Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Κώστας Νεμπεγλέρας: «Ότι καλύτερο η επιστροφή μου»

Δηλώσεις στου ς εκπροσώπους του τύπου έκανε την Παρασκευή ο Κώστας Νεμπεγλέρας. Ο 36χρονος μέσος της Λάρισας μίλησε για την προετοιμασία, τους στόχους της ομάδας του και όχι μόνο.

Αναλυτικά τι είπε ο Νεμπεγλέρας:

Για το ενδεχόμενο παραμονής της Λάρισας στην Σούπερ Λιγκ είπε : «Σίγουρα δεν πανηγυρίζουμε. Περιμένουμε να τελεσιδικήσει η απόφαση. Αυτό που με κάνει χαρούμενο είναι ότι κάτι πάει να αλλάξει στο ποδόσφαιρο, να γίνουν βήματα μπροστά και να παίζουμε επί ίσοις όροις. Θα είναι ότι καλύτερο για εμάς».

Για την προσωρινή αναστολή λειτουργίας του AEL FC Arena τόνισε : «Είναι κρίμα η Πολιτεία να στερεί από εμάς και τον κόσμο ένα τέτοιο στολίδι. Ελπίζω να βρεθεί η λύση ώστε να επιστρέψει η ομάδα».

Για την επιστροφή του και την προετοιμασία : «Η επιστροφή μου στην ΑΕΛ είναι ότι καλύτερο για εμένα. Μετά από τόση εμπειρία να γυρίζω στην ομάδα που ανδρώθηκα και μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω αυτή τη καριέρα που έχω. θα πρέπει να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να κάνουμε την καλύτερη δυνατή πορεία. Από την πρώτη μέρα και έως σήμερα γίνεται μια καταπληκτική προετοιμασία και όλα αυτά τα χρόνια είμαι εντυπωσιασμένος που δουλεύω με τόσο καλό επιτελείο. Αυτό φάνηκε από την πρώτη μέρα.
Όλα δουλεύουν επαγγελματικά και νομίζω ότι θα είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα.
Ο προπονητής δείχνει ότι είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να σε βοηθήσει και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Δεν σας κρύβω πως είμαι εντυπωσιασμένος από το τεχνικό επιτελείο.
Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη στάση του και θέλω να πω ότι θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου σε κάθε ματς, ώστε να παρουσιάζει η ΑΕΛ μια καλή εικόνα».

Φωτογραφία : www.kosmoslarissa.gr