ώμο.
Αν και έχει πατήσει τα 40 του χρόνια ο αρχηγός του ΑΠΟΚ Γιώργος Κρασιάς αποτελεί ένα μεγάλο παράδειγμα προς μίμηση για όλους. Έχει την ίδια όρεξη και συνέπεια στις προπονήσεις, λες και είναι 15 χρόνια νεότερος.
Ο Κρασιάς αγωνίζεται από το 1990 στο Βελούχι (Είχε ξεκινήσει την καριέρα του 4 χρόνια νωρίτερα από τον Αίολο και θα συμμετάσχει για 12η χρονιά στην Δ΄ Εθνική.
Φωτογραφίες : Γιάννης Κολλημένος




