Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Η 3η προπόνηση του Βελουχίου

Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου η προετοιμασία του ΑΠΟΚ την Τετάρτη 3/8. Ο Παύλος Σερμπέσης είχε στην διάθεση του ξανά 18 ποδοσφαιριστές. Τρεις ποδοσφαιριστές απουσίαζαν, ενώ 3 προπονήθηκαν για πρώτη φορά.
Προπονήθηκαν  το απόγευμα οι: Ρεσίτης, Θεοδοσιάδης, Μπακαλίδης, Αναστασόπουλος, Πασσάς, Κατσίκας, Ντουφεκιάς, Γενιτσαρόπουλος Α., Πολυτσέρης, Νικολάου, Ξαγάρας, Βόγλης, Κουτσουπιάς, Ζαραβέλης, Ζαλοκώστας, Φλωράκης , Σταμούλης και Κουρλός.Ακολουθεί αναλυτικό φωτορεπορτάζ από το ''Evrytania Sport''.

Προπονήσεις στο Δημοτικό Στάδιο


Στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου συνεχίζονται οι διπλές προπονήσεις από την Τετάρτη 3/8. Ο λόγος είναι ότι δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος στο αθλητικό κέντρο της πόλης εξ αιτίας του 3ημερου festival «Εν Όρεσι» (5-7 Αυγούστου). Οι παίχτες του Βελουχίου θα προπονηθούν ξανά στο προπονητικό κέντρο από την Δευτέρα 8 του μηνός.

Τα νέα πρόσωπα


Την πρώτη του προπόνηση με τους Καρπενησιώτες στην 2η θητεία του στον ΑΠΟΚ έκανε την Τετάρτη ο 23χρονος επιθετικός Βασίλης Βόγλης. Ενσωματώθηκε στην προετοιμασία και ο 17χρονος μεσοεπιθετικός Χάρης Κουτσουπιάς. Προπόνηση έκανε και ο 21χρονος Κώστας Σταμούλης, ο οποίος ανήκει στην Μυρίκη και η μεταγραφή του είναι σε αναμονή.

Οι απόντες
Απουσίαζαν από την απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης οι: Κώστας Μπόνιας (Ελαφρές πρόβλημα υγείας), Δημήτρης Τσιλιμέκης και Βασίλης Ντότσικας (Επαγγελματικοί λόγοι). Αναμένεται να μπει με την υπόλοιπη ομάδα τις επόμενες ημέρες και ο 24χρονος αμυντικός Κώστας Γενιτσαρόπουλος, που απουσίαζε για επαγγελματικούς λόγους.

Σε αναμονή για Κουρλό-Θεοδοσιάδη
Ο 18χρονος γκολκίπερ Αλέξης Θεοδοσιάδης, που άνηκε φέτος στην Βέροια προπονείται κανονικά με την ομάδα και θα κριθεί η μεταγραφή του από τα φιλικά παιχνίδια. Ο 23χρονος επιθετικός Δημήτρης Κουρλός είναι κοντά στο να κλείσει στους πρωταθλητές Ευρυτανίας. Αποτελεί μια δοκιμασμένη λύση, αλλά το μεγάλο πρόβλημα αποτελεί η αποχή του από τους αγωνιστικούς χώρους, καθώς φέτος δεν αγωνίστηκε σε κανένα παιχνίδι με τον Απεραντιακό λόγω τραυματισμού.






«Χάλασε» του πορτιέρο 
Δεν θα γίνει η μεταγραφή του έμπειρου Θεσσαλού τερματοφύλακα στον ΑΠΟΚ. Ο γκολκίπερ είχε εκφράσει την επιθυμία του να αγωνιστεί με τα χρώματα των Ευρυτάνων. Παρά την συμφωνία ποδοσφαιριστή-Βελουχίου,  η ομάδα, στην οποία άνηκε ο πορτιέρο έβαλε "φρένο" στην μετακίνηση.

Περί αποχωρήσεων
Δεν έχει ξεκαθαριστεί το μέλλον του 40χρονου λίμπερο Γιώργου Κρασιά και του 31χρονου αριστερού οπισθοφύλακα Βασίλη Συγκελόπουλου. Ο πρώτος πιθανόν να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, ενώ ο δεύτερος δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του και δεν συμμετέχει στις προπονήσεις . Στο τοπικό συνεχίζει με τον Αίολο ο Σάκης Τσιλίκας, ενώ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχή στην Δ΄ Εθνική ο έμπειρος Ρουμάνος χαφ Ρέμμους Πάτρου.

Το πρόγραμμα των φιλικών
Δυνατά φιλικά θα δώσει η ομάδα του Βελουχίου. Θα αντιμετωπίσει ομάδες του 4ου ομίλου του Περιφερειακού Πρωταθλήματος. Ήδη έχει κλείσει φιλικό εκτός έδρας στην Νέα Αγχίαλο Μαγνησίας με τον τοπικό Πύρασο (3 Σεπτεμβρίου), ενώ ενδέχεται να γίνει και αντίστοιχο ματς στο Καρπενήσι. Δυο φιλικά(Εντός-εκτός αντίστοιχα) θα πραγματοποιηθούν με τον Αγρότη Λιανοκλαδίου τον Σεπτέμβριο, ενώ θα γίνει επίσης και διπλή αναμέτρηση με τον Α.Ο. Καρδίτσας. Πιθανολογείται και ένα φιλικό με τον Πυργετό Λάρισας.
Το πρώτο φιλικό αναμένεται να γίνει την επόμενη εβδομάδα, κατά μεγάλο ποσοστό με ομάδα, που θα προετοιμάζεται στο Καρπενήσι.

Προπονήσεις μέχρι το πρωί του Σαββάτου
Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι το Σάββατο 6/8 το πρωί. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας οι ποδοσφαιριστές θα έχουν ρεπό, όπως και την Κυριακή 7 Αυγούστου. Θα επιστρέψουν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων την Δευτέρα 8 του μηνός.




















 Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες : Δημήτρης Κολλημένος