Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Εκδήλωση στην Κρέντη προς τιμήν του Σάκη Τσιώλη

Το Σάββατο 13 Αυγούστου στην πλατεία της Κρέντης θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση προς τιμή του προπονητή του Άρη και κορυφαίου Έλληνα τεχνικού Σάκη Τσιώλη. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 9.30 μ.μ.
Διοργανωτές θα είναι το κέντρο πρόληψης «Αλκυόνη», η ΕΠΣ Ευρυτανίας, ο Α.Ο. Κρέντης και η ενορία της Κρέντης.
Στην συνέχεια θα επακολουθήσει γλέντι με τον Μπάμπη Πουρνάρα και την Καίτη Ράμμου. Η εκδήλωση έχει τον τίτλο: «Ο Σάκης Τσιώλης συμβουλεύει ΟΧΙ στα ναρκωτικά, ΝΑΙ στον αθλητισμό»
Η Ευρυτανία είναι ο τόπος καταγωγής του 52χρονου προπονητή, που επιλέγει το Καρπενήσι κάθε χρόνο για προετοιμασία (Οι ομάδες που προπόνησε στο Καρπενήσι : Πατραϊκός, Αναγέννηση Καρδίτσας, Ναυπακτιακός Αστέρας, Ιωνικός, Θρασύβουλος, Ολυμπιακός Βόλου, Άρης) και δεν ξεχνά τις ρίζες του από τα Βραγγιανά, αν και μεγάλωσε στην Καρδίτσα. Ο κ. Τσιώλης θα τιμηθεί ως επίτιμος δημότης Αγράφων λόγω της φιλανθρωπικής του δράσης και της βοήθειας, που προσφέρει στους κατοίκους της Ευρυτανίας. Εκτός των επισκέψεων του στην περιοχή είτε για προσωπικούς η επαγγελματικούς λόγους, όπου σταθεί και όπου βρεθεί μιλά για τα καλύτερα λόγια για τα όμορφα τοπία και τα φυσικά κάλλη της Ευρυτανίας.