Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Ξεκινάει την Τετάρτη με γενική συνέλευση ο προγραμματισμός στον ΑΠΟΚ

Σχεδόν δεδομένη φαίνεται η συμμετοχή της ομάδας του Βελουχίου στο ερχόμενο πρωτάθλημα του περιφερειακού πρωταθλήματος για την αγωνιστική περίοδο 2011-12. Οι πρωταθλητές Ευρυτανίας ξεκινούν τον σχεδιασμό και τον προγραμματισμό για την επιστροφή τους στο περιφερειακό πρωτάθλημα.


Γενική συνέλευση την Τετάρτη στο εργατικό κέντρο
Την Τετάρτη 15 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση των μελών του σωματείου. Η διοίκηση κάνει κάλεσμα στους φίλους της ομάδας να παραβρεθούν την Τετάρτη στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα του εργατικού κέντρου στο Καρπενήσι.
Η συμμετοχή της ομάδας στο περιφερειακό πρωτάθλημα είναι σχεδόν σίγουρη, ωστόσο χρειάζεται στήριξη από όλα τα μέλη της ομάδας ώστε οι «κυανόλευκοι» να ξεκινήσουν μια νέα πορεία επιτυχιών στην Δ΄ εθνική.

Τα θέματα της γενικής συνέλευσης είναι τα εξής :
  1. Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της περιόδου 2010-11.
  2. Ενημέρωση των μελών του συλλόγου για την συμμετοχή της ομάδας στο περιφερειακό πρωτάθλημα την αγωνιστική περίοδο 2011-12.
Ξεκαθαρίζει μέσα στον μήνα το θέμα του προπονητή
Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει και το θέμα του προπονητή. Τον πρώτο λόγο έχει ο τωρινός προπονητής Γιάννης Ελεφάντης, ο οποίος στην πρώτη του χρονιά σαν πρώτος προπονητής στον πάγκο της ομάδας είχε μια επιτυχημένη σεζόν. Η διοίκηση της ομάδας είναι θετική στην ανανέωση της συνεργασίας, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει ακόμη κάποια συζήτηση. Ο νεαρός τεχνικός αντιμετώπισε πρόβλημα την περασμένη περίοδο με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, κάτι που ίσως παίξει σημαντικό ρόλο για το μέλλον του στον πάγκο της ομάδας.

Βολιδοσκοπούνται ποδοσφαιριστές
Η διοίκηση του Βελουχίου έχει ήδη συζητήσει με αρκετούς ποδοσφαιριστές από την περιοχή της Ευρυτανίας, αλλά και με ποδοσφαιριστές που έχουν αρκετές συμμετοχές στον 4ο όμιλο του περιφερειακού πρωταθλήματα. Οι άνθρωποι του ΑΠΟΚ συζητούν με αρκετούς παίκτες έμπειρους στην κατηγορία που μπορούν αναμφισβήτητα να κάνουν την διαφορά σε μια ομάδα. Βέβαια οι μεταγραφικές κινήσεις θα ξεκινήσουν, αφού οριστικοποιηθεί το θέμα του προπονητή.