Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Άρχισε προετοιμασία ο ΑΠΟΚ

Την πρώτη τους προπόνηση πραγματοποίησαν την Δευτέρα 1 Αυγούστου οι ποδοσφαιριστές του Βελουχίου. Συγκεντρώθηκαν γύρω στις 6 στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου. Αφού υπήρξε η πρώτη γνωριμία με τον νέο τεχνικό Παύλο Σερμπέση, στην συνέχεια ακολούθησε η προπόνηση.





Οι παρόντες
18 ποδοσφαιριστές βρέθηκαν στην «πρώτη» του ΑΠΟΚ. Ήταν οι: Δημήτρης Ρεσίτης, Αλέξης Θεοδοσιάδης (Τερματοφύλακες), Πάνος Πασσάς, Χρήστος Κατσίκας, Δημήτρης Τσιλιμέκης, Βασίλης Ντουφεκιάς, Νίκος Νικολάου, Ζάχος Πολυτσέρης, Σπύρος Ξαγάρας (Αμυντικοί), Άλεξ Μπακαλίδης, Αλέξανδρος Γενιτσαρόπουλος, Βασίλης Ντότσικας, Κώστας Μπόνιας, Χάρης Ζαραβέλης, Δημήτρης Ζαλοκώστας (Μέσοι), Δημήτρης Κουρλός, Λάκης Αναστασόπουλος και Γιάννης Φλωράκης (Επιθετικοί) . Ο Θεοδοσιάδης της Βέροιας δοκιμάζεται και είναι πιθανόν να αποκτηθεί, ενώ κοντά στην επιστροφή είναι ο Κουρλός, που άνηκε στον Απεραντιακό. Την προπόνηση παρακολούθησε και ο Κώστας Σταμούλης της Μυρίκης, η μεταγραφή του οποίου διαπραγματεύεται.
Την Τετάρτη θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδας ο Βασίλης Βόγλης, ενώ τα υπόλοιπα αποκτήματα (Άλεξ Μπακαλίδης, Λάκης Αναστασόπουλος, Βασίλης Ντότσικας και Χρήστος Κατσίκας) παραβρέθηκαν κανονικά, όπως και ο Σπύρος Ξαγάρας, που γύρισε από τον δανεισμό του στον Αίολο.



Οι παρουσίες από το Δ.Σ.
Από το Δ.Σ. της ομάδας στο Δημοτικό Στάδιο βρέθηκαν ο πρόεδρος Νίκος Γκορόγιας, ο γενικός αρχηγός Σωτήρης Νικολάου και ο ταμίας Χρήστος Γιαννίτσαρης. Παρόντες ήταν κα οι: Αντρέας Κατσακιώρης, Άρης Τσιούνης, που ήταν πέρυσι στο Δ.Σ., όπως και ελάχιστοι φίλοι της ομάδας, μεταξύ των οποίων ο φετινός προπονητής του Απεραντιακού Κώστας Πασσάς.





Το πρόγραμμα της 1ης προπόνησης
Γύρω στις 18:30 βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι ποδοσφαιριστές των «κυανόλευκων», αφού ολοκληρώθηκε ομιλία Σερμπέση στα αποδυτήρια. Άρχισαν με χαλαρό τρέξιμο με τον πιο έμπειρο Λάκη Αναστασόπουλο να δίνει τον ρυθμό. Στην συνέχεια ακολούθησαν ασκήσεις με μπάλα. Μετά ο Παύλος Σερμπέσης χώρισε τους ποδοσφαιριστές του σε «πράσινους» και «μπλε», που έπαιξαν το πρώτο μίνι διπλό της χρονιάς σε 9Χ9.
Τους πράσινους αποτελούσαν οι: Θεοδοσιάδης, Αναστασόπουλος, Κατσίκας, Ντότσικας, Ζαραβέλης, Πολυτσέρης, Ξαγάρας, Μπακαλίδης και Νικολάου.
Με τους μπλε αγωνίστηκαν οι: Ρεσίτης, Γενιτσαρόπουλος, Ντουφεκιάς, Τσιλιμέκης, Φλωράκης, Μπόνιας, Πασσάς, Ζαλοκώστας και Κουρλός.
 Στο τέλος της προπόνησης οι ποδοσφαιριστές γεύτηκαν τα εδέσματα της διοίκησης για μια επιτυχημένη νέα περίοδο.

Διπλές προπονήσεις από αύριο στο προπονητικό κέντρο
Ουσιαστικά τα «βάσανα» για τους παίχτες του ΑΠΟΚ αρχίζουν την Τρίτη 2 Αυγούστου. Από εκείνη την ημέρα και ύστερα θα αρχίσουν οι διπλές προπονήσεις (Πρωί στις 6:30 και εν συνεχεία το απόγευμα στις 18:00), οι οποίες θα γίνονται στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου και όχι στο Δημοτικό Στάδιο.

Παύλος Σερμπέσης: «Στόχος μας η παραμονή»
Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε ο προπονητής των πρωταθλητών Ευρυτανίας Παύλος Σερμπέσης. Ο έμπειρος τεχνικός μας μίλησε για διάφορα θέματα της ομάδας, θέτοντας ως πρώτο στόχο την παραμονή.

Αναλυτικά: 

Για την πρώτη προπόνηση : «Σήμερα ήταν η πρώτη προπόνηση, που έκανα με τον ΑΠΟΚ μετά από 13 χρόνια. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό, που είδα είναι πάρα πολύ ενθαρρυντικό. Έχω διακρίνει παιδιά, νεαρά σε ηλικία με όρεξη για δουλειά και αυτό είναι το πιο ευχάριστο από όλα.»

Για τους στόχους του ΑΠΟΚ : « Έχουμε προκαθορίσει τους στόχους μας από την αρχή, αλλά και με τα παιδιά στην ομιλία, που κάναμε σήμερα, που δεν είναι τίποτα άλλο από την παραμονή. Νομίζω ότι με δουλειά, υπομονή και επιμονή θα πετύχουμε τον στόχο, που βάλαμε από την αρχή. Θέλω επίσης να πω ότι σε αυτή την προσπάθεια, που κάνουμε χρειαζόμαστε στην στήριξη του κόσμου, που είναι απαραίτητη, για να μπορέσουμε να δώσουμε το κάτι παραπάνω σε αυτά τα παιδιά, τα νεαρά. Πραγματικά βλέπω ότι έχουνε την διάθεση και την θέληση να πετύχουνε.»

Για τα μεταγραφικά : «Γίνονται κάποιες προσπάθειες, για να πάρουμε 1 η 2 ποδοσφαιριστές. Θα το δούμε αυτήν την εβδομάδα το θέμα και θα υπάρξουν εξελίξεις στο τέλος της.»

Για το πρόγραμμα προπονήσεων : «Αυτήν την εβδομάδα, επειδή βγάζω εβδομαδιαίο πρόγραμμα θα δουλέψουμε στην αντοχή, τεχνική και δύναμη. Οι προπονήσεις θα διεξάγονται πρωί και απόγευμα στο αθλητικό κέντρο από αύριο, 6.30 το πρωί και 6 το απόγευμα.»





















 Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες : Δημήτρης Κολλημένος