Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Αναμονή για την απόφαση της επιτροπής εφέσεων στον Απεραντιακό

Ελάχιστη κινητικότητα υπάρχει στο στρατόπεδο του Απεραντιακού. Όλα τα θέματα έχουν «παγώσει» και εξελίξεις θα υπάρξουν στα τέλη του μήνα. Μοναδικό φλέγον ζήτημα είναι η απόφαση της επιτροπής εφέσεων για το “τσουχτερό” χρηματικό πρόστιμο, που επέβαλλε η ΕΠΟ στον Απεραντιακό και στον προπονητή της ομάδας Κώστα Πασσά.

Κινήθηκε νομικά και κατέθεσε έφεση
Η Πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ στα τέλη του Απριλίου είχε επιβάλλει χρηματικό πρόστιμο 2.500 ευρώ στον Απεραντιακό και 2.500 ευρώ στοn προπονητή Κώστα Πάσσα. Όλα αυτά βάσει του φύλλου αγώνα με τα Μετέωρα, όπου ο διαιτητής Κέκελος από την Αιτωλοακαρνανία αναφέρει ότι φίλαθλοι από την κερκίδα τον εξύβρισαν.
Ο Πρόεδρος του Απεραντιακού Δημήτρης Βελαέτης έβαλε νομικό πρόσωπο και υπέβαλλε ένσταση στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ για το υπέρογκο και αδικαιολόγητο πρόστιμο. Οι υπηρεσίες όμως της ΕΠΟ έχουν κλείσει από τις 6 Ιουνίου, όποτε θα καθυστερήσει αρκετά η εκδίκαση της έφεσης. Έχει προσκομιστεί επίσης σαν υπερασπιστικό στοιχείο το φύλλο αγώνα από το εν λόγω παιχνίδι (Απεραντιακός-Μετέωρα Καλαμπάκας 3-4-20011).


Στις προσεχείς εβδομάδες ξεκαθαρίζει το τοπίο για το μέλλον του Απεραντιακού.
Στασιμότητα παρατηρείται στις τάξεις τις ομάδας. Οι Απεράντιοι ολοκλήρωσαν το «ταξίδι» τους στο περιφερειακό πρωτάθλημα και επιστρέφουν στην Α΄ κατηγορία Ευρυτανίας. Στα τέλη Μαΐου πραγματοποιήθηκε διοικητικό συμβούλιο, όπου και έγινε διοικητικός και οικονομικός απολογισμός. Στα τέλη Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί και άλλο διοικητικό συμβούλιο, για να ξεκαθαριστεί με ποια διοίκηση θα πορευτεί η ομάδα στο τοπικό πρωτάθλημα. Θα ξεκαθαρίσει στην συνέχεια το θέμα του προπονητή, εάν δηλαδή θα συνεχίσει ο Κώστας Πασσάς. Επίσης ακόμη δεν έχει αποχωρήσει κάποιος ποδοσφαιριστής από το έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Στόχος φυσικά των ανθρώπων του συλλόγου είναι ο σωστός προγραμματισμός και σχεδιασμός για την δυναμική επάνοδο στο περιφερειακό πρωτάθλημα.