Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Αναγνώριση και αποθέωση για τον Γεωργίου από τα Μ.Μ.Ε.


Η εξαιρετική εμφάνιση του Γιώργου Γεωργίου δεν έμεινε ασχολίαστη από τα μεγάλα μέσα μαζικής ενημέρωσης της χώρας. Ο 32χρονος συμπατριώτης μας ισοφάρισε σε 1-1 στο 75΄ τον Ατρόμητο, πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ του ΟΦΗ στην επάνοδο του στην Super League και χαρίζοντας του τον βαθμό της ισοπαλίας.
Σχεδόν όλες οι αθλητικές εφημερίδες και ιστοσελίδες ανέδειξαν τον Γεωργίου ως τον κορυφαίο της αναμέτρησης. Πέρα από το παλικαρίσιο γκολ, που πέτυχε απέναντι στην παλιά του ομάδα ήταν άψογος στα αμυντικά του καθήκοντα.

Δηλώσεις του Γεωργίου στον Sentra Fm : «Καλή και η ισοπαλία»


Για το ματς με τον Ατρόμητο : «Ξέραμε ότι η πρεμιέρα θα έχει ιδιαιτερότητες γιατί ερχόμασταν από μόλις δύο εβδομάδες προετοιμασίας και παίζαμε απέναντι σε μία καλή και αξιόλογη ομάδα, όπως είναι ο Ατρόμητος, ο οποίος έχει ενισχυθεί σε μεγάλο βαθμό. Βέβαια, όταν παίζεις στην έδρα σου θες τους τρεις βαθμούς, αλλά όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι θεωρώ πως είναι καλή και η ισοπαλία»
Για το γκολ, που σημείωσε : «Έχω πολύ καλές σχέσεις με όλους στον Ατρόμητο. Τους αγαπάω και με αγαπάνε, αλλά είμαι επαγγελματίας. Τους στεναχώρησα λίγο, αλλά όπως είπα είμαι επαγγελματίας και με ενδιαφέρει ο ΟΦΗ».





Φωτογραφίες : www.sportaction.gr, www.kontra.gr