Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Κεραυνός Αγίου Γεωργίου-Κρέντη 1-4

Ασταμάτητη παρουσιάζεται στα φιλικά παιχνίδια της η ομάδας της Κρέντης. Πέτυχε το 3 στα 3, επικρατώντας με 4-1 του Αγίου Γεωργίου.
Ο αγώνας έγινε την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου στις 6 το απόγευμα στο γήπεδο Αγίου Γεωργίου. Η τοπική ομάδα, που αγωνίζεται στην Α΄ ΕΠΣ Φθιώτιδας υποτάχτηκε στην ανωτερότητα των Ευρυτάνων.
Το συγκρότημα του Γιώργου Χρυσαφόπουλου παρουσίασε ξανά εξαιρετικό πρόσωπο και έφτασε δίκαια στην νίκη, αποδίδοντας όμορφο ποδόσφαιρο. Σκόραραν 4 διαφορετικοί ποδοσφαιριστές.

Παρουσία Προβόπουλου το φιλικό


Το φιλικό, που έγινε στο υπέροχο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου παρακολούθησε ο Φθιωτός προπονητής Ανδρέας Προβόπουλος, ο οποίος πριν λίγο καιρό έλυσε την συνεργασία του με τον Τυμφρηστό. Έχει βρεθεί στον πάγκο του Κεραυνού, ενώ φέτος δέχτηκε "κρούση" από την Δόξα Ραπτοπούλου.

Οι απουσίες της Κρέντης


Απόντας ήταν ξανά ο τερματοφύλακας Αποστόλης Ντάλλας, όπως και ο έμπειρος αμυντικός Δημήτρης Τσιγαρίδας, που είναι τραυματίας. Ενώ δεν αγωνίστηκε ούτε ο Βαγγέλης Μπύρος.

Γεωργούλας- Μπαϊκούσης απέναντι στην παλιά τους ομάδα

 



















Ο στόπερ Βαλάντης Γεωργούλας και ο μέσος Γιάννης Μπαϊκούσης αγωνίστηκαν κόντρα στην παλιά τους ομάδα, έχοντας συμμετοχή στα 2 από τα 4 τέρματα (Γκολ και ασίστ αντίστοιχα).

Α΄ Μέρος

Γκολ ξανά για Κώστα Μάκκα


Ο χαρισματικός επιθετικός Κώστας Μάκκας βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα και σε αυτό το φιλικό (2ο φετινό του γκολ).

Έδωσε το προβάδισμα ξανά ο «Μπαϊκού»
Πολύ δυνατά μπήκε στο γήπεδο και προηγήθηκε με τέρμα του Κώστα Μάκκα. Το Φθιωτικό συγκρότημα ισοφάρισε, αλλά λίγο πριν το τέλος του α΄ μέρους ο Γιάννης Μπαϊκούσης «πλήγωσε» την παλιά του ομάδα, σκοράροντας για το 1-2.

Οι καλύτερες φάσεις
6΄: Σέντρα του Γεωργούλα, ο Μάκκας Κ. έπιασε την κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Τσιγκρέλη για το 0-1.
21΄: Ο Σφήκας Μ. βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση απέναντι στον Χρυσαφόπουλο Ν., αλλά πλάσαρε λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι της Κρέντης.
40΄: Ο Καλύβας Γ. Σούταρε μέσα από την περιοχή, ισοφαρίζοντας σε 1-1.
43΄: Ο Μπαϊκούσης με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στο αριστερό «παραθυράκι» του Κεραυνού, πραγματοποιώντας το 1-2.

Β΄ Μέρος

«Καθάρισε» σε ένα 2λεπτο


Ο Άγιος Γεώργιος είχε δοκάρι και έχασε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει. Μέσα σε ένα 2λεπτο Νίκος Βούρτσας και Λάμπρος Γούλας διαμόρφωσαν το τελικό σκορ και έδωσαν στο φινάλε διαδικαστικό χαρακτήρα.

Γκολ για Λάμπρο Γούλα στο ντεμπούτο του


Την πρώτη του εμφάνιση με τους «κόκκινους» έκανε ο 30χρονος μεσοεπιθετικός Λάμπρος Γούλας, που αποκτήθηκε από το Ραπτόπουλο. Την συνδύασε ιδανικά, σκοράροντας ένα τέρμα.

Τερματοφύλακας ο Χρυσαφόπουλος


Κάτω από συνθήκες ανάγκης ο 37χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής(Και της Κρέντης) και νυν διαιτητής Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος αγωνίστηκε κάτω από τα δοκάρια της ομάδας από την Δυτική Ευρυτανία.

Οι καλύτερες φάσεις
57΄: Σουτ του Σφήκα Μ. εντός περιοχής σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Χρυσαφόπουλου Ν., χάνοντας έτσι μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει εκ νέου για τον Άγιο Γεώργιο.
63΄: Ο Βούρτσας Ν. με πλασέ από κοντά σημάδεψε το δεξί «παραθυράκι» των γηπεδούχων, «γράφοντας» το 1-3.
64΄: Σέντρα του ταλαντούχου Χρυσαφόπουλου Κ., η μπάλα πέρασε από όλους και ο Γούλας με προβολή την έσπρωξε στα δίχτυα, πραγματοποιώντας το τελικό 1-4.

Συνθέσεις Ομάδων

Άγιος Γεώργιος (Βασίλης Γόνης) : Τσιγκρέλης, Τσώνος, Συλεούνης Γ., Παπουτσόπουλος Δ., Καραγιάννης, Κορέλης, Θεοδοσόπουλος, Σφήκας Μ., Παπουτσόπουλος Κ., Καλύβας Α., Καλύβας Γ.
Έπαιξαν και οι: Γιαννοθανάσης, Κιούσης, Δημόπουλος, Γούπιος

Κρέντη (Γιώργος Χρυσαφόπουλος) : Χρυσαφόπουλος Ν, Αρκουμάνης, Βούρτσας Γ, Βούρτσας Ν, Γούλας, Γεωργούλας, Μάκκας Ε, Μάκκας Κ, Μπύρος Σ., Μπαϊκούσης, Χρυσαφόπουλος Κ.
Αγωνίστηκαν και οι: Ντάλλας Αθ., Ντάλλας Αθ., Ντάλλας Ν, Φούκας, Τσάκνης   







Ρεπορτάζ : Γιάννης Βονόρτας (Περιγραφή& Φωτογραφίες), Δημήτρης Κολλημένος (Απόδοση)
Φωτογραφία κ. Προβόπουλου : Ευρυτανικός Παλμός