Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Άρχισαν προπονήσεις οι μικτές ομάδες


Την πρώτη τους προπόνηση πραγματοποίησαν η μικτές ομάδες της ΕΠΣ Ευρυτανίας την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου. Η προπόνηση έγινε στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου (Βοηθητικό γήπεδο) και άρχισε στις 17:30.
Στο μισό γήπεδο προπονήθηκαν οι παίδες (1997-1998) και οι νέοι (1995-1996) υπό την επίβλεψη του ενωσιακού τεχνικού Γιάννη Φλωράκη, ενώ στο άλλο μισό την προπόνηση τους έκαναν υπό την επίβλεψη του Χρήστου Καλαμπάκα οι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002 (Γεννημένοι από το 1999 και ύστερα), που θα στελεχώσουν τις ενωσιακές ομάδες προπαίδων και juniors. Ο προπονητής των παίδων και της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002 Δημήτρης Αντωνίου παραβρέθηκε στην αρχή των προπονήσεων, καθώς στην συνέχεια παρακολούθησε την έκτακτη γενική συνέλευση της ΕΠΣΕ.
Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των παίδων και των νέων αρχίζουν την Τετάρτη 26/10. Η ΕΠΣ Ευρυτανίας θα συμμετάσχει στον 6ο όμιλο απέναντι σε: ΕΠΣ Φθιώτιδας, ΕΠΣ Φωκίδας και ΕΠΣ Βοιωτίας και όχι απέναντι στην ΕΠΣ Θεσσαλίας, όπως τα προηγούμενα χρόνια.
Το ''Evrytania Sport'' παραβρέθηκε στην πρώτη προπόνηση και ακολουθεί το φωτορεπορτάζ.













Φωτογραφίες : Δημήτρης Κολλημένος