Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Παναγιώτης Γιαννιώτης : «Θα χαρούμε να φιλοξενήσουμε τους οπαδούς του Άρη»

Στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης ΑΡΗΣ FM (92,8) φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του «Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Καρπενησίου» Παναγιώτης Γιαννιώτης.
Ο κ. Γιαννιώτης μίλησε στην εκπομπή «Μ΄ όποιον δάσκαλο καθίσεις» για τις αθλητικές εγκαταστάσεις της περιοχής μας, στις οποίες θα προπονηθεί ο Άρης, το διάστημα 8-22 Ιουλίου.
Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Γιαννιώτη στον ΑΡΗΣ FM :
«Το αθλητικό κέντρο λειτουργεί από το 2001 και αποτελεί ένα από τα πιο οργανωμένα της Ευρώπης. Σε ότι αφορά τις εξωτερικές εγκαταστάσεις διατηρεί δυο γήπεδα ποδοσφαίρου με χλοοτάπητα, το ένα διαθέτει κερκίδες 1500 ατόμων ενώ και τα δύο διαθέτουν στίβο με ταρτάν. Έχει ένα γήπεδο ρίψεων με χλοοτάπητα μήκους 128μ, εννέα επιπλέον γήπεδα τένις, μπάσκετ και έναν δρόμο για τζόκινγκ μήκους 2 χιλιομέτρων.
Από εκεί και πέρα σχετικά με τις εσωτερικές εγκαταστάσεις στο κέντρο μας υπάρχει κλειστό προπονητήριο με αίθουσα ομαδικών αθλημάτων, δυο αίθουσες γυμναστικής, αίθουσα φυσικοθεραπείας, σάουνα και ιατρικό εργομετρικό κέντρο
Πολλές ομάδες της Superleague επιλέγουν τις εγκαταστάσεις μας και ένας βασικός λόγος είναι φυσικά οι άριστες κλιματολογικές συνθήκες που συμβάλουν στην καλή προετοιμασία των αθλητών. Βρισκόμαστε σε υψόμετρο 1000 μέτρων και θα έλεγα ότι ο Άρης είναι ιδιαιτέρως συμπαθής στους κατοίκους της περιοχής.
Θα χαρούμε λοιπόν να φιλοξενήσουμε οπαδούς της ομάδας καθώς υπάρχουν άρτια οργανωμένες ξενοδοχειακές μονέδες με υπηρεσίες και καλές τιμές. Εξάλλου είμαστε περίπου τέσσερις ώρες μακριά από την Θεσσαλονίκη και το οδικό δίκτυο είναι πολύ καλό».