Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Επιστρέφει ξανά Καρπενήσι η Εθνική χάντμπολ την Τρίτη

Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 2 Ιουνίου το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας χάντμπολ των νέων, που είχε ξεκινήσει από τις 19 Μαΐου στο Καρπενήσι.
Οι διεθνείς πήραν λίγες μέρες ξεκούρασης και αναχώρησαν για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους, καθώς στην συνέχεια θα επικρατήσει ένα βεβαρημένο πρόγραμμα. Η Εθνική θα επιστρέψει στο Καρπενήσι την Τρίτη 7 Ιουνίου, ώστε να συνεχίσει την προετοιμασία της.
Στις 19 Ιουνίου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αναχωρήσει για το Κατάρ, όπου θα συμμετάσχει σε διεθνές τουρνουά, με την διοργανώτρια χώρα, την Σλοβενία και την Πορτογαλία. Το διάστημα 30 Ιουνίου-5 Ιουλίου θα πάριε μέρος σε άλλο ένα τουρνουά στην Αίγυπτο, ενώ στις 6 Ιουλίου θα εγκατασταθεί στην Θεσσαλονίκη, όπου θα πραγματοποιηθεί το παγκόσμιο πρωτάθλημα, το διάστημα 17-31 Ιουλίου.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Τσαβδαρίδης έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιχτών του, με τον μοναδικό προβληματισμό του να ακούει στο όνομα Παναγιώτης Εριφόπουλος, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά και τέθηκε νοκ-αουτ.

Διεθνή φιλικά με την Τουρκία στην πόλη μας
Το τριήμερο 13-15 Ιουνίου η Εθνική νέων χειροσφαίρισης θα δώσει 3 δυνατά φιλικά παιχνίδια με την Τουρκία στο Καρπενήσι.