Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Kώστας Χατζής: "Όνειρο ζωής η Λάρισα"

Ο αμυντικός μέσος και σκόρερ του τέρματος στο φιλικό με την Τρίπολη Κώστας Χατζής μίλησε στα Μ.Μ.Ε το πρωί της Τρίτης 2 Αυγούστου. Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ μίλησε για την μεταγραφή του, για την προετοιμασία και πολλά άλλα θέματα, που αφορούν το Θεσσαλικό συγκρότημα.


Αναλυτικά η συνέντευξη του Χατζή:  

 -Για τα συναισθήματά του που ήρθε στην ΑΕΛ
«Τα συναισθήματά μου δεν περιγράφονται ήταν όνειρο ζωής για μένα,όπως και κάθε Λαρισαίου πιστεύω το να φορέσει το άλογο στο στήθος»

-Για το γεγονός ότι πέτυχε το πρώτο γκολ για την ομάδα φέτος,στο φιλικό με τον Αστέρα
«Έτυχε να βάλω εγώ το γκολ και εύχομαι να είναι τυχερό και να φέρει μόνο επιτυχίες στην ομάδα. Μακάρι να σκοράρω κι άλλες φορές στη διάρκεια της νέας σεζόν»

-Για το ότι υπάρχουν Έλληνες και κυριότερα Λαρισαίοι στην ομάδα φέτος
«Είναι πολύ καλό που υπάρχουν Λαρισαίοι στην ΑΕΛ γιατί αυτοί είναι που πονάνε πιο πολύ την ομάδα, όσο κανείς άλλος. Ο Κάμπος έχει πολλά ταλέντα και φέτος έγινε μια αρχή που εύχομαι να συνεχιστεί»

-Για το ότι περιμένουμε την απόφαση σχετικά με την κατηγορία θα αγωνίζεται η ΑΕΛ
«Όλοι περιμένουμε. Δουλεύουμε πολύ σκληρά και η προετοιμασία που κάνουμε είναι προδιαγραφών Σούπερ Λιγκ. Μακάρι να παραμείνουμε στην Α’ Εθνική τελικά»

-Για το γεγονός ότι σε μια εβδομάδα τελειώνει η προετοιμασία
«Η προετοιμασία που γίνεται είναι σκληρή, αλλά όλα είναι καλά μέχρι τώρα, χωρίς ιδιαίτερους τραυματισμούς. Η δουλειά που έχουμε κάνει πιστεύω θα βγει και μέσα στο γήπεδο»

-Για τα προβλήματα και τις απουσίες που υπάρχουν στη θέση που αγωνίζεται,σ το χώρο του κέντρου
«Υπάρχουν παίκτες που αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα τραυματισμών κι εύχομαι να επιστρέψουν γρήγορα στις προπονήσεις. Είναι καλό να υπάρχει ανταγωνισμός πάντως»

-Για τον Κρίς Κόουλμαν και αν βλέπει διαφορά σε σχέση με άλλους προπονητές
«Ναι, υπάρχει διαφορά. Είναι η πρώτη φορά που συνεργάζομαι με ξένο προπονητή και βλέπω ότι η νοοτροπία του είναι πολύ διαφορετική. Ο τρόπος που δουλεύει είναι και ο πιο σωστός νομίζω, αν και δύσκολος»

-Για το γυμναστή Γιώργο Πήδουλα και τις εντυπώσεις
«Ο κ. Πήδουλας έχει κλέψει τις εντυπώσεις. Είναι πολύ σοβαρός στη δουλειά που κάνει, γνωρίζοντας πότε πρέπει να αστειευτεί μαζί μας για να χαλαρώσουμε, αλλά η δουλειά του είναι φανταστική πραγματικά. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι δεν έχουμε πολλούς τραυματισμούς μέχρι τώρα»

-Για το γεγονός ότι ο Τίμος Καβακάς δίνει οδηγίες στην ομάδα κατά τη διάρκεια των προπονήσεων και αν αισθάνεται κάποιες στιγμές ότι  είναι αυτός ο προπονητής
«Προπονητής για εμένα είναι ο κ. Κόουλμαν. Ο Τίμος ο Καβακάς επειδή είναι Έλληνας μπορεί πιο εύκολα να μας μεταφέρει τα ζητούμενα στην προπόνηση και πως πρέπει να δουλέψουμε»

-Για τη συνεργασία του με τον Κώστα Νεμπεγλέρα στο χώρο του κέντρου
«Από τον Κώστα θα μάθω πολλά γιατί έχει στην πλάτη του αρκετά χρόνια ποδοσφαιρικής καριέρας. Η συνεργασία μας είναι πολύ καλή κι ελπίζω να συνεχίσει να είναι έτσι. Έχουμε χημεία στο χώρο του κέντρου»

-Για το ότι δε γνωρίζουμε πότε θα γίνει η έναρξη του πρωταθλήματος
«Είμαστε όλοι σε αναμονή, δε γίνεται αλλιώς. Το βασικό για εμάς είναι να είμαστε 100% έτοιμοι όποτε κι αν ξεκινήσει»

-Για το αν ο Λαρισαίος κουβαλάει και ειδικό βάρος φορώντας τη φανέλα της ΑΕΛ
«Ναι, κουβαλάει βάρος πρώτα απ’ όλα γιατί πονάει πιο πολύ την ομάδα. Μεγάλωσε με αυτή και με οτιδήποτε κι αν συμβεί εντός του αγωνιστικού χώρου θα είναι ο πρώτος που θα ακούσει τις διαμαρτυρίες από τον κόσμο»

-Για το γεγονός ότι υπάρχουν πολλοί Έλληνες παίκτες στην ομάδα κι αν θα είναι εφικτό να «δέσουν» με τους ξένους
«Καταρχάς, είμαι υπέρ του ελληνικού στοιχείου. Είναι βέβαια καλό να υπάρχουν στην ομάδα ορισμένοι ξένοι παίκτες για να κάνουν τη διαφορά. Αλλά το γεγονός ότι είμαστε πολλοί Έλληνες μας βοηθάει και στο να «δεθούμε»  και να υπάρχει καλό κλίμα στα αποδυτήρια, να είμαστε σαν οικογένεια»

-Για το κλίμα στα αποδυτήρια
«Το κλίμα είναι τέλειο. Είμαστε σαν οικογένεια και το βλέπετε κι εσείς»

-Για τη χθεσινή απόφαση της ΠΑΕ να αναστείλει τη λειτουργία του AEL FC ARENA
«Eμείς δε μπορούμε να εκφέρουμε άποψη πάνω στο συγκεκριμένο θέμα, είναι υπόθεση του προέδρου να το κάνει. Αλλά είναι κρίμα πραγματικά να μη μπορούμε να αγωνιζόμαστε σ’αυτό το γήπεδο. Η πολιτεία πρέπει να λάβει τα μέτρα της»