Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Γιώργος Κατίδης: «Θα δώσω ότι έχω και δεν έχω»

Ο 18χρονος μέσος Γιώργος Κατίδης μίλησε στους εκπροσώπους τύπου στην καθιερωμένη MEDIA DAY, που διοργανώνει ο Άρης. Ο Κατίδης είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα των νέων και θα συμμετάσχει σε λίγες ημέρες στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρουμανίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κατίδη:  
«Είναι λογικό όσο μεγαλώνεις να αυξάνονται και οι απαιτήσεις. Θα δώσω ότι έχω για να πείσω τον προπονητή μου, να πάρω παιχνίδια στα πόδια μου και φυσικά για να καταφέρω να ανταπεξέλθω σε αυτά που θα ζητάει ο προπονητής από μένα. Θα κάνω τα πάντα για να πάρω ευκαιρίες μου. Στην θέση που αγωνίζομαι είναι αλήθεια ότι υπάρχουν αξιόλογοι και έμπειροι ποδοσφαιριστές. Εγώ κοιτάω να μαθαίνω ολοένα και περισσότερα πράγματα από αυτούς τους παίκτες, που είναι πιο έμπειροι από μένα και θεωρώ ότι θα αποκομίσω σημαντικά στοιχεία. Η δουλειά που θα γίνει θα φανεί σύντομα. Σε αυτό ίσως βοηθάει αρκετά και το φοβερό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα. Όλοι είμαστε μια παρέα που έχει ως στόχο την κορυφή και για αυτή θα παλέψουμε φέτος».

«Κιτρίνισε» το Καρπενήσι
Παρουσία οπαδών της ομάδας της Θεσσαλονίκης διεξήχθη η προπόνηση της Κυριακής 10 Ιουλίου. Παραβρέθηκαν σε αυτήν 25-30 άτομα από τον Super 3 της Πάτρας και έδωσαν άλλο «χρώμα» με τα συνθήματα και τα τύμπανα τους. Μάλιστα μίλησαν και με τους ποδοσφαιριστές της αγαπημένης τους ομάδας, αφού πήραν άδεια από τον προπονητή Σάκη Τσιώλη.
Κρέμασαν και ένα πανό, που ο καθένας μπορεί να καταλάβει τη σημασία του: «Δείτε τον αντίπαλο μέσα από τα μάτια μας». Το Σάββατο 9/7 στην προπόνηση το «παρόν» έδωσαν εκπρόσωποι του Super 3 της Λαμίας.

Φωτογραφία : www.metrosport.gr