Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Δεν θα κατεβούν στην Δ΄ Καστράκι και Πολύδροσο

Αρκετές ομάδες του 4ου ομίλου πιθανόν να μην κατέβουν να αγωνιστούν στο νέο πρωτάθλημα για οικονομικούς λόγους. Ο Εθνικός Καστρακίου (Πρωταθλητής ΕΠΣ Τρικάλων) δε θα συμμετάσχει στην Δ΄ Εθνική, αλλά στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΤ, καθώς δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις.
Πιθανό το ενδεχόμενο να μην κατέβει και ο Διαγόρας Πολυδρόσου (Πρωταθλητής ΕΠΣ Φωκίδας). Παρά την προσπάθεια, που κατέβαλλαν οι παράγοντες της ομάδας ο Διαγόρας δεν είχε την ανάλογη στήριξη από τους τοπικούς φορείς.
Αβέβαιο είναι το μέλλον επίσης του γειτονικού Αγρότη Λιανοκλαδίου. Κανονικά θα κατέβει ο πρωταθλητής Καρδίτσας Ταυρωπός. Με χαμηλό μπάτζετ θα κινηθεί η Α.Ε. Μουζακίου.

Μεταγραφές 4ου ομίλου
Τις εντυπώσεις έχει κερδίσει η Ελασσόνα του Αλέκου Αλεξανδρή, που έχει εντάξει στο δυναμικό της πολλούς αξιόλογους ποδοσφαιριστές και θα είναι ένα από τα φαβορί για την άνοδο. Αρκετά καλά έχει κινηθεί και το Πετρωτό.
Νέος προπονητής στον Πυργετό ανέλαβε ο Κώστας Κατσάρας και στην Θύελλα Πετρωτού ο Κώστας Κολομητρούσης.

Ελασσόνα : Φώτης Χατζηβαλσάμης (Νάουσα/Επιθετικός). Βασίλη Καραΐσκος(Θύελλα Πετρωτού/Επιτελικός μέσος), Βαγγέλης Πουλάκης (Τσαριτσάνη/Τερματοφύλακας), Κώστας Φλίγκος (Τσαριτσάνη/Επιθετικός), Γιάννης Ρέτσας (ΑΠΟΚ Κινύρας Κύπρου/Μέσος), Γιάννης Αποστολόπουλος (Ζάκυνθος/Αμυντικός), Αλέξης Παγκαρλιώτας (Πυργετός/Μέσος), Κωνσταντίνος Παληγιάννης (Τσαριτσάνη/Επιθετικός), Παναγιώτης Μακρής (Όλυμπος Λεπτοκαρυάς/Αμυντικός), Ηρακλής Ρόππας (Ασπρόπυργος/Μέσος), Δημήτρης Σκλάβος (Απόλλων Σερρών/Μέσος), Χάρης Αριανούτσος (Νέοι Ολυμπιακού Πειραιά/Επιθετικός)

Αμπελωνιακός: Μιχάλης Κυριάκος (Φιλοκτήτης Μελιβοίας/Μέσος), Ανδρέας Χατζηλιόντας  (Οικονόμος Τσαριτσάνης/Μέσος)

Ταυρωπός: Λάμπρος Γιαννακάκης (Ηρακλής Σοφάδων/Μέσος), Κωνσταντίνος Τσιάκος (Αστέρας Καρδίτσας/Μέσος)

Πετρωτό: Γιάννης Κόκκινος (Πυργετός/Επιθετικός), Κώστας Κοταρέλας (Τύρναβος/Μέσος)
Πύρασος: Αντώνης Ράπτης (Πρωτεσίλαος Πτελεού/Μέσος),  Αργύρης Κουτσιρίμπας (Ηρακλής Βόλου/Τερματοφύλακας), Χάρης Ασλάνογλου(Ηρακλής Βόλου/Μέσος), Δημήτρης Σατελιάν (Κένταυρος Βόλου/Επιθετικός)